Android,телефони,проблеми и подобни!
Модератор: Общи модератори
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: Android,телефони,проблеми и подобни!
ма с кое точно ше ебеш мамата те крачетата на чипа не са като на процесор, а са си ооогромни направо, трябва да си с вързани очи че да не го уцелиш, тоест да го изкривиш толкова много че да не контактува картата и да има евентуален проблем, да не говорим, че тая карта не е източник на ток и съответно няма вариант да порази телефона дори да я вкараш наопаки.
П.С. как да не стане дискусия като ти повтори 100 пъти че ще си сасипеш телефона, ми няма да го съсипеш, единственото което постигаш с 12 лв. е да увеличиш сметката на пеевски и компания
П.С. как да не стане дискусия като ти повтори 100 пъти че ще си сасипеш телефона, ми няма да го съсипеш, единственото което постигаш с 12 лв. е да увеличиш сметката на пеевски и компания

някой похвали глобул и оффтопик ама просто не мога да се сдържа - тия от глобул ако си мислят, че са покрили и 50% от територията на Виваком жестоко се лъжат. За 3G да не говорим - пълна трагедия. Нямам търпение да изтече годината, че да се върна към виваком
Все едно съм си купил GSM от времето когато бяха само мобиком и цитрон /gsm/ Има обхват само в населени места
Все едно съм си купил GSM от времето когато бяха само мобиком и цитрон /gsm/ Има обхват само в населени места
- vld
- Старши ентусиаст
-

© написа:...Има обхват само в населени места
Че за какво ти е да имаш обхват извън населените места- там хора няма, с кой ще си говориш

Преди месец някъде ръгам флашка за нет на Мтел в лаптопа- 5Мбит/с скорост е нормална... Преди дни ръгам флашка за нет на Глобул- и половин мегабит е в сферата на фантазиите... Понеже ме изненада резултата тествам вивакомската скорост- 4+Мбит/с са нормална скорост... И трите пъти съм на едно и също място, обхват има колкото щеш- имам пряка видимост към клетките на 3-те оператора, разстоянието е под 150м.
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Един такъв въпрос: Ползвам гласовото набиране на клавиатурата и работи учудващо добре. Вчера написах цяла страница текст и се получи, но как да му кажа да сложи точка и да започне ново изречение? Каквото и да му кажа, то го пише като дума и става едно безкрайно изречение.
- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
F*natic написа:Някой може ли да сподели мнение за Motorola Moto G?
Взимай! не съм му намерил недостатък за два месеца

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Bogat-Beden написа:cod-cdbp написа:Петруне, аз съм го правил и нямах проблеми. Рязах с макетен нож, после леко дооформих, защото леко заяждаше, но не съм имал никакви проблеми.
Най-забавното е че рязах по снимка...![]()
![]()
![]()
100яне, сигурен съм ,че може и да стане,ама талафон за 300 и нагоре индийски рупии да му еба майчицата на 2рия ден евентуално заради 12 лева,що за безсърдечно копеуе трябва да бъда![]()
бахти дискусията направихме,сякаш на големия адронен колайдер чертежите обсъждаме
Скочи в който и да е магазин за мобилни апарати и там имат машинки за рязане на карти,фърли му 2-3 лева и си готов,задължително направи преди това 2 неща:
1-копирай си всички контакти на друго място
2.след като изреже картата я пробвай в апарата че може и да не тръгне
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Е.Димитров написа:Bogat-Beden написа:cod-cdbp написа:Петруне, аз съм го правил и нямах проблеми. Рязах с макетен нож, после леко дооформих, защото леко заяждаше, но не съм имал никакви проблеми.
Най-забавното е че рязах по снимка...![]()
![]()
![]()
100яне, сигурен съм ,че може и да стане,ама талафон за 300 и нагоре индийски рупии да му еба майчицата на 2рия ден евентуално заради 12 лева,що за безсърдечно копеуе трябва да бъда![]()
бахти дискусията направихме,сякаш на големия адронен колайдер чертежите обсъждаме
Скочи в който и да е магазин за мобилни апарати и там имат машинки за рязане на карти,фърли му 2-3 лева и си готов,задължително направи преди това 2 неща:
1-копирай си всички контакти на друго място
2.след като изреже картата я пробвай в апарата че може и да не тръгне
Свърши отдавна ,мерси все пак (че колегата влд да не направи пак забележка

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 46 Sedan 136 Hp
- Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела
Колеги,дайте идея за някое добро приложение за водене на разходите по автомобила.И да е на Български 

- vld
- Старши ентусиаст
-
Колеги кажете някакъво приложение за гледане на двр, което да има опция за настройка на 4 раzлични порта, и да поддържа H264 че се утрепах да търся и нещо не намирам 

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
vld написа:Колеги кажете някакъво приложение за гледане на двр, което да има опция за настройка на 4 раzлични порта, и да поддържа H264 че се утрепах да търся и нещо не намирам
И аз живо се интересувам от това, че нещо не намирам работещо

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
bobi_81xx написа:Колеги,дайте идея за някое добро приложение за водене на разходите по автомобила.И да е на Български
www.carspending.com е това дето ти трябва, но не е баш приложение
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Колеги препоръчайте ми някой мейл клиент които да подържа POP3 ........ 

Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Малко проблемче, да видим дали ще го разрешим. Телефона е Xperia S, оригинален софтуер и фимуеър, последния дето е излязъл официално. От няколко дена не мога да изпращам ММС. Изключвах и включвах телефона, никакъв ефект, имам нет на телефона, просто не става..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите