Мнение за BMW 323 E36i
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ston3
- Потребител
-
- Кара: '97 E36i 323 170 P.S
- Мечтае да кара: BMW 645 , M6
Мнение за BMW 323 E36i
Здравейте приятели. Живея в Германия и реших да си купя кола. Разбира се спрях се на BMW 323 97г. комби. 2.5 двигател с 170 P.S. на 250 000км.
Искам да попитам някой който вече е имал такъв звяр да ми каже мнение. Какви са им минусите? какъв разход да очаквам?
Благодаря предварително.
Искам да попитам някой който вече е имал такъв звяр да ми каже мнение. Какви са им минусите? какъв разход да очаквам?
Благодаря предварително.

- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
Re: Мнение за BMW 323 E36i
Минус като всяко друго БМВ-гори много.Разход от сорта на 12-13 градско в най-добрия случаи е напълно нормален.Извън града бива що годе 8-8,5.Освен това ние колата не можем да я видим така че я виж и ако е читава и си заслужава... 

- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
BMWACSCHNITZER написа:Минус като всяко друго БМВ-гори много.Разход от сорта на 12-13 градско в най-добрия случаи е напълно нормален.Извън града бива що годе 8-8,5.Освен това ние колата не можем да я видим така че я виж и ако е читава и си заслужава...
Ами като съотношение вървеж-здравина-разход, тези данни не са лоши. Мотора е здрав и непретенциозен. Ако състоянието на купето и наличните екстри спрямо цената са добри си заслужава със сигурност.
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- edimen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3 литра.. компот
ston3 написа:Здравейте приятели. Живея в Германия и реших да си купя кола. Разбира се спрях се на BMW 323 97г. комби. 2.5 двигател с 170 P.S. на 250 000км.
Благодаря предварително.
Може да потърсиш 328, приблизително еднакви разходи за поддръжка и гориво, а вървежа е доволно повече. Иначе ако колата си заслужава тоест, доста екстри и добро състояние механика и без ръжди, не трябва да се изпуска

- ston3
- Потребител
-
Купето е в супер добро състояние. Колата е минала преглед в Германия преди 2 седмици и това е доста показно относно състоянието и като цяло. Мене ме интересува дали са проблемни коли като цяло и какви "капризи" проявяват. Благодаря ви за мненията и отделеното време.
Иначе като екстри си има: ABS, ESC, климатроник, темпомат...

- ston3
- Потребител
-
Благодаря за мненията. С времето ще видим дали съм случил на автомобил. Но лично на мене ми пасна идеално още първия като седнах в него, за това и го купих.
П.С Външни забележки няма почти никакви. Тук в Германия го взех от първи собственик, който е лекар.
Още веднъж благодаря на всички за мненията.
П.С Външни забележки няма почти никакви. Тук в Германия го взех от първи собственик, който е лекар.
Още веднъж благодаря на всички за мненията.
- didodi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring 525d
- Мечтае да кара: с четири ауспуха...
- Детайли за колата: Лайфстайл комби просто.
Един от маняшките модели е 323 обикновено са наблъскани с екстри и са купувани от фенове на марката и са сравнително читави 2-ра ръка . Аз се оглеждах бая време за такова и наблюденията са ми че се намират по-читави от 328ците. Минус за сега не съм видял , гори си нормално за 6 цилиндров мотор .... Може поне да качиш една снимка като ще се хвалиш 

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Разходът на гориво при всяко бензиново е36 (не М) е еднакъв...
Лични наблюдения.
Хубавото на този агрегат е, че лесно става с работен обем 3-литра.
ЕСЦ е някаква странна екстра?
Използвай темата за бързи въпроси занапред.

Хубавото на този агрегат е, че лесно става с работен обем 3-литра.
ЕСЦ е някаква странна екстра?
Използвай темата за бързи въпроси занапред.

- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
ston3 написа:Купето е в супер добро състояние. Колата е минала преглед в Германия преди 2 седмици и това е доста показно относно състоянието и като цяло. Мене ме интересува дали са проблемни коли като цяло и какви "капризи" проявяват. Благодаря ви за мненията и отделеното време.![]()
След този пост щях да напиша - "взимай я!", но излиза със закъснение, когато вече си я купил - честито

Имал си предвид ASC - системата за стабилност.
didodi написа:Един от маняшките модели е 323 обикновено са наблъскани с екстри и са купувани от фенове на марката и са сравнително читави 2-ра ръка . Аз се оглеждах бая време за такова и наблюденията са ми че се намират по-читави от 328ците. Минус за сега не съм видял , гори си нормално за 6 цилиндров мотор .... Може поне да качиш една снимка като ще се хвалиш
Съгласен съм с това мнение

И аз в момента се кумя на една такава, но единственото, което ме спира е че и 5-цата ми е с този мотор, а искам да опитам нещо по-различно

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
Колега, петицата ти е бая по-тежка! И също разлики: в аеродинамиката и всякакви подобни показатели, сравнени в Е39-Е36 с единакви мотори е огромна
Май всичко различно от 20ка се прави "лесно" на тройка!?

Май всичко различно от 20ка се прави "лесно" на тройка!?
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
- stormrider
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ М44Б19
- Мечтае да кара: Imperial Tie Fighter
- Детайли за колата: Стара баба с тояжка
Разликата,по технически данни за 3ката и 5цата е само две стотни в полза на 3ката.
С много любов към децата!
stormrider написа:Разликата,по технически данни за 3ката и 5цата е само две стотни в полза на 3ката.
Техническите данни не ме интересуват. А факта, че съм имал 5ца и 3ка единакви мотори е като да сравняваш Мустанг и Ат

Тоест - всеки е читав повече за нещо в определени условия! Я висока скорост, я извращения в завои...
Не става някак си като караш 523, да очакваш същата мудност в по-леко и компактно купе.
Мъжът струва точно толкова,
- ston3
- Потребител
-
Ето и 1-2 снимчици... не е кой знае какво но да ви кажа, че мене ме кефи отвсякъде. Без да искам съм ви подвел в информацията за системата за контрол. Мисля че изобщо нямам подобна система. Пробах я на сняг, добре се движи но ако давам много газ си боксува т.е няма система, която да спира боксуването и нямам копче, с което евентуално да я иключвам. Но въпреки това се държи доста стабилно и нямам особенни проблеми с шофирането на сняг. Пак се извинявам още веднъж за подвеждащата информация, която съм дал.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Slavkov_e21
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е21
- Детайли за колата: '81 Е21 м10
Колега, честито и от мен. Колата изглежда страхотна. Да я караш със здраве, и просто няма да съжаляваш, че си я взел. Имаш вечна кола. 

- ston3
- Потребител
-
Slavkov_e21 написа:Колега, честито и от мен. Колата изглежда страхотна. Да я караш със здраве, и просто няма да съжаляваш, че си я взел. Имаш вечна кола.
Благодаря. Да ти се връща.
А може ли някой само да ми каже, на дисплея на километража, като запаля колата излиза информация за маслото. Как да талкувам показанията, по какво да позная кога е за смяна... това всъщност какво показва???
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2