Електронна цигара - що е то...
Модератор: Общи модератори
- burnou7
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: без гражданска
- Мечтае да кара: e36 ///M
Re: Електронна цигара - що е то...
Това ти е бил проблема.Далече от Деканг и изпарители по 8-10лв 

- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Деканг са си гадни и на вкус 

- tcf
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 328i
- Мечтае да кара: E36 AC Schnitzer CLS / W140
Аз съм с Ego-C Upgrade и картомайзер U-DCT и съм страшно доволен.Батерията държи почти цял ден(все пак е късата и почти не я пускам) а картомайзера не е много скъп а вади доста пара.
Колкото до течността,взех си база и аромат и я бъркам сам и се получава доста приятна. В работата всичко около мен са непушачи и единствения коментар който съм чувал от тях е "Ейййй,на какво мирише,много е готино."

http://www.gigadrinks.com/product/4082/kartomayzer-u-dct.html
Колкото до течността,взех си база и аромат и я бъркам сам и се получава доста приятна. В работата всичко около мен са непушачи и единствения коментар който съм чувал от тях е "Ейййй,на какво мирише,много е готино."

http://www.gigadrinks.com/product/4082/kartomayzer-u-dct.html
"I'm an artist. You give me a fucking tuba, I'll get you something out of it."

- ecko_becko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38 730dA 184Hp '00- Black Pearl :)
- Мечтае да кара: X5 Le Mans :):):)
ръб написа:Здравейте ! Да вдигна малко темата и да се похваля![]()
Купих си ел. цигарата на 10ти ноември миналата година, темата съм я пуснал на 12ти. От 10 ноември аз обикновена цигара НЕ съм палил НИТО веднъж, нито съм пушил такава. Електронната я оставих пък в края на месец МАЙ, и от тогава не съм пушил абсолютно нищо.
Никотиновия глад ме остави преди близо 3 месеца, последния месец я пушех заради навика а и ми беше забавно да изкарвам пара. Но и този ми мерак премина и вече нямам НИКАКВО желание да пуша нито обикновена, нито електроннаСега като се замисля че 2 месеца не съм пушил нищо и чак ми е странно
Единствения недостатък е, че сега пушачите ми миришат на пепелници
Да се похваля и аз, купих ел. цигара седмица след колегата на 16.10.12г. пуших от нея до 31.12.12г. и от тогава захвърлих всичко и повече не съм я докоснал, това при положение че пушех по около кутия и половина на ден а понякога и две и пушех от близо 14г. . Изчаках по дълго време преди да се хваля защото ми беше доста трудно да се сдържам, все пак ги отказвам за 5 или 6 ти път и малко си нямах доверие

В заключение - Безценно е като се прибера вечер и гушна дъщеря ми да не се притеснявам от миризмата на дрехите които нося...
Поздрави на всички решили да се преборят с гадния навик, колкото и трудно да преминава никотиновия глад

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- em1l
- младши ентусиаст
-
- Кара: Го на Ракйя
- Мечтае да кара: на ракия и да си разреждам с вода или бърза HONDA
На българския пазар не съм ги виждал до преди 1 месец(дотогава пушех и електнонни цигари).Но това е най големия боклук с който съм се срещал откъм електронни цигари.В щатите това лято работих в бензиностанцция на "7 eleven" и през вечер идваха клиенти да ми правят рекламаций на тези цигари. Всеки втори казваше че на втория-третия час цигарата умирала и се прецаквала.Взех и аз да пробвам нищо че имам сумати и модове и честно казано по голямо дърво като вкус и мекота (задушаваща) не бях пушил през скромната си една година стаж с електронни цигари.
Лично мен ме кефят като изработка и стил , но вкус и качество пълен боклук.
Лично мен ме кефят като изработка и стил , но вкус и качество пълен боклук.

