БМВ е60 нямам касета на чейндъра
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- galabov89
- Потребител
-
- Кара: е60
БМВ е60 нямам касета на чейндъра
Здравейте колеги,
от 1 месец съм собственик на бмв е60 2004 г. и въобще не съм запознат с нея, ровя се из темите обаче не намерих това което ми трябва, за това реши да питам направо, имам няколко неясни въпроса в жабката имам чейнджър но ми липсва касетата мога ли да намеря някъде такава или просто става не използваем и другото ми питане имам бутон на волана както и до копчето за менюто за гласови команди както и микрофони горе на тавана при огледалото, но когато натисна бутоните нищо не става не работят ако са само декорация защо са сложени защото съм виждал е60 с бутон меню без да има до него бутон за гласови команди а моята има
от 1 месец съм собственик на бмв е60 2004 г. и въобще не съм запознат с нея, ровя се из темите обаче не намерих това което ми трябва, за това реши да питам направо, имам няколко неясни въпроса в жабката имам чейнджър но ми липсва касетата мога ли да намеря някъде такава или просто става не използваем и другото ми питане имам бутон на волана както и до копчето за менюто за гласови команди както и микрофони горе на тавана при огледалото, но когато натисна бутоните нищо не става не работят ако са само декорация защо са сложени защото съм виждал е60 с бутон меню без да има до него бутон за гласови команди а моята има
- tngeorgiev
- младши ентусиаст
-
Re: БМВ е60 нямам касета на чейндъра
galabov89 написа:Здравейте колеги,
-касета за ченджъра или цял ченджър за жабката си потърси с твоя тема в "купува части" или "автоелектроника", има ги и не са скъпи
-изгорял ти е телефонния модул в багажника, много често се случва при е60 от първите, или са ти го свалили по пътя..тези модули пак не са скъпи, но трябва да се препрограмира за твоята кола, а и както ти казах - има голям риск и новият да е дефектирал
E30 1986 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
- miroleskov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е 61 530d
Че гласовите команди от Блутут модула ли се управляват,защото човека казва нямам гласови команди не нямам Блутут .Щом има копче до меню би трябвало да има
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Винаги нощувай под върха,за да можеш да продължиш на горе, на сутринта.
Ако е ССС модула е сменян гласовите команди се нуждаят от активация, която май само БМВ могат да я направят и струва майка си и баща си.
- Alexander44
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 535D
А когато няма копче за гласови команди до копчето меню, а само на волана, значи няма гласови команди, така ли....
- miroleskov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е 61 530d
да и аз съм така 

Винаги нощувай под върха,за да можеш да продължиш на горе, на сутринта.
- galabov89
- Потребител
-
Добре много Ви благодаря колеги явно, че няма да имам гласови команди, но ще видя да оправя чйджъра, иначе блутут нямам в колата но обмислям и един блутут да си закупя и дами го монтират
- galabov89
- Потребител
-
и само да попитам така и така сам подхванал с въпросите мога ли да си сложа AUX кабел сложно ли е положението с него
Елементарно е, има и клипчета в Ютюб, както и теми - потърси малко.
- galabov89
- Потребител
-
Добре благодаря много колеги
- chomukliev1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90
iceblast написа:Елементарно е, има и клипчета в Ютюб, както и теми - потърси малко.
Колега това върши ли работа и ако да как става?
Благодаря предварително http://www.ebay.co.uk/itm/151255349202? ... 1423.l2648
- ICHIBAN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е61-530da-05г.
Колеги,нямам ченджър в жабката и искам да си сложа.По вин ми излиза че имам подготовка.Ако си намеря,къде трябва да го вържа,понеже не видях свободни букси над бушоните в жабката?
Преди малко пак поразрових и намерих свободен този кабел
http://picbg.net/img.php?file=8ca841997a04357d.JPG
Само той ли влиза в ченджъра?И самият ченджър как се захваща за
де е стабилен?
Преди малко пак поразрових и намерих свободен този кабел
http://picbg.net/img.php?file=8ca841997a04357d.JPG
Само той ли влиза в ченджъра?И самият ченджър как се захваща за
де е стабилен?
И да се гордея и да не се гордея,
все съм си българин,така че по-добре
да се гордея.
все съм си българин,така че по-добре