Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: чайник

Re: Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46

Мнение от sas_88 » 13 Фев 2014, 23:36

Това което си сложил в колата му е брат на Тъндър-а.Същото го имах преди време в е38-цата,ужасно е просто.Най смешния плеър на Alpine,те слага в малкия си джоб на звук.

В Авител бях миналата седмица,купих си шейна за плеъра ,че скоро смятам да режа.

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 13 Фев 2014, 23:44

sas_88 написа:Това което си сложил в колата му е брат на Тъндър-а.Същото го имах преди време в е38-цата,ужасно е просто.Най смешния плеър на Alpine,те слага в малкия си джоб на звук.

В Авител бях миналата седмица,купих си шейна за плеъра ,че скоро смятам да режа.

Никой не спори че тези плеъри вадят много добър звук от тези навигации,аз се опитвам да ти обясня,че звука може да се подобри доста..а това,че навигацията е брат на Тъндър изобщо не съм съгласен..но няма смисъл да спорим,звука не е добър,но за сметка на това има много други функции и най-важното за мен оригинален вид и сумати екстри,а звука като го оправя ще те поканя да тестваш на живо да ми кажеш дали ти харесва :angel:
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от slitter » 14 Фев 2014, 0:09

Аз съм на лице да го тестваш на минутата, за да видиш, че звукът си е направо идеален през усилвателя. Звукът е нещото, към което нямам критика. Имам критика към дисплея и някои други дребни забележки в изображенията на менютата. Сега се чудя дали не мога да сменя дисплея с някой от по-съвременен.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Maxmadness » 14 Фев 2014, 0:23

slitter написа:Аз съм на лице да го тестваш на минутата, за да видиш, че звукът си е направо идеален през усилвателя. Звукът е нещото, към което нямам критика. Имам критика към дисплея и някои други дребни забележки в изображенията на менютата. Сега се чудя дали не мога да сменя дисплея с някой от по-съвременен.

Жоре кога ще се видиме с тебе да го покажеш :bchug:
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от slitter » 14 Фев 2014, 0:27

Maximilian-E46 написа:
slitter написа:Аз съм на лице да го тестваш на минутата, за да видиш, че звукът си е направо идеален през усилвателя. Звукът е нещото, към което нямам критика. Имам критика към дисплея и някои други дребни забележки в изображенията на менютата. Сега се чудя дали не мога да сменя дисплея с някой от по-съвременен.

Жоре кога ще се видиме с тебе да го покажеш :bchug:

И на менми се ще да погледна твоето, ше се чуем да се разберем

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 14 Фев 2014, 0:39

Еми вече е св. Валентин. По добър ден от този, за да си ги видите здраве му кажи. :mhihi:

Сори за :OT: ама след тия приказки които си наговорихте...

- дай да ти го видя
- аре и аз твоя

направо не се сдържах.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от slitter » 14 Фев 2014, 9:58

:mhihi: въпреки оф топика, верно звучи така..... Така че уместен коментар

ентусиаст
Аватар
Кара: с Adaptive Drive
Мечтае да кара: F06 с B58

Мнение от 100imenov » 14 Фев 2014, 11:44

И аз съм в играта до някоя седмица,само чакам да ми занулят картата :mhihi: .Та колебанията са ми м/у Eonon и Erisin,като повече клоня към първото,но в УК сайта не е наличен.Някой има ли инфо какво е положението с доставката,по-конкретно избегването на доп. такси? :roll:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Maxmadness » 15 Фев 2014, 17:23

100imenov написа:И аз съм в играта до някоя седмица,само чакам да ми занулят картата :mhihi: .Та колебанията са ми м/у Eonon и Erisin,като повече клоня към първото,но в УК сайта не е наличен.Някой има ли инфо какво е положението с доставката,по-конкретно избегването на доп. такси? :roll:

:mhihi: Ако искаш да ни ги видиш на живо заповядай :lol: :lol:
A.J DARKHOLME

Слави
Аватар

Мнение от © » 16 Фев 2014, 9:50

бях обещал на 2-3ма да им пращам нещо, обаче нямах никакво време тези дни
сега съм на линия, ако не сте се оправили може да ми пишете

ентусиаст
Аватар
Кара: с Adaptive Drive
Мечтае да кара: F06 с B58

Мнение от 100imenov » 16 Фев 2014, 20:12

Max твоя го видях,не е лош :mhihi: допада ми,сега ако има и някой Eonon за една демонстрация супер :roll:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Maxmadness » 17 Фев 2014, 0:18

