Не подценявай съперника!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

какво е е35 ???

Мнение от 535 » 08 Окт 2006, 9:46

какво е е35 ???
дали някаде има снимки ...

аз лично черпя бира всеки които мине през двата леви завой на спускането от витиня преди последното изкачване към софия ...

с 250 км/ч

говоря за двата дълги леви завой на края на спускането с много то квадратни знаци червени означаващи завоя :)) щотото там е доста изпотяващо с 200км и незнам дали има кола дето да ги вземе с 250 ...

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Re: какво е е35 ???

Мнение от |`oTuH » 08 Окт 2006, 11:18

535 написа:аз лично черпя бира всеки които мине през двата леви завой на спускането от витиня преди последното изкачване към софия ...

с 250 км/ч

ще го черпиш ако оцелее...

историята и да е измислена важна е поуката =)
има истина, така е да.
но не всички, както и не всички голфове и etc.

BMW то сигурно е Е34 545
4 8 15 16 23 42

Turbo Pilot
Аватар
Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
Мечтае да кара: Това което си карам

Re: Не подценявай съперника!

Мнение от Cobra » 08 Окт 2006, 14:16

dizelboy написа:
tormentor написа:...

са да те стопла малко 4е извида бате нее кои се бега и кои не акорекноста по пътя нито ви сте му длъжни нито тои на вас основната ви грешка като шофиори макар и признати от които да е било там при положение 4е виждатеа 4е лети зад вас 4е знаете 4е има и шибан завои които няма на4ин да хване стази скорост на никои ли от вас нему светна да пусне веднага аварините и савсем леко да му затвори путя за даможе тои няма видимост от пред да по4не да спира защото секи разумен 4овек ще си помисли 4е има нещо отрпед и ще по4не да убива от скороста можехте даму спасите катастрофата и си4ко да завърши весело а тва 4е кара бмв порше или самолет не определя общия знаменател секи сам си е шофиор и секи сам си определя как да кара и да си поема риска такива састезатели не излизаме от един каъл а секи си има оделна маика так4е неслагаи си4ки под общт знаменател така4е когато се бягате по магистралата имаите предвит колтуратапо пшътищата дори когато си правите фън позваите аварините слу4аи на шпрепятствие за да може си4ко да завършва с емоция ана с трагедия

Дизелче да те е*а един час ми коства да ти разчета поста :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ivo gazcom » 08 Окт 2006, 15:21

Поуката е важна-биячите не карат bmw :!: Абе ей мишок толкова бързо дойдоха полицаите че нямаше време да набиете дупетата с bmw-то аз знам как идва кат и щом сте нямали време да ги натупате нещо много муднички ще ми дойдете за тия скорости дето ги сънуваш :evil:
:idea: Каня те в четвъртак на ЕКО да обсъдим моралния кодекс на шофиранеито :twisted:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 08 Окт 2006, 15:52

Ауууу от вчера се каня да ти напиша какво мисля за твоята история, сега дойде момента да го направя. :lol:
Ти си напълно луд бе моето врабче. БМВ Е35 е интересна комбинация. Сигурно е сложна конструкция между Е34 и Е36 или... :roll: :help:
Що се отнася до вашата кола, тя сигурно е сглобка между Калибра (с турбо естествено) и Голф (няма да казвам Г60, то е ясно). :winky:
Естествено е много важен виртуалния Драйвър на вашата каляска. Той е световно признат. Доколкото знам има игра, която носи името му ColinMcRae, навярно ти е позната доста добре и от нея черпиш таланта да разказваш изключителните си истории.
Качествата на шофиора ви, се "доказват" с това, че когато сте навлезли в големия трафик драйвъра на Е35-цата :mhihi: ви е настигнал. Само да ти кажа, че точно там с 290-те ви коня и уменията на световно известния шофиор е трябвало леко казано да го сцепите. Ако някъде може да се доказват качества и шофиорлък, то това е голям трафик. Също така забелязвам друга страст на вашия шофиор, която си наследил и ти - Страстта към ягодите. Даже за миг се почудих как не тръгнахте да берете сами ягоди за да оставите повече време на човека с БМВ-то да ви избяга за да ви е по интересно разбира се.
Изведнъж обаче историята ти придобива изключителен обрат. Скоростта намалява след като сте профучали на 6та с бързата NONAME кола (да я наречем BatMobile).
Забелязвам, че освен, че сте състезатели (шофиори или каквото и да е там, май просто ГЕЙМЪРИ) сте и боксиори и каратисти навярно пак международно признати. Абе опасни сте, ХЕЛЕ ПА ТИ. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
То си е за тебе ами си си фантазиор, или просто новия NFS ти е влязъл под кожата. Луд си, луд си. Ако не друго поне се посмях.
Айде със здраве.

П.С. А и те моля следващата история да не включва "Я почакай, той го удря с металния стол по главата". :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 08 Окт 2006, 15:53

ако имаше поне нещо конкретно в този разказ, можеше и да не си помисля че е чут и преразказан 2-3 пъти, и ти си решил само да споменеш колко 'са лоши тея с тунинг лепенките'. Отделно незнаеш каква е била колата изобщо (нещо преразказа го е загубил? :mhihi:), но ей така за сравнение с вашата световно призната 6-скоростна се споменава че има 3.5 двигател

та както се изказаха колегите - не сме на по 15, нито пък за общ знаменател, а и не сте си направили труда да го поспрете като не знае за завоя - един _добър_ шофьор би го направил на секундата, тъй като не-добър мисли само за себе си.
Да не горовим че вероятно целия разказ е измислен от анти-бмв клуб-фенове на по 10 бири, и ти си хванал Н-тия на брой преразказ ;)
трябваше да изчакаш още седмица за да има в него помлени поне 5 коли 2 ТИР-а заедно с един небостъргач и яко бой че дори и с куките :mhihi:

п.с. ти идея имаш ли си ако с над 150 (нали минавал бясно покрай вас както сте със 120-130, значи 200+, и спирачки на мокро - намалил до 150-180) удари кола движеща се със 60-80 какво ще се случи точно?
А и конкретните ти неща куцат ама ЯКО - спирачки, 150-170, удар в Рено, и след 100 (сто) метра спира НА МОКРО, овладял кола при удар с тази скорост и изведнуж супер-стабилно спиране..

каквото и да се загледам в разказа, куца яко.

Потребител
Аватар

Мнение от audi V6 » 08 Окт 2006, 16:27

Да ви разгадая какво е Е35 от позицията на БМВ-лаик: това е БМВ с 3,5 литров двигател :mhihi:

селянина с колелото
Аватар

Мнение от PROPOVEDNIKA » 08 Окт 2006, 16:53

И аз чух за тази катастрофа, един приятел познава човека с реното.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 08 Окт 2006, 17:55

това,че във бмв клуба няма такива хора,не значи че ги няма изобщо.Аз лично съм сигурен че тази история е истинска(възможни са неточности при скоростите)но факт е провиницялният селски гъзар,качил се на 15 годишното бмв купено му от тати-прави такива изцепки.

младши ентусиаст
Аватар

чета и се хиля супер :))

Мнение от 535 » 08 Окт 2006, 18:14

чета и се хиля супер :))
комбинация между е34 и е36 :)) с това направо го закла :)) бат мобил

а някои използва мнгого як лаф и един мармот завива шоколад :)))

тва е супер анти бмв история не и схващам смисъла :)) ама папата да ми е шофьор е яко ;)) това с ягодите също е номер едно ;)) щели да бият някой ам аги било страх ...

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 08 Окт 2006, 18:29

exotique написа:това,че във бмв клуба няма такива хора,не значи че ги няма изобщо.Аз лично съм сигурен че тази история е истинска(възможни са неточности при скоростите)но факт е провиницялният селски гъзар,качил се на 15 годишното бмв купено му от тати-прави такива изцепки.

Ама ти май не се научи да непишеш глупости! Първо клуб и форум са две коренно различни неща, второ ако тая история е така както я разказва туй нещо, мое спокойно, половината форум да си резне камбанките, щот ако БМВ при скорост от 200+ на мокро при ляв завой, удари кола, която се движи дори със сходна на неговата скорост, остане на пътя и след 100м спре, значи това е възможно най-великият автомобил на света, Защо ли? Защото, първо вдига над 200, второ голямо и удобно, трето е убийствено здраво,четвърто, няма по-стабилна машина от него.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ataman » 08 Окт 2006, 18:42

някои мисли, които ми минаха през главата докато четях (неподредено хронологично или смислово):
-обикновено децата много харесват BMW-тоя май НЕ е поредния 15годишен лольо.
-при по-бързите машинки шеста обикновено има много брутално предавателно число, та не е подходяща за гонки и това "на шеста става страшно" ми звучи ненамясто.
-последните 2-3 реда са 100% истина-тоя май НЕ е поредния 15 годишен лольо...или ако е поне има някви наченки на разум.
-бе де да знам къв е тоя...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 08 Окт 2006, 18:45

ataman написа:...бе де да знам къв е тоя...

Странен екземпляр... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 08 Окт 2006, 19:29

и аз ненам къв е :mhihi: но на това да му помогна с отговора, (чут и от един полицай дето държеше конско за 202 по радар на цариградско)
t0sh написа:п.с. ти идея имаш ли си ако с над 150 ... удари кола движеща се със 60-80 какво ще се случи точно?

-> ще го направи труден за рисуване

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 08 Окт 2006, 19:54

t0sh написа:-> ще го направи труден за рисуване

Загадка за медицината... :mhihi: :mhihi: :mhihi: ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории