Шибидах проблем, амортесйори и още неща
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- bmw325ci
- младши ентусиаст
-
- Кара: M50B25,M50B30,S50B30
- Мечтае да кара: M1 Procar
- Детайли за колата: 325i, E36 BTCC Replica, E36 M3
Шибидах проблем, амортесйори и още неща
Първо още нещотата
1) Някой може ли да ми каже какъв ми е двигатела защото и аз вече се обърках дали е М50В25 или М52В25 , карам Е36 325i 91 год 192hp
2) четох някъде наскоро че амортесйорите на М3 ката ставали на не М3ките , ама не разбрах колко пари и от къде (пълен комплект)
3) претърсих 10 страници да вида от къде мога да си взема предна броня от М3 Е36 и намерих няколко ама много неясни, нещо при девил тунинг имаше ама биле он фибростъкло, тия много ли се пукаят щото аз като си взема не искам да се разправям повече с нея
в смисъл аз гледах някъде си имаше пласмасова за 500лв ама това ми се стори малко множко при положение че ще трябва и да се бойдисва а и па тия от дежил тунинг бяха окло 100лв ако не се лъжа, та кажете без много увъртаници
място (адрес за препръчване), цена (за предпочитане да е пластмасова ама това вие ще кажете), па ако кажете къде има и задна броня нема да имате цена
Сега ШИБИДАХА не бачка, като цъкна на копчето нищо не става, дали е моторчето или нещо по евтино
+ некакви ТЪПАНАРИ са хвърляли нещо топчесто и тежко и е паднало върху капака на шибидаха и доста се е изкривил (точно във формата на топка със размер е горе долу на малко гюленце ), та това дали ще може да се опражи
+ ми откраднаха само едното бъбре4е на решетката и лайсната на задна дясна врата, тия работи от къде мога да си ги възвърна 

1) Някой може ли да ми каже какъв ми е двигатела защото и аз вече се обърках дали е М50В25 или М52В25 , карам Е36 325i 91 год 192hp
2) четох някъде наскоро че амортесйорите на М3 ката ставали на не М3ките , ама не разбрах колко пари и от къде (пълен комплект)
3) претърсих 10 страници да вида от къде мога да си взема предна броня от М3 Е36 и намерих няколко ама много неясни, нещо при девил тунинг имаше ама биле он фибростъкло, тия много ли се пукаят щото аз като си взема не искам да се разправям повече с нея

Сега ШИБИДАХА не бачка, като цъкна на копчето нищо не става, дали е моторчето или нещо по евтино

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
на първия въпрос не си пуснал просто един гугъл
та преди 94-та няма как да си с м52, освен ако не ти е слаган двигател от друга кола. Аи можеш да направиш справка ВИН -
http://www.realoem.com/bmw/select.do
за другите ползвай търсачката на форума най-малкото, от раз незнам
http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_M52 (кликни ме;) ) написа:The BMW M52 is an I6 piston engine. Displacement ranges from 2000ccm to 3200ccm. It is a DOHC 24-valve engine with VANOS Variable Valve Timing. It replaced the BMW M50 engine in 1994 and was replaced in 2001 with the BMW M54 engine.
та преди 94-та няма как да си с м52, освен ако не ти е слаган двигател от друга кола. Аи можеш да направиш справка ВИН -
http://www.realoem.com/bmw/select.do
за другите ползвай търсачката на форума най-малкото, от раз незнам

- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
за хубва(пластмаса) м-кова броня бая ще се озориш
за шибито първо виж някой бушон да не е, ако не бях чел за някакво реленце под волана трябвало да се позапои...потърси малко
за шибито първо виж някой бушон да не е, ако не бях чел за някакво реленце под волана трябвало да се позапои...потърси малко
- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- bmw325ci
- младши ентусиаст
-
- Кара: M50B25,M50B30,S50B30
- Мечтае да кара: M1 Procar
- Детайли за колата: 325i, E36 BTCC Replica, E36 M3
добре и аз видях на едно место ,че е 780лв, значи минаваме на вариан ДевилТунинг . Някой може ли да ми каже взимал ли си е от тях такава броня и доволен ли е и колко струва и точен адрес МОЛЯ :Р ? Пак ще попитам много ли се пукат тия брони, да се не окаже че си фърча със 200 и опа нещп ми минава под гумите
и после лесно
ли се оправят. Но най важното M-suspension info PLZZZZ ? защото са ми много зле и тампоните на амортесйорите и всички работи по тех, а пък и искам предницата на колата да не стърчи така нагоре, в смисъл че предниците на М ките поне изглеждат наклонени напред
10х
P.S. абе я кажте дова заслужава ли си или имате по-добри оферти

ли се оправят. Но най важното M-suspension info PLZZZZ ? защото са ми много зле и тампоните на амортесйорите и всички работи по тех, а пък и искам предницата на колата да не стърчи така нагоре, в смисъл че предниците на М ките поне изглеждат наклонени напред
10х

P.S. абе я кажте дова заслужава ли си или имате по-добри оферти

7 мнения
• Страница 1 от 1