Защо другите марки ни мразят?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Re: Защо другите марки ни мразят?

Мнение от steeN » 21 Яну 2014, 9:59

Щото сме промити мозъци и караме като абсолютни задници. И то аз съм от културните задници и пак ме е срам някой път :mhihi: Колкото повече години минават, толкова повече го осъзнавам... Ама вече е късно. :mhihi:

п.с.
Липсва ми снега, зимата направо си беше терор за другите участници в движението :mhihi: Движението не настрани е забранено :mhihi:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 25 Яну 2014, 21:15

Кога ще пораснете?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 25 Яну 2014, 22:22

Дано никога ! :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M3 E46

Мнение от Harry Poter » 30 Яну 2014, 11:54

ogata написа:Тва какво е за вас ?

Това е Jakub Tatara.Обиколка на колите преди кръг от King of Europe.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: LX62314
Мечтае да кара: e31 860
Детайли за колата: Бърза,Мощна,Вечна

Мнение от gsi_leo » 31 Яну 2014, 17:48

Здравейте маняци,работя в автосервиз за френски ч.кии,и всеки ден някой издуханяк ми обеснява как некой си с БМВ така силно го изпреварил по магистралата с цели 100км отгоре,друг пък защо тия с БМВтата карат толко ниски коли и като видат сфетофар чакат да светне жълто за да си запалят задните гуми,но аз си трая и като им кажа че друго освен БМВ не признавам просто попадат в черна дупка.Относно опелите те вече изгниха/правят ги пласмасови/,за олипийските играчи да не говорим гледат те лошо на сфетофара и остават да те гледат ама само задния номер,а пък ония градинарите с косачките,като ги вида и си мисля че е време да се коси тревата-значи скоро ще правят събор... :driving: :lalala: :bchug:
-0896965069-Сашо
...готов да помогне всекиму...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 31 Яну 2014, 18:32

gsi_leo написа:

с алекс влизате ли често в спор :D
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

младши ентусиаст
Аватар
Кара: LX62314
Мечтае да кара: e31 860
Детайли за колата: Бърза,Мощна,Вечна

Мнение от gsi_leo » 31 Яну 2014, 21:21

Спорът по даден проблем води до много решения,но само един е отговора,да много често спорим,на различна тематика,хубаво е когато опонента ти устоява казаното на 101%
-0896965069-Сашо
...готов да помогне всекиму...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 23 Фев 2014, 12:14

Ще напиша малко лични виждания, не искам да има разсърдени, но фактите са тези, поне за мен.
Живея във Варна и няма и ден, да не видя Е36 в състояние на полуразпад, да се форсира до прекъсвач по светофарите, следват пилене на гуми, много пушек и обърнати глави на озадачени хора и много шум. Реално с други модели на БМВ, не виждам такива неща, но с Е36 е всекидневие, понякога и по няколко пъти на ден. С други марки и модели е рядкост или казано всичките подобни изпълнения се правят в 80% от случаите, от собственици на Е36, като почти винаги са в ужасно състояние. Забелязвам, че и страшно много мангали карат същите модели, но те не се пилят така. След всичко това, няма как повечето хора да са настроени с лошо към БМВ като цяло. Уважавам и харесвам страшно много БМВ, но реалността е такава и това много хора мразят марката, а тя в случая няма вина..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 23 Фев 2014, 12:30

То си е така, а вероятно това е и причината е36 да е най-спираната кола от фуражките.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 23 Фев 2014, 13:21

Транспортер 4 - е36 :mhihi:

Заснемане.PNG
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kokoko » 23 Фев 2014, 13:27

комплексират се че са с по гадни марки и от там идва проблема :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 23 Фев 2014, 13:33

Ето ви малко тема за размисъл:

Българските БМВ-исти - кратко описание:
- За тях пълненето на резервоара до половината е събитие съизмеримо с откриването на огъня...;
- Според тях всеки който продава някаква част за сума по-висока от 20 лева НЕ познава парите/е луд/е търгаш/е измамник и т.н.;
- Те са най-големите гъзари - на първо място поставят слагането на газова уредба(по възможност най-обикновенна и евтина), но не защото са ЕКО активисти, а защото на гъзарите никой няма право да ги кара да дават по 350 лева на месец за гориво...;
- Последен писък на гъзарията сред БМВ-истите - купуване на кола с десен волан с цел "обръщането и" за да я купят с около 1000-1500 лева по-евтино, с които пари да сложат газова уредба...;
- БМВ Е30 - най-великото изобретение на земята;
- БМВ Е36 - най-бързото и спортно БМВ;
- БМВ Е46 - най-гъзарското БМВ в днешни дни;
- Склонни са да те убият когато им кажеш че по времето когато тези модели са били в производство са били най-ниския клас...;
- Всички мацки са длъжни да скачат в леглата им само за това че имат БМВ...;
- Всички са големи ебачи и няма "п****" която да им е отказала, след като е разбрала че карат БМВ(е36/е46);
- БМВ-истите не качват в колите си дори леко грозновати жени...;
- БМВ-истите по презункция са дрифтъри със невероятни шофьорски умения;
- За тях законите не важът... нито държавните, нито физичните, нито химичните, нито които и да било закони;
- Всички са родени с вишО техничестко образование с профил "автомобили" съответно и с инжинерска степен.;
- Поради горното за тях мнението на монтьорите не е меродавано, съответно са некадърни и прости и не заслужават и една стотинка.;
- Поради горните две БМВ-истите сами отремонтират автомобилите си с помощта на тиксо(хартиено, алуминиево), тел, свински опачки, спрейчета, стикери, силикон(различни видове), самонарезни винтове и други.;
- За тях думата "тунинг" е свещенна и описва всякакъв вид цигании направени по колата с цел да изглежда по-"наточена" и да бъде по-"бърза" и по-"гъзарска";
- За тунинг се брои дори и стикер на БМВ клуб Хуево, нищо че не членуват в него, щото "тия ненаяли се боклуци само ни изнудват с тоя членски внос от 20 лева на година";
- В тунинга за БМВ-истите маскимата "колкото по-скъпо - толкова по-добро" е абсолютно грешна! За тях няма смисъл от това да дадеш 1000 лева за истински карбонов капак, като фолиото за 12 лева ролката от Илиенци върши същата работа.;
- Новите гуми са абсолютно забранени за всеки себе-уважаващ се БМВ-ист!
Тъй като дори и 316-ките са прекалено мощни и палят гумите на всеки светофар, дори при най-обикновенно рязко пускане на съединителя, задните при никакви обстоятелства не трябва да са дори с повече от 50% грайфер. За предните пък важи правилото че колкото са по-изтъркани - толкова повече се доближава до състезателните гуми от тип "слик" или "полу-слик(семи-слик)".;
- В зимни условия по-добра кола от БМВ-то няма, както и на БМВ-то зимни гуми не му трябват. Стигат му тези от предната точка.;
- Според БМВ-истите ако не харесваш дори и един от по-горе споменатите "култови" модели на марката, ти не си фен и трябва да бъдеш пребит с камъни! Дори да притежаваш колекция от невероятни топ екземпляри от марката за които те дори не са чували!;

и т.н. и т.н. ...

*Забележка:
Написаното по-горе се отнася за около 70-80% от хората каращи БМВ-та в България.
Както навсякъде сред черните овце има и бели, така има и БМВ-сти които са читави хора, които съответно моля да не ми се обиждат.

Писано е лично от мен, а не карам каруца различна от БМВ ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
Мечтае да кара: M3

Мнение от dr.peshev » 23 Фев 2014, 16:21

Самоиронията е висша форма на чувството за хумор! :mhihi:
ЕДИНСТВЕНОТО ПО-ХУБАВО НЕЩО ОТ ШВЕДСКАТА ТРОЙКА Е БАВАРСКАТА! :winky:

Оригинални BMW дискове и накладки F10/F11 Цък :yes:
Оригинални BMW якета - Промоция Цък :yes:

Изображение

Потребител
Аватар
Кара: F31

Мнение от alozavar » 23 Фев 2014, 16:38

Четейки описанието, а и мненията във форума като цяло, мисля че е редно да се добави и графа "Обикновено неграмотни, неспособни да напишат 3-4 реда без допускането на елементарни правописни и пунктуационни грешки." :yes:

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 23 Фев 2014, 16:51

bum_bum написа:То си е така, а вероятно това е и причината е36 да е най-спираната кола от фуражките.

Ми мене що не ме спират? Явно щото по колата ми липсват разните характерните за повечето такива тунек елементи, например ремус или гърне от икарус, ccfl+ксенонче, карбон фолио, срязан еърбокс с дупки по бронята и не се влачи на 5 санти от земята цялата кола. Шапкарите въобще не им правя впечатление и ми е много добре от факта.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата