Android,телефони,проблеми и подобни!
Модератор: Общи модератори
Re: Android,телефони,проблеми и подобни!
корееца в никакъв случай не може да се опре на китаеца
и да го е писал изрязването става, аз взех един перфоратор от ибей - някакъв евтин, че купувам предплатени карти за интернет и там ги щраквам

и да го е писал изрязването става, аз взех един перфоратор от ибей - някакъв евтин, че купувам предплатени карти за интернет и там ги щраквам
- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 46 Sedan 136 Hp
- Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела
Днес и на мен ми перфорираха една сим карта на мтел защото тия суглуми ми искат 20 за смяна с мини.Пича в магазина ми иска 2 кинта и вече съм с мини сим катра.Поне хората от глобул ми дадоха нова мини карта без нито един лев е това са хора уважават си клиентите.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
bobi_81xx написа:Днес и на мен ми перфорираха една сим карта на мтел защото тия суглуми ми искат 20 за смяна с мини.Пича в магазина ми иска 2 кинта и вече съм с мини сим катра.Поне хората от глобул ми дадоха нова мини карта без нито един лев е това са хора уважават си клиентите.
аз съм към Виваком, загубих карта наскоро и ми я смениха безплатно, но тъй като минито се пада 2ри дубликат ,ще ме опънат 12 кинта.
Бал съм го, ено голямо виски е ,инак от изрезки да рискуваш си прее.Беш нов тАлафон ,мерси..

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 46 Sedan 136 Hp
- Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела
Няма какво да рискуваш,а и няма какво да губиш!!!Изрязваш и всичко е ОК няма смисъл да ги даряваш тези изедници 

- Jang1r
- младши ентусиаст
-
- Кара: го на ножки
- Мечтае да кара: на 50ст бензина.
Bogat-Beden написа:bobi_81xx написа:Днес и на мен ми перфорираха една сим карта на мтел защото тия суглуми ми искат 20 за смяна с мини.Пича в магазина ми иска 2 кинта и вече съм с мини сим катра.Поне хората от глобул ми дадоха нова мини карта без нито един лев е това са хора уважават си клиентите.
аз съм към Виваком, загубих карта наскоро и ми я смениха безплатно, но тъй като минито се пада 2ри дубликат ,ще ме опънат 12 кинта.
Бал съм го, ено голямо виски е ,инак от изрезки да рискуваш си прее.Беш нов тАлафон ,мерси..
Чипа е един и същ,така че няма какво да преебеш

BMW e36 318TDS Touring
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL
Opel Vectra B X16XEL
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Bogat-Beden написа:.................
но корееца го е предвидил,че ще се продава и по нашите ширинии казва
![]()
Inserting a smaller size SIM (such as nano SIM with an adapter or a modified SIM) may cause the card to not fit properly or damage the card slot.
А българинът е казал: Поставянето на модифицирана СИМ карта (демек изрязана) в телефона може да повреди телефона, но може и да не го повреди. Важното е ние да сме живи и здрави, айде наздраве!!!!

- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Bogat-Beden написа:bobi_81xx написа:Днес и на мен ми перфорираха една сим карта на мтел защото тия суглуми ми искат 20 за смяна с мини.Пича в магазина ми иска 2 кинта и вече съм с мини сим катра.Поне хората от глобул ми дадоха нова мини карта без нито един лев е това са хора уважават си клиентите.
Когато си купих С3 от глобул, девойката в офиса ми сряза картата с перфоратор и нямаше грижи. Сегашния го взех от плесио и там направиха същото. Не само че си ползвам срязаната карта, а съм я използвал и поставена в остатъка след изрязването, за да я сложа в слот с нормален размер. В глобул може и да не се навият да ти я срежат, но в плесио не пречи да питаш на щанда за телефони или в който да е магазин за телефони, несвързан с оператор.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
Аз също съм ползвал срязана (мини) върху нормален слот, просто трябва да се уцели четеца
Обаче с тея новите нано не знам как може да стане номера..

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- Bogat-Beden
-
-
Благодаря искрено на всички,фактът е факт, още докато говорех със връзка с клиенти да ми активират мини-то, разговорът прекъсна (любезната служителка ме предупреди и едвам довърши изречението
),което от своя страна значеше, че мини-то вече е активно -тоест цялата галимация трая броени минути
-за по-младите които не помнят,навремето се чакаше часове (о, Манафтел незабравими..
)
Както и да е ,12 лева въздушни за Виваком ,да не заслабнат от УС-то там
,а аз поне се посмях с последните мнения от сърце

Както и да е ,12 лева въздушни за Виваком ,да не заслабнат от УС-то там

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Bogat-Beden
-
-
па съм аз
аве пичове, ФМ радиото на тоя талафон (desire 300) е мноооого зле
-сравнявам с нокиа х6 и предишния ми андроид моторола дифай
така ли са тия новите или да ходя да се разправям в магазина

аве пичове, ФМ радиото на тоя талафон (desire 300) е мноооого зле

така ли са тия новите или да ходя да се разправям в магазина

- F*natic
- Потребител
-
- Кара: ше E36 325i
Някой може ли да сподели мнение за Motorola Moto G? 

- Jang1r
- младши ентусиаст
-
- Кара: го на ножки
- Мечтае да кара: на 50ст бензина.
Чипа отново повтарям е един и същ момци
Разликата е с колко пласмасария бонус идва

BMW e36 318TDS Touring
Opel Vectra B X16XEL
Opel Vectra B X16XEL
- Bogat-Beden
-
-
Jang1r написа:Чипа отново повтарям е един и същ момциРазликата е с колко пласмасария бонус идва
![]()
това е ясно,щом след изрязване тръгва
въпросът е непроф. изрязване доколко е ОК за слота и до телефон предполагам опират нещата
предлагам да приключим с тази тема

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Петруне, аз съм го правил и нямах проблеми. Рязах с макетен нож, после леко дооформих, защото леко заяждаше, но не съм имал никакви проблеми.
Най-забавното е че рязах по снимка...

Най-забавното е че рязах по снимка...

- Bogat-Beden
-
-
cod-cdbp написа:Петруне, аз съм го правил и нямах проблеми. Рязах с макетен нож, после леко дооформих, защото леко заяждаше, но не съм имал никакви проблеми.
Най-забавното е че рязах по снимка...![]()
![]()
![]()
100яне, сигурен съм ,че може и да стане,ама талафон за 300 и нагоре индийски рупии да му еба майчицата на 2рия ден евентуално заради 12 лева,що за безсърдечно копеуе трябва да бъда

бахти дискусията направихме,сякаш на големия адронен колайдер чертежите обсъждаме