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
В щатите бая ги рекламират... Аз не съм пушач, просто ми направи впечатление, че ги виждам много често тези синичките. Явно това е съвременния бизнес, всичко се излива в реклама и малко се оставя за продукта накрая 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
Такаа от днеска и аз съм в кюпа и цял ден не съм бутвал
взех си такава usb 900mA, ego-T и течност dunhill на L&A VAPE, картомайзера е Т3-ка. Много съм доволен, но течноста нещо мисля, че не я избрах или не ми допада чак толкова. Пушех по кутия-кутия и половина на ден син дънхил и това ми препоръчаха. Харесва ми, но все едно нещо вкуса ми идва малко по сладникав
или си въобразявам
Препоръчайте от къде може да си избера/поръчам/ онлайн качествена база и аромат (18мг) и какво бихте ми препоръчали вие?
п.с - уникално е чувството да не смърдя на цигари

edit : взех си малко по тежка течност отначало, но с цел с по-малко дръпки да се насищам, а и предпочитах по-силна да е отколкото по-лека. Ако препоръчате нещо хубаво, от което сте доволни и пробвали ще го поръчам веднага, пък тая по-тежката да си стои в шкафа да има

Препоръчайте от къде може да си избера/поръчам/ онлайн качествена база и аромат (18мг) и какво бихте ми препоръчали вие?
п.с - уникално е чувството да не смърдя на цигари

edit : взех си малко по тежка течност отначало, но с цел с по-малко дръпки да се насищам, а и предпочитах по-силна да е отколкото по-лека. Ако препоръчате нещо хубаво, от което сте доволни и пробвали ще го поръчам веднага, пък тая по-тежката да си стои в шкафа да има

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- HowDouWantit
- младши ентусиаст
-
аз в последно време изпарявам Inaviera база и inaviera кокос. Наистина в началото сладникавия вкус ти прави неприятно впечатление ,но после привикваш и все повече ти допада. Съвета ми е да не се хвърляш на "цветни" аромати понеже обикновено оставят неприятно чувство във гърлото. Също така база 12-ка е идеална. Според мен няма смисъл от 18 мг ,но това е вече лична преценка. Ползвам Mini Vivi Nova и съм мега доволен от него. Ползвал съм и Т2 и Т3 .. няма общо .. просто няма място за сравнение.

Тепърва навлизам аз тея среди и чесно съм адски впечатлен, тъй като бях пробвал още като навлязоха преди няколко години и бях останал разочарован и поредната бошлаф работа..Никаква нужда от цигари нямам, още повече даже ми харесват и тея ел цигари.
Днеска в едно заведение една баба ме гледа явно че изкарвам пушак и ми заяви "ТУКА НЕ СЕ ПУШИ!!!" ама начумерена такава
при което само и показах цигарата и тя стои и ме гледа пак лошо
сладникавия вкус вече ми допада..
Днеска в едно заведение една баба ме гледа явно че изкарвам пушак и ми заяви "ТУКА НЕ СЕ ПУШИ!!!" ама начумерена такава

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Вие сега ще вземе да ме навиете пак да си купя такова нещо 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Аз съм пушач от 11 години вече, но от вчера я развалих тая рутина..взех си я за да видя дали ще има ефект, ако я предложа на баща ми, който от 40+ години пуши и иска да ги откаже, но..все без успех, а това което доставя тая цигара като усещане е същото. Просто трябва да приемеш идеята, че е много по-добре от нормалната и е първа крачка към спирането на л***ата..
п.с - тая сутрин ми беше първата без нормална цигара и чесно даже с кафето ми беше по-добре да я пуша и се зарадвах, че я замества на 99.9%
"аромата" на тютюн определено беше една от причините да предприема това решение..
п.с - тая сутрин ми беше първата без нормална цигара и чесно даже с кафето ми беше по-добре да я пуша и се зарадвах, че я замества на 99.9%

Вече седмица не съм бутвал тея шитни, но имам въпрос - усещам в последно време, че нещо не се дърпа като хората. Ползвам дънхил 18мг и смених даже картомайзера с нов, че да не би да се е запушил..роднина си взе и се усеща как се дърпа без проблем. Като задържа копчето за 2-3 сек и дръпна - няма проблем, но ако натисна и веднага дръпна едва се изкарва пушек, а и усещането е мн по слабо..все едно филтъра е запушен, но с това натискане за 2-3 сек оправя нещата. При последващи дръпки няма проблем, но ако я оставя за 5-10 мин пак трябва да задържам. Не че ми пречи, но има разлика сега и от както я купих.. Къде е уловката 
п.с - и заредена го прави

п.с - и заредена го прави

- HowDouWantit
- младши ентусиаст
-
Често задържам до толкова ,че сама се изключва .. т.е. на 15-тата секунда... та не знам със една кратка дръпка какво друго можеш да очакваш.. Дърпай бавно и продължително. Като наргиле.

Да, точно това имах предвид..все едно има нужда да загрее. Явно си е нормално, но като че ли забелязах разликата от деня на покупката, а и не знаех, че се самоизключва при продължително натискане