airbag#4
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
airbag#4
привет на всички имам проблем с airbag значи колата е 325tds97 с 4srs и ми свети лампата на air та ходих на диагностика и казаха 4е нямало вразка с някав си да4ик за страни4ниа air които бил някаде отпред отдясно в краката оба4е аз немога да го намеря та някои да знае кадее тоя дачик штото аман от срециалисти дето само опават пари
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
тоя датчик се намира във вратите(предните)
има едни... ЦЪКАЙ ТУКА след дръжката на вратата онзи "правоъгълник" ти е еър бега... Dimo да ме извинява,че ползвам негова снимка,но това се сетих първо..

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
това вече е друга бира и аз не незнам
...мойта колица е от първите и нямам такива шукарий..прегледаи си все пак бушоните,пусни едно лс на Dimo ,той може и да знае...

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Аз до колкото разбрах е в колонката между вратите, а иначе в самата врата датчик няма
но има няколко кабела отиващи в самия еърбег, ако някой от тях е прекъснат може да ти дава грешка, що не я заведеш в Дару и да приключиш, вярвам че няма да вземат скъпо за тва, ама може да питаш колко ще излезе 

Re: airbag#4
gesev написа:привет на всички имам проблем с airbag значи колата е 325tds97 с 4srs и ми свети лампата на air та ходих на диагностика и казаха 4е нямало вразка с някав си да4ик за страни4ниа air които бил някаде отпред отдясно в краката оба4е аз немога да го намеря та някои да знае кадее тоя дачик штото аман от срециалисти дето само опават пари
Пич датчика не е в колонката,праговете или вратата а е под тапицериятя на пасажерската седалка
УСПЕХ

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Под тапицерията на шоферската седалка трябва да има датчик ама не за удар, а за наличието на пасажер и в случай на инцидент, ако няма никой на седалката би трябвало да не се отвори еърбега! 

- flober
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30
Dimo написа:Под тапицерията на шоферската седалка трябва да има датчик ама не за удар, а за наличието на пасажер и в случай на инцидент, ако няма никой на седалката би трябвало да не се отвори еърбега!
точно
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Само че не е в шофьорската седалка ами на дясната -- представяте ли си какво ще е това произшествие без шофьора 

- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
vitamincpp написа:Само че не е в шофьорската седалка ами на дясната -- представяте ли си какво ще е това произшествие без шофьора

Абе и в двете седалки има сигурно не спорете

- flober
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30
значи колегате беше опоменал че става дума за пасажерското място тъка че.. а в седалката на водача със сигорност няма що се предполага че колата няма и неможе да се движи без шофьор 

11 мнения
• Страница 1 от 1