Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 330D

Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46

Мнение от HackeD » 28 Фев 2014, 19:58

acho.rs написа:супер е - купувай :mhihi:

Не ти разбирам иронията??? Като имаш нещо да казваш, казвай какво се правите на интересни не мога да разбера, всички големи разбирачи излезнахте. :banghead:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 28 Фев 2014, 20:25

HackeD написа:
acho.rs написа:супер е - купувай :mhihi:

Не ти разбирам иронията??? Като имаш нещо да казваш, казвай какво се правите на интересни не мога да разбера, всички големи разбирачи излезнахте. :banghead:

щото вие нали сте големите купувачи на 46ци за по 15к :mhihi:

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от HackeD » 28 Фев 2014, 20:34

Добре покажи ми 330 дизел, купе, м пакет, нави и тн... За 10-12к?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от AgeraR » 28 Фев 2014, 21:42

HackeD написа:Добре покажи ми 330 дизел, купе, м пакет, нави и тн... За 10-12к?

Ако имаш човек във Италия, със докарването + регистрация ти излиза горе долу 10 хиляди (max 11), но всичко зависи от даден екземпляр де... Запазена ли търсиш, евтина ли, със сервизна история, катастрофирала ли и т.н.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 28 Фев 2014, 22:17

HackeD написа:Добре покажи ми 330 дизел, купе, м пакет, нави и тн... За 10-12к?

Ти си помисли колко пари са 15к и каква кола е Е46 330д . Да не стане така че да се изръсиш 14 000лв и след година-две цената им да се срине, като на 330д седан . Факт е модела към момента държи цена , ама тва минава границите на здравия разум. Е90 330и/330д започват от 12к за 16-17к вече има в доста прилично състояние и екстри. Парите са си твой, ти си знаеш. Искаш мнение - това е моето

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e90 330d LCI Edition Sport
Мечтае да кара: Нищо повече от това.

Мнение от VladislavHristov » 28 Фев 2014, 22:27

:OT: @acho.rs ,това трябваше да напишеш още при първия си отговор ,а не подигравателни отговори.
Нека се държим приветливо и учтиво с новите колеги ,а не останалите шофьори и форуми на други марки коли ,да ни смятат за банда келефи.
Малко уважение и сериозно държание ,винаги са от полза. :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 330D
Мечтае да кара: S62B50

Мнение от Evkata » 28 Фев 2014, 22:29

Той колегата купува кола аз откакто съм в тоя форум :mhihi: първо 330 бензин сега вече дизел за 15 000 :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от RackCity » 28 Фев 2014, 23:07

Мнение за тази количка ?
http://www.cars.bg/c626917

Критики приемам многооооооо

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от HackeD » 28 Фев 2014, 23:23

Evkata написа:Той колегата купува кола аз откакто съм в тоя форум :mhihi: първо 330 бензин сега вече дизел за 15 000 :mhihi:

Ами аз бях против дизела и за да нямам проблеми и като цяло искам да карам бензин но като сметнах реалния разход който ще давам за гориво и просто няма как да се получи( а не искам да карам на газ). Ще я карам 2-3 пъти в седмицата и това, а аз искам евридей кола. :yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 01 Мар 2014, 1:59

HackeD написа:
Evkata написа:Той колегата купува кола аз откакто съм в тоя форум :mhihi: първо 330 бензин сега вече дизел за 15 000 :mhihi:

Ами аз бях против дизела и за да нямам проблеми и като цяло искам да карам бензин но като сметнах реалния разход който ще давам за гориво и просто няма как да се получи( а не искам да карам на газ). Ще я карам 2-3 пъти в седмицата и това, а аз искам евридей кола. :yes:

Зависи какво значи евридей кола за теб, защото може и с бензина пак да си по-добре.

ентусиаст
Аватар
Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
Мечтае да кара: Z8

Мнение от Alexch » 01 Мар 2014, 2:01

Alexch написа:??? http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=5tc6d8 ???

Толкова ли паднаха купенцата :?:

Гледам има още 2-3 с подобни цени, макар и с други мотори... :dunno:

По-рано през деня постнах това в темата за Е90. А има и още обяви за по 20к. Каквито и гобници да са, това са коли 2007-2008 и 5 хилки да дадеш за да я оправиш пак си заслужава повече от "пИрфектната" Е46 за 15к.

Продавача да извади от цената дюзите и маховика дето е сменил (макар че за дюзите силно се съмнявам) и тогава по-става. То като се замисля и изхарчената нафта е добавил за да не се мине :mhihi:
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 40d
Мечтае да кара: Всички коли на света!

