Проблем със запалването при топъл двигател
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем със запалването при топъл двигател
Здравейте БМВ фенове, моля помогнете
.
Имам следния малък проблем със запалването. Когато е загрял двигателя и се остави да поизстине например 1 час, като се опитвам да запаля, запалва трудно. Имам в предвид следното: колата си пали, но в началото се мъчи малко на около 500 оборота и след това ги вдига до нормалните. Правена е дигностика на колата 2 пъти и всичко беше ОК. Няма никакви грешки по компа. Консумативите са сменени, масло , маслен, горивен и въздушен филър. Колата е BMW Е36, 316i, М43 двигател, 09.95.
Ако някой има идея какво може да бъде да драсне по някой ред.
Благодаря предварително.

Имам следния малък проблем със запалването. Когато е загрял двигателя и се остави да поизстине например 1 час, като се опитвам да запаля, запалва трудно. Имам в предвид следното: колата си пали, но в началото се мъчи малко на около 500 оборота и след това ги вдига до нормалните. Правена е дигностика на колата 2 пъти и всичко беше ОК. Няма никакви грешки по компа. Консумативите са сменени, масло , маслен, горивен и въздушен филър. Колата е BMW Е36, 316i, М43 двигател, 09.95.
Ако някой има идея какво може да бъде да драсне по някой ред.
Благодаря предварително.
- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
Да не би моторчето за празния ход да не отваря добре в началото или нещо от този сорт? Мойто е много зле и имам чувството, че като е студено работи по-добре. Може да пробваш да го откачиш и с пръст да запушиш малко маркуча, от който двигателят смуче въздух, така че да имитираш работещо отворено до колкото трябва моторче. Ако не знаеш кое е това моторче, лесно ще го намериш. На различните двигатели май е на различно място, но идеята му е да прокара въздух при затворена дроселова клапа, демек търсиш маркуч, който идва от преди дросела, влиза в моторчето и от него излиза друг, който влиза след дросела.
We love you Ronnie!
5 мнения
• Страница 1 от 1