Нов двигател за 530д
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Нов двигател за 530д
Здравейте колеги,
За съжаление двигателя издаде багаж. Трябваше да изпреварвам една кола и дадох малко повече газ и вдигнах около 3000 оборота и нещо почна да трака. После спрях и до там...
Сега дали да я продам на автоморга или да си взема втора рака двигател? Според вас как да продължа? Ако може да ми кажете някви цифри ако реша да оправя ще съм много благодарен.
За съжаление двигателя издаде багаж. Трябваше да изпреварвам една кола и дадох малко повече газ и вдигнах около 3000 оборота и нещо почна да трака. После спрях и до там...

Сега дали да я продам на автоморга или да си взема втора рака двигател? Според вас как да продължа? Ако може да ми кажете някви цифри ако реша да оправя ще съм много благодарен.
Re: Нов двигател за 530д
Мисля да я оправя. Ще си взема 2ра рака мотор и дано всичко да е наред с турбина иначе и турбина
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Отворете двигателя и вижте какво му е и тогава решавай да взимаш 2ра ръка, защото ако ремонта ти е близо толкова, колкото е и двигател втора употреба по-логично е да ремонтираш твоят.
Гол двигател май върви от 1500-2000лв. без периферия.
Гол двигател май върви от 1500-2000лв. без периферия.
- timur_lenk
- младши ентусиаст
-
- Кара: AUDI S8
- Мечтае да кара: Lamborghini Murcielago
roswell написа:Здравейте колеги,
Братле,пиши после като раберете какво е станало с двигателя и евнтуално причината за повредата.
Дано да няма сериозни поражения и да минеш тънко.
Във всяка страна затворът е мястото където обществото изпраща недъзите си,но в тази страна самото общество е недъгаво.
отворете двигателя като правилно прецените щетите и си направете адекватна сметка за цял мотор или за ремонт.
Колата е при sachs в момента. Той каза че пеперудите са все още там така че не е от тях. Днес ще види колектора и ще ми каже как процедураме. Много не приятна работа. Един момент даваш газ вдигаш 180
след 1 минута БАММММ няма я никаква 

- timur_lenk
- младши ентусиаст
-
- Кара: AUDI S8
- Мечтае да кара: Lamborghini Murcielago
Чакаме да видим какво става с ангренажа
Във всяка страна затворът е мястото където обществото изпраща недъзите си,но в тази страна самото общество е недъгаво.
- nik0las
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 535i Msport - Jb4 tunne
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Съжалявам за скептичното ми мнение, но в 90% от случаите стига двигателя да не е N47/57 и да са спазени съветите от форума за колектора и пеперудите вината е в лошо поддържан автомобил(визирам един колега от Е90, който се оплака, че гръмнал турбо ама си карал 100к със 10w40) и други подобни.
Или е купен автомобил УНИКАТ на 160к, който е на близо 500
Двигателите са ни доста корави имат си болежките, но тотал щета е трудно да постигнеш.
Или е купен автомобил УНИКАТ на 160к, който е на близо 500

Двигателите са ни доста корави имат си болежките, но тотал щета е трудно да постигнеш.
Колата е по талон 2005 година. Ники каза че всичко е там където трябва веригата, пеперудите. Според него нещо в самия двигател проблема. Каза че ръчно се върти обаче трудно.
@Taruno
Нищо няма на мнението ти. Тука сме за да си споделим идеите и опитите. Съгласен съм че двигателите са издръжливи по принцип. Да ти кажа, аз предпочитам да си оправя колата сам. Тоест каквото мога DIY. Ако не мога на сервиз. Да мъка е но и много неща учиш в процес на ремонт и търсане на части и хора.
@Taruno
Нищо няма на мнението ти. Тука сме за да си споделим идеите и опитите. Съгласен съм че двигателите са издръжливи по принцип. Да ти кажа, аз предпочитам да си оправя колата сам. Тоест каквото мога DIY. Ако не мога на сервиз. Да мъка е но и много неща учиш в процес на ремонт и търсане на части и хора.
10 мнения
• Страница 1 от 1