проблем с тоците
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с тоците
привет колеги имам проблем с таблото не спира да свети дори и когато заклуча колата също така като извадя клуча се чува алармата за светлините а те не са вклучени от какво може да е? благодаря преджарително
- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
Re: проблем с тоците
Благодаря колега но не мисля че е от клуча забравих да кажа че преди да стане този проблем бушонат за преден ляв и заден ляв габарит беше изгорял и стопен
колега отворих клиуча но всичко изглежда нормално всичко е здраво забравих да споменя че преди да ми направи този проблем един от бушоните беше разтопен мисля че беше 37(10 ампера)
- BorisMitev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Внимателно
- Мечтае да кара: Нещо страшно
Счупено копче за светлините. Вътре се чупят, но няма от къде да излезнат парченцата. Ти си го напънал превключил си на '0', но вътре ключа си е останал на лампи. Смени го с друг 

- ilarioncho_
- Потребител
-
- Кара: АсТматик 1,6
- Мечтае да кара: пичето да скача, като бълха в буркан
- Детайли за колата: без
Инсталацията, която минава през багажника до левия амортисьор, който държи багажника отворен.
Имах същия проблем преди време инсталацията въври в шлаух и от времето се напуква изолацията на кабелите и окъсяват. Ако не ти се занимава я закарай на някой, който разбира от тия неща.
Имах същия проблем преди време инсталацията въври в шлаух и от времето се напуква изолацията на кабелите и окъсяват. Ако не ти се занимава я закарай на някой, който разбира от тия неща.
Как ме мъчи всеки ден тоз' въпрос трагичен: ем да бъда откровен, ем да бъда симпатичен?...
благодаря колега от там е всичко е нагоряло а да попитам вазможно ли е от там да не ми работи централното защото и то отказа ?
Възможно е, при мен имаше подобен проблем + неработеща машинка за заключване. След оправянето на снопа с кабели, проблема изчезна за няколко седмици. После смених машинката и всичко се оправи.
- ilarioncho_
- Потребител
-
- Кара: АсТматик 1,6
- Мечтае да кара: пичето да скача, като бълха в буркан
- Детайли за колата: без
Да възможно е, но за всеки случай си провери предпазител номер 7 той е за централното
успех

Как ме мъчи всеки ден тоз' въпрос трагичен: ем да бъда откровен, ем да бъда симпатичен?...
Провери си и кабелите, да не останеш изненадан от резултата.
Аз все засичам по темите за този сноп, но не съм имал никога проблеми. Един ден реших да видя положението на моите.
останах очарован от разултата. Няколко кабелчета бяха с оголена изолация и за късмет - на места, където не можеха да се допрат и да почнат да правят мизерии.
Аз все засичам по темите за този сноп, но не съм имал никога проблеми. Един ден реших да видя положението на моите.

Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
колкото неговата дадена дума.
10 мнения
• Страница 1 от 1