Мнение от svetliol » 01 Мар 2014, 8:47

HackeD написа:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11393575604987198&f1=details&slink=5t96jt Някой нещо? :roll:

Колеги, понеже доста се писа за тази кола и аз ще споделя мнение. За мен не е логично тази кола (и други подобни е46) да струва 15 000 лв. :kuku: Но тава е моето виждане и всеки сам си решава колко пари ще дае за кола. В тази връзка мой приятел си търси подобно купе -е46 330 cd, с ръчни скорости, М-пакет и всички екстри. Като му показах тази, каза че вече 2 пъти е ходил да я гледа. Първия път направо се е влюбил в колата, но този не е искал да свали и 1 лев от цената. Понеже моя приятел е малко :kuku: и е ходил втори път с парите в джоба. Хубавото е че при втория оглед, вече леко отрезвял е забелязал умело прикритите дребни (и не толкова) забележки: колата е пребоядисвана, салона въобще не изглежда като на снимките, има грешки (чека свети) и волана е претапициран с изкуствена кожа, както и много течове по двигателя.

Според мен колата не е лоша и на снимките изглежда супер, както и джантите са уникални. Грешките, салона и волана са неща, които се оправят, НО според мен тази кола не струва 15000.
BMW не се купува защото ти трябва, а защото искаш!

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от HackeD » 01 Мар 2014, 12:48

Kris написа:
Зависи какво значи евридей кола за теб, защото може и с бензина пак да си по-добре.

Ами за мен означава, че ще си я карам всеки ден поне по 50-70км на ден(зависи) и разбира се няма да се карам спокойно... това означава 15+ разход и като сметнах какво става, просто няма да мога да я зареждам адекватно и постоянно ще съм на ръба да ми свърши резервата...

svetliol написа:
Колеги, понеже доста се писа за тази кола и аз ще споделя мнение. За мен не е логично тази кола (и други подобни е46) да струва 15 000 лв. :kuku: Но тава е моето виждане и всеки сам си решава колко пари ще дае за кола. В тази връзка мой приятел си търси подобно купе -е46 330 cd, с ръчни скорости, М-пакет и всички екстри. Като му показах тази, каза че вече 2 пъти е ходил да я гледа. Първия път направо се е влюбил в колата, но този не е искал да свали и 1 лев от цената. Понеже моя приятел е малко :kuku: и е ходил втори път с парите в джоба. Хубавото е че при втория оглед, вече леко отрезвял е забелязал умело прикритите дребни (и не толкова) забележки: колата е пребоядисвана, салона въобще не изглежда като на снимките, има грешки (чека свети) и волана е претапициран с изкуствена кожа, както и много течове по двигателя.

Според мен колата не е лоша и на снимките изглежда супер, както и джантите са уникални. Грешките, салона и волана са неща, които се оправят, НО според мен тази кола не струва 15000.

:yes: :yes: :yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 01 Мар 2014, 15:11

HackeD написа:
Kris написа:

Ами за мен означава, че ще си я карам всеки ден поне по 50-70км на ден(зависи) и разбира се няма да се карам спокойно... това означава 15+ разход и като сметнах какво става, просто няма да мога да я зареждам адекватно и постоянно ще съм на ръба да ми свърши резервата...

Имах предвид колко студени старта, ще направиш на ден. Примерно: отиваш на работа, на около 5км от вас, после се връщаш от работа. И след час два излизаш на по кафенце на около 5-7 км, седиш около час и пак обратно.

И така колата за тези разстояния си е все студена, а дизела като е студен също си похапва гориво.

ентусиаст
Аватар
Кара: 330хд

Мнение от JTD » 02 Мар 2014, 10:46

HackeD написа:Ами за мен означава, че ще си я карам всеки ден поне по 50-70км на ден(зависи) и разбира се няма да се карам спокойно... това означава 15+ разход и като сметнах какво става, просто няма да мога да я зареждам адекватно и постоянно ще съм на ръба да ми свърши резервата...

Значи ще дадеш 15к за автомобил и след това един такъв разход ще те "бутне" и няма да може да я зареждаш?
А и нали знаеш, че разхода за бензин е под 50% от общия разход за автомобила.
А бе пак да питам - даваш 15к за лека кола и няма да може да я зареждаш?
Оле.... :help:
Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!

ПредишнаСледваща

Назад към E46