Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW///Акулка Кара: плавно/легално
Мечтае да кара: ///Е38 Мечтае да кара: \\\Е32

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от thewolf » 28 Фев 2014, 18:23

vicho написа:"Вманиачените", пропускате нещо... Повечето хора, нямат време да смятат с елката броя на въглехидратите и да броят калории и све. За съжаление на някои им се налага да бачкат по цял ден и вечер да идат да поблъскат 1 час във фитнеса. За тези от нас е по-добре да попийваме по нещо креатинче/протеинче/гейнерче/аминота, каквот' има там, колкото да не е без хич.

Яденето по час, спазването на режим, достатъчното спане и т.н. и т.н. са в сферата на фантастиката. Да не говорим, че чат-пат някои пият/ем като разпрани :mhihi: Сигурен съм, че тук хората са просто любители и нямат нужда да четат километрични постове с неясно за тях съдържание. Иначе може и да помогнете на някого... ама едва ли :wave: :yes:

Много усложняваш нещата колега, по прости са, само дето не знаеш как :mhihi: :mhihi: . Нямането на време колега е само оправдание :yes: :yes: :yes: . Попийвай си креатинчето тогава.

Ако нещо не ти е ясно колега - питай, ще ти обясня, няма проблеми, нали за това е темата :yes: получил съм достатъчно лични, за да знам, че на хората им е ясно какво се пише в темата :).

Който не иска, не чете, подминаваш, просто е, който иска чете, разбира и действа :yes:
Изображение

Бог отдава дължимото всекиму!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 28 Фев 2014, 18:51

thewolf написа:Много усложняваш нещата колега, по прости са, само дето не знаеш как :mhihi: :mhihi: . Нямането на време колега е само оправдание :yes: :yes: :yes: . Попийвай си креатинчето тогава.

Ако нещо не ти е ясно колега - питай, ще ти обясня, няма проблеми, нали за това е темата :yes: получил съм достатъчно лични, за да знам, че на хората им е ясно какво се пише в темата :).

Който не иска, не чете, подминаваш, просто е, който иска чете, разбира и действа :yes:

А да, прехвърли ли ми топката? НЕ?! Аз усложнявам нещата с постове по 1-2 страници формат А4 :yes: Попийвам си, и да ти кажа, че ми действа... на психиката! :winky:

п.с. иначе за подминаването си прав... наистина не ги чета тия чаршафи :lol:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 28 Фев 2014, 19:15

thewolf написа:
vicho написа:"Вманиачените", пропускате нещо... Повечето хора, нямат време да смятат с елката броя на въглехидратите и да броят калории и све. За съжаление на някои им се налага да бачкат по цял ден и вечер да идат да поблъскат 1 час във фитнеса. За тези от нас е по-добре да попийваме по нещо креатинче/протеинче/гейнерче/аминота, каквот' има там, колкото да не е без хич.

Яденето по час, спазването на режим, достатъчното спане и т.н. и т.н. са в сферата на фантастиката. Да не говорим, че чат-пат някои пият/ем като разпрани :mhihi: Сигурен съм, че тук хората са просто любители и нямат нужда да четат километрични постове с неясно за тях съдържание. Иначе може и да помогнете на някого... ама едва ли :wave: :yes:

Много усложняваш нещата колега, по прости са, само дето не знаеш как :mhihi: :mhihi: . Нямането на време колега е само оправдание :yes: :yes: :yes: . Попийвай си креатинчето тогава.

Според мен Вичката има предвид, че повечето ставаме в 6:30 , свършваме работа в 18:00 след което ходим на фитнес и се прибираме към 20:00 . В напрегнатия ден едвам се отделя час-два , за спортуване ... Варени картофи с ориз и тележко под часовник , белтъци с мялко и банани + мюсли за закуска и 5 хранения за деня , просто ... няма време . . . или поне не сме готови до толкова да се "егоцентрираме" .
Да, познавам хора които правят чудеса само с храна и почивка, ама те ... друго почти не правят... или ходят на някаква работа колкото да не са си вкъщи.
Съветите ти са полезни ама стига си плюл добавките - без поне един протеин , аз лично а и още много хора НЕ МОЖЕМ ДА СИ НАБАВИМ КАчЕСТВЕНИ БЕЛТЪчИНИ . Ясно е че има вманиачени дето си носят протеиновия шейк във фитнеса и таблетирания протеин(уж амино на хапчета) в кутийки ... ма те са ясно :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW///Акулка Кара: плавно/легално
Мечтае да кара: ///Е38 Мечтае да кара: \\\Е32

Мнение от thewolf » 28 Фев 2014, 20:42

vicho написа:
thewolf написа:Много усложняваш нещата колега, по прости са, само дето не знаеш как :mhihi: :mhihi: . Нямането на време колега е само оправдание :yes: :yes: :yes: . Попийвай си креатинчето тогава.