Ако може Слави тук да даде малко информация как точно става номера да се качи някой филм или клип с музика защото изтеглих от youtube песен + клип,с vloader-bg програмата и я метнах във USB флашката обаче на навито така излиза,че все едно няма нищо на флашката и съм сигурен,че не се прави така,но все пак пробвах ..та ако е възможно Слави да опише какво точно се прави :dunno:
A.J DARKHOLME

Потребител
Аватар
Детайли за колата: 320D 2003 150HP

Мнение от wanko78 » 18 Фев 2014, 13:49

Maximilian-E46 написа:Ако може Слави тук да даде малко информация как точно става номера да се качи някой филм или клип с музика защото изтеглих от youtube песен + клип,с vloader-bg програмата и я метнах във USB флашката обаче на навито така излиза,че все едно няма нищо на флашката и съм сигурен,че не се прави така,но все пак пробвах ..та ако е възможно Слави да опише какво точно се прави :dunno:

Значи най-лесния начин е да си дръпнеш готови клипове от замунда има и сборки топ 40 за февруари.По въпроса с филмите е по сложно понеже няма фонтове за кирилица и субтитрите ще ти излизат въпросителни,изхода е или вграждане на субтитри или готови ДВД-та (за мене по лесния вариант)или просто филми с БГ дублаж.В същност Ерисина НЯМА операционна система Win ce6 e само за Gps-a, а там единственото което можеш да правиш е да променяш директориата за екзето на навигационната програма.Китайците са си разработили някакъв софтуер и го слагат на всички модели,което несъм сигорен за добро или за лошо понеже winows или android работят добре на телефони и таблети но винаги имат батреия и не се изключват при всяко гасене на контактния ключ.Според мен от тук идва по ниската цена на устроиството понеже не е "smart" и дефакто клиента не може да променя,качва,трие или отваря каквитои да е директории .Просто едно обикновенно ДВД с ТВ тунер което при натискане на клавиша за навигация емулира WIN ce6 за да може да трагне Igo или там каквато сте си сложили.Интернета е абсолютно търговски трик и за мен е тотално неизползваем.Като изключим това ,че медията се рекламира като работеща под Win ce (вепреки че като прочетох ревюто в саита win ce е посочен само за GPS-a )менюто е като на ниско бюджетен 50левов самсунг с "тъч скрийн брато ",устройството си работи доста прилично за характеристиките си ,телевизията си е супер звука е по добър от на оригиналното ЦД ,навигацията след подмяна на Igo 8.3 с Primo и нови карти,сгради,камери и poi ,работи супер точно и добре предупреждава си за камери патрули всичко,без забивания или накасване.Което мен лично ме удоблетворява напълно :driving:

Това е от мен надявам се съм разяснил някои неща за Erisina ако някой има въпроси ще се радвам ако мога да отговоря

ентусиаст
Аватар

Мнение от Maxmadness » 19 Фев 2014, 1:33

Няма спор,че за тези пари е много добро колега,иначе ако всичко трябваше да е на ниво и тъча и звук и всичко това трябва да струва 1500-1600 лв :yes: А какъв формат да задам на търсенето в замунда за клиповете?И ако не е тайна как точно да си кача по новото нави като при теб с новата карта ?
A.J DARKHOLME

Слави
Аватар

Мнение от © » 19 Фев 2014, 7:46

Общо взето тези неща важат за всички китайски устройства. С андроид положението е малко по-добро, но колкото да промениш малка част от нещата които биха те дразнили.
Моите методи на конвертиране на клиповете са доста остарели, но ... вече не съм толкова млад и нахъсан че да експериментирам и да търся нови. Аз използвам ето тази програма http://zamunda.net/details.php?id=358586&hit=1 версията е примерна. Предварително съм инсталирал DivX кодек. Тази програма позволява конвертиране в avi формат като използва настройките на самия кодек, а не някакви си нейни. Избирам максимум 700 точки по хоризонтала, вертикала колкото дойде. Ще се ориентирате като разгледате настройките. Битрейта не повече от 1200kbps -1300kbps - няма смисъл от големи файлове със супер качество, при положение че ще се гледат на китайски екран с резолюция 800х480 т.е. и 720р да му пуснете качеството пак няма да е такова каквото го пускате :lol:
Клиповете естествено свалям директно от ютуб в mp4 или flv формат с мозила и ето тази добавка https://addons.mozilla.org/bg/firefox/a ... oadhelper/ - сваляйте с по-висока резолюция от тази в която ще конвентирате напр. 720р ако има. От торентите сигурно ще са с много по-добро качество (на звука също), но който има време може да опита

ПредишнаСледваща

Назад към E46