Как се програмира ключа с дистанционното?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Как се програмира ключа с дистанционното?
Колеги помогнете ,кажете как се програмира ключа с дистанционното?
Четох в аутодата ама първо да съм отключил колата с дистанционното ама как да стане като то не действа нито един бутон?И нещо което ме притеснява...на огледалото нямам топче а мисля че от там лови сигнала?А ключа отключва всички врати + багажник + жабка + паля с него.Батерия има като натисна бутон мига диода ама колата не реагира?Има 3 бутона 1 заключва 2 отключва 3 светлина
И мерси предварително за отзивчивостта!
Четох в аутодата ама първо да съм отключил колата с дистанционното ама как да стане като то не действа нито един бутон?И нещо което ме притеснява...на огледалото нямам топче а мисля че от там лови сигнала?А ключа отключва всички врати + багажник + жабка + паля с него.Батерия има като натисна бутон мига диода ама колата не реагира?Има 3 бутона 1 заключва 2 отключва 3 светлина

- hyena
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 320d
И на мен ми светеше диода, но въпреки това, батерията беше за смяна.
"Защо карам бързо...защото улиците са опасно място и не обичам да се задържам дълго на тях..."
Мерси
Мерси! Днес ще купя нова батерия и ще я сложа дано е от това!После ще кажа дали се е оправила работата 

- _FIRMATA_
- младши ентусиаст
-
- Кара: 306 Hp 600 Nm
Re: Мерси
Popov написа:Мерси! Днес ще купя нова батерия и ще я сложа дано е от това!После ще кажа дали се е оправила работата
Колега, не знам как е при Е36-цата на при Е34-ката батериите в ключа са 2! Плоски по 3V и виж на оригиналните какво пише, защото май има различни размери в дебелината на самата батерия!
Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено
Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

Батерията е здрава
Батерията е здрава показва 3,09V и новата показва същото ама промяна няма не действа!Помагайте?
5 мнения
• Страница 1 от 1