А да, прехвърли ли ми топката? НЕ?! Аз усложнявам нещата с постове по 1-2 страници формат А4 :yes: Попийвам си, и да ти кажа, че ми действа... на психиката! :winky:

п.с. иначе за подминаването си прав... наистина не ги чета тия чаршафи :lol:

Така и трябва колега :), както казах, който се интересува прогресира, който не, подминава и си тъпче на едно място и се чуди какъв креатин да си купи, докато проблемът не е там.

Че действа на психиката да, действа, по новините преди няколко години имаше случай, в който момче се самоубило от прием на креатин, аз знам какви боклуци слагат вътре, за да има препарата ефект, ти не знаеш и няма как да знаеш, след като не си се занимавал с тия неща колега вичо. Та да, прав си че ти действа психически ;) . /не пожелавам на никого/

acho.rs, не ти послушах съвета дето ми писа на лично, че твърде много време отделям да обяснявам за храненето и тренировките във форума и пак се впуснах, нали ми е тръпка, но грешката е моя брат, ще се поправя ;)

Няма да ви убеждавам в нищо момчета, живи и здрави, успех в тренировките, дано постигнете това, което желаете с по-малко усилия ;)
Изображение

Бог отдава дължимото всекиму!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 28 Фев 2014, 21:11

не съм чел всичките мнения на вълка (особено чаршафите), но от това дето съм чел, съм съгласен с нещата, които пише.
вълк, имаш :yes: от мен.

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 330D

Мнение от HackeD » 01 Мар 2014, 14:17

acho.rs написа:
Според мен Вичката има предвид, че повечето ставаме в 6:30 , свършваме работа в 18:00 след което ходим на фитнес и се прибираме към 20:00 . В напрегнатия ден едвам се отделя час-два , за спортуване ... Варени картофи с ориз и тележко под часовник , белтъци с мялко и банани + мюсли за закуска и 5 хранения за деня , просто ... няма време . . . или поне не сме готови до толкова да се "егоцентрираме" .
Да, познавам хора които правят чудеса само с храна и почивка, ама те ... друго почти не правят... или ходят на някаква работа колкото да не са си вкъщи.
Съветите ти са полезни ама стига си плюл добавките - без поне един протеин , аз лично а и още много хора НЕ МОЖЕМ ДА СИ НАБАВИМ КАчЕСТВЕНИ БЕЛТЪчИНИ . Ясно е че има вманиачени дето си носят протеиновия шейк във фитнеса и таблетирания протеин(уж амино на хапчета) в кутийки ... ма те са ясно :mhihi:

Не знам какво работиш но ако имаш желание да ядеш "хубави" храни и да си набавяш качествен протеин ще го направиш...
Ако имаш възможност да си носиш храна в кутии и да отделиш 10 мин за хранене, ще се получи. :yes: З
Защото ако си приготвяш храната у вас и си я взимаш в кутии( не знам по колко ядеш и какво ядеш) но ако по време на работа набиваш дюнери и пици като пари ще ти излезе същото или малкоооо по-евтино. Затова носенето на храна от вкъщи за мен е най-добрия избор(пак казвам ако имаш време и възможност да седнеш да хапнеш за 10мин.) :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 01 Мар 2014, 16:36

HackeD написа:
acho.rs написа:

Не знам какво работиш но ако имаш желание да ядеш "хубави" храни и да си набавяш качествен протеин ще го направиш...
Ако имаш възможност да си носиш храна в кутии и да отделиш 10 мин за хранене, ще се получи. :yes: З
Защото ако си приготвяш храната у вас и си я взимаш в кутии( не знам по колко ядеш и какво ядеш) но ако по време на работа набиваш дюнери и пици като пари ще ти излезе същото или малкоооо по-евтино. Затова носенето на храна от вкъщи за мен е най-добрия избор(пак казвам ако имаш време и възможност да седнеш да хапнеш за 10мин.) :yes:

:yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 01 Мар 2014, 17:56

thewolf написа:Че действа на психиката да, действа, по новините преди няколко години имаше случай, в който момче се самоубило от прием на креатин, аз знам какви боклуци слагат вътре, за да има препарата ефект, ти не знаеш и няма как да знаеш, след като не си се занимавал с тия неща колега вичо. Та да, прав си че ти действа психически ;) . /не пожелавам на никого)

аз се чудя, защо в последно време мисля да скоча от терасата (на 2-я етаж на къщата), та ще взема да си счупя някой крак :mhihi: :kuku:

ти, сериозно ли? :bowdown:

Изображение

депресията е голямо нещо :lol:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 330D

Мнение от HackeD » 01 Мар 2014, 18:00

vicho написа:

Изображение

депресията е голямо нещо :lol:

А защо стягаш така? :roll:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 01 Мар 2014, 18:18

HackeD написа:А защо стягаш така? :roll:

защото ми е "мека" китката

сериозно, за разнообразие :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от SvetlyoSvetlyo » 02 Мар 2014, 12:16

Здравейте колеги! Нещо се забелязах, че след тренировката за гръб ме наболва няколко дена след това кръста долу ниско към опашката. Даже като седя по дълго време се схващам в кръста. Имам чувството че е от гребането с щанга. Дайте съвет и идея с кое друго упражнение да го заместя. :banghead:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 02 Мар 2014, 13:00

@светльо, какъв опит имаш горе долу в залата? имаш ли прилична двигателна култура?
специално за така нареченото гребане имам наблюдения, че масово се изпълнява грешно, но пък за сметка на това с някакви грамадни тежести. :banghead:

упражнението се нарича bent over row и се прави с леко, да речем с 40-70 кг щанга или 15-25 кг дъмббели.
http://www.youtube.com/watch?v=LktGPg-AkvY
виж тези младежи го показват добре. аз лично предпочитам да го правя с прониран хват
Изображение
и се старая да държа лактите далече от тялото.
Изображение
ето ти един латиссимус дорси. аре, нема се впускам в широки обяснения по биомеханика, че ше ме наредят и мене, както вълка.

препоръчвам по възможност при изпълнението да държиш лактите далеч от тялото за по-добро натоварване на латс-а, в противен случай много от натоварването се поема от бицепса и брахиорадиалиса.

най-важното е правилното положение в кръста. ако си сравнително нов в залата извикай някой по-опитен да ти обърне внимание.

виждал съм при изпълнението на конкретното упражнение хора да си подпират главите в наклонената лежанка (за да отнеме от напрежението в кръста), но за тези килограми смятам, че е излишно.
пробвай го с дъмббели (по-леки) и когато усвоиш техниката можеш да комбинираш с щанга в различните седмици. това е едно от най-добрите упражнения за гръб (наред с различните видове набиранки).

също така, в края на тренировката за гръб с цел раздвижване можеш да включваш мъртва тяга с леко. например една контролна тежест от 60 кг е чудесна.

успех!

p.s. ето и с щанга
http://www.youtube.com/watch?v=Xglwz5hwRYs

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от SvetlyoSvetlyo » 02 Мар 2014, 13:26

Година и 2-3 месеца без пропуск през ден тренирам имам само една почивка от 1-2 седмици септември (бях си контузил лявата китка по едни други причини не свързани с фитнеса). Та упражнението е много добро и според мен. Много добре ми натоварва гърба, правя го като втория линк, само че щангата не я взимам от земята, а е на стойка на височината на ръцете ми идва като ги отпусна пред тялото. С прониран хват го правя и аз. Стигам до извода, че може би по-рязко взимам щангата, а и това че не я взимам отдолу може би играе роля защото съм прав "вадя я" и след това заемам позиция (при ваденето съм прав) и може би оттам идва проблема с болката... в други ден ще пробвам от земята да я взимам. Ще умувам пък ще видя може да правя на наклонената лежанка с дъмбели. Поздрави! :yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 05 Мар 2014, 15:59

откъде да си взема фитили? :shock: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 05 Мар 2014, 16:37

vicho написа:откъде да си взема фитили? :shock: :mhihi:

http://www.harbingerbg.com/products.php?cid=8
Тия са добри като качество :P

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата