Политическа.
Модератор: Общи модератори
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Re: Политическа.
thewolf написа:Трябва да се помисли и за турските автобуси, не само за циганите. Турските автобуси когато дойде време да се гласува идват с пълна скорост насам. Последният път мисля че беше платено на микробусчета и коли да ги докарат.
те дпс го решиха тоя проблем от години, много малко са автобусите които идват вече....на последните парламентарни и президентски избори кво направиха? Откриха 80 избирателни секции в турция и вече си гласуват там.
- thewolf
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW///Акулка Кара: плавно/легално
- Мечтае да кара: ///Е38 Мечтае да кара: \\\Е32
ineedmoney написа:thewolf написа:Трябва да се помисли и за турските автобуси, не само за циганите. Турските автобуси когато дойде време да се гласува идват с пълна скорост насам. Последният път мисля че беше платено на микробусчета и коли да ги докарат.
те дпс го решиха тоя проблем от години, много малко са автобусите които идват вече....на последните парламентарни и президентски избори кво направиха? Откриха 80 избирателни секции в турция и вече си гласуват там.

Ами аз нямам повече какво да кажа . . . сори майна. ужас . . . Това съм го пропуснал от новините, че съм от 2 год в чужбина
- thewolf
- младши ентусиаст
-
А това кой може да го реши? Полицията? Политиците? Ако българин не си плати тока бум и вече са го отписали, ама някаква циганска махала ако им спрат тока какво става? Хем не го плащат хем искат ток да имат, плюс това връщали на невинните хора, които си плащат тока и го имат. Че и ЧЕЗ им спирали тока само след 22 часа, бахти смеха, вие какви сте бе ЧЕЗ? Вие ЧЕЗ сте пълни шматки и миндзухари, тва сте вие, от нас крадете пари да давате на мангалите, браво майна браво. Смотаняци заспали . . .Как да ги обичам после бе майна, как? Сега разбирам някои от идеите на Хитлер, че са били правилни
Наглостта на циганите няма граница, просто няма граница. . . По някога се чудя дали има смисъл да се връщам в България след такива случки, колкото и да я обичам . . .
После хората били расисти, НЕ майна, животът в България направи хората расисти, това е истината . . .
http://www.struma.com/obshtestvo/noshtn ... tok_49903/

После хората били расисти, НЕ майна, животът в България направи хората расисти, това е истината . . .
http://www.struma.com/obshtestvo/noshtn ... tok_49903/
Последна промяна thewolf на 16 Фев 2014, 11:25, променена общо 1 път
Трябва да е задължително. Негативите ще са много по малко от положителното което ще се получи - а това е по реална картина на представителност.
В момента ни управлява нелегитимно и непредставително малцинство , взело чрез ниска активност, чрез платен и манипулируем вот , властта.
И да, трябва да може електронно. Хора в англия , в САЩ са разказвали как с часове чакат да гласуват, освен че трябва да пропътуват хиляди километри.
Ама там никой не открива 80 секции , нали ? въпреки че там са най работливите, интелигентни българи, които именно трябва да им се чуе мнението и вота. !
Да, с електронното по лесно ще се манипулират гласовете на неграмотните, щото бай мангал ше вземе токенчетата на всички от махалата и ще гласува от дома си с лаптопчето. Но това нищо не променя - той така или иначе ЩЕ го направи с гласовете на махалата.
Ползата от гласовете от чужбина ще са много повече от негативите.
Ще има и много хора които по принцип са политически апатични, и дори тук не искат да гласуват, но са достатъчно грамотни за да си плащат сметките онлайн, да правят преводи и т.н. и т.н.. т.е. ще се повиши изборната активност и тук !
Трето - хуабво е да има легално купуване на гласове - и аз като бай мангал искам 20 лв. ама как ?
много просто - при гласуване - дават ти ваучер за отстъпка от местни данъци и такси, или осигуровки.
Така мангала няма да има файда - той така и така нищо такова не плаща, докато съвестния гражданин ще има стимул.
За циганите е отделна тема.... във всички държави те са били рак в обществото.
Може би гето със собствено самоуправление е най добре - да се крадат и оправят с ток вода ЗАД 3 метрова ограда с тел.
Ако някой работи навън- само през КПП със строг контрол
В момента ни управлява нелегитимно и непредставително малцинство , взело чрез ниска активност, чрез платен и манипулируем вот , властта.
И да, трябва да може електронно. Хора в англия , в САЩ са разказвали как с часове чакат да гласуват, освен че трябва да пропътуват хиляди километри.
Ама там никой не открива 80 секции , нали ? въпреки че там са най работливите, интелигентни българи, които именно трябва да им се чуе мнението и вота. !
Да, с електронното по лесно ще се манипулират гласовете на неграмотните, щото бай мангал ше вземе токенчетата на всички от махалата и ще гласува от дома си с лаптопчето. Но това нищо не променя - той така или иначе ЩЕ го направи с гласовете на махалата.
Ползата от гласовете от чужбина ще са много повече от негативите.
Ще има и много хора които по принцип са политически апатични, и дори тук не искат да гласуват, но са достатъчно грамотни за да си плащат сметките онлайн, да правят преводи и т.н. и т.н.. т.е. ще се повиши изборната активност и тук !
Трето - хуабво е да има легално купуване на гласове - и аз като бай мангал искам 20 лв. ама как ?
много просто - при гласуване - дават ти ваучер за отстъпка от местни данъци и такси, или осигуровки.
Така мангала няма да има файда - той така и така нищо такова не плаща, докато съвестния гражданин ще има стимул.
За циганите е отделна тема.... във всички държави те са били рак в обществото.
Може би гето със собствено самоуправление е най добре - да се крадат и оправят с ток вода ЗАД 3 метрова ограда с тел.
Ако някой работи навън- само през КПП със строг контрол

Очакавам неистови атаки срещу приздента и Борисов.. задължителното гласуване е равно на лустрация 
сами си направете сметката, че в момента с всички купени гласове коалиция за България (в която има 4 ромски партии) +ДПС, събират около 1.3 млн гласа, това им е абсолютният максимум, дори с манипулацията за костинброд, та сметката е:
7,000,000 млн гласуващи в България
- 1.5 млн (да закръглим) за БСП/ДПС
остават 5.5 млн, от които ако извадим 1 млн, че са под 18 годишна възраст (не знам, може и наполовина да са)
това са 4.5 млн, които няма да гласват за бсп/дпс. дори да им добавим още бонус на бсп/дпс 500 хил..
резултата ще е 4 млн срещу 2 млн... и това без 2.5 млн българите извън България. реално са шах и мат, ще лъсне истината че нямат и 1/5 от подкрепата на народа.
100% родоостъпнците подготвят няква схема, нов костинброд, покушение и прочие, те нали са желязо, не се спират.. ама да видим, дали няма да настъпят кривата мотика, мисля много малко ни трябва Украйна да се пренесе тук.
http://www.videonews.bg/novini/video/ho ... v-kazanlak тука труженичките на капута викат "за какво е този референдум, защо президента е от герб"
жалка работа, такава гнусотия в Украйна НИКОГА не може да се види, сигурно и тия за 15 лв и пица са се продали.. както викаше Стефан Гамизов-последният русофил който умре ще е в европейският резерват за комунисти (България).

сами си направете сметката, че в момента с всички купени гласове коалиция за България (в която има 4 ромски партии) +ДПС, събират около 1.3 млн гласа, това им е абсолютният максимум, дори с манипулацията за костинброд, та сметката е:
7,000,000 млн гласуващи в България
- 1.5 млн (да закръглим) за БСП/ДПС
остават 5.5 млн, от които ако извадим 1 млн, че са под 18 годишна възраст (не знам, може и наполовина да са)
това са 4.5 млн, които няма да гласват за бсп/дпс. дори да им добавим още бонус на бсп/дпс 500 хил..
резултата ще е 4 млн срещу 2 млн... и това без 2.5 млн българите извън България. реално са шах и мат, ще лъсне истината че нямат и 1/5 от подкрепата на народа.
100% родоостъпнците подготвят няква схема, нов костинброд, покушение и прочие, те нали са желязо, не се спират.. ама да видим, дали няма да настъпят кривата мотика, мисля много малко ни трябва Украйна да се пренесе тук.
http://www.videonews.bg/novini/video/ho ... v-kazanlak тука труженичките на капута викат "за какво е този референдум, защо президента е от герб"

жалка работа, такава гнусотия в Украйна НИКОГА не може да се види, сигурно и тия за 15 лв и пица са се продали.. както викаше Стефан Гамизов-последният русофил който умре ще е в европейският резерват за комунисти (България).
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
@Ейсър
Значи върти сучи и на края вкара и украйна в цялата схема,ти като някаква свръх държава ли я имаш?!?
И другото,върти сучи и хоп,па борисов го изкарваш като единствен опонент.
Сега,ясно е че си супер пристрастен,но пък даваш заявка че си интелигентно момче,вземи малко по-обективно пиши,не все едно съм на събрание на герб с гостуващи от украйна.
По темата-задължително гласуване,електронно и като така-всеки без средно да не може да си дава вота
Значи върти сучи и на края вкара и украйна в цялата схема,ти като някаква свръх държава ли я имаш?!?
Сега,ясно е че си супер пристрастен,но пък даваш заявка че си интелигентно момче,вземи малко по-обективно пиши,не все едно съм на събрание на герб с гостуващи от украйна.
По темата-задължително гласуване,електронно и като така-всеки без средно да не може да си дава вота
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
drago_pavlov написа:Виж сега, за да остане темата отключена предлагам да не коментираш кой на какво ниво е... Особено от столчето на охраната в баката...
Не ми е приоритет темата да бъде отключена, а безродните комплексари да бъдат маркирани като такива. С което се справяш чудесно.
drago_pavlov написа: Тези на снимката, повечето са селяни с преклонена глава, които са избити заради възстанието на МАЛЦИНСТВОТО будни българи... Знаеш ли колко са участниците в Априлското възстание?
А участниците в българското опълчение знаеш ли колко са? СЕДЕМ ХИЛЯДИ души от 3 милиона население... Представи си какъв процент от населението са били готови да умрат за свободата си...
За разлика от теб (вероятно), аз съм наследник на един от тези 7000, така че не ми говори кой къде си е оставил костите и какво тъпча и плюя...
Ти сам ясно посочваш точно колко си грамотен и колко точно уважаваш кокалите на предците си.
BMW_RIDER написа:И какво анти-българско имаше в мнението на Д_П?
Че за голям срам и съжаление от 1300г история - 750г+ са под чуждо управление ,че действително процента борили се за свобода на фона на останалите е незначителен? Че и до ден днешен политиците ни се редуват да ни продават гъза и на запада или на изтока. И че българина като цяло не ежертвоготовен(да го кажем меко)
Което пък изключително, само и единствено на българина се е случвало? Я погледни Украйна колко време съществува като самостоятелна държава. В същото време колко украинци са на мнението на тоя отгоре?
BMW_RIDER написа: Не това е не е анти-българско ...
Просто на теб толкова ти е българщината и интелектуалния капацитет да се ориентираш какво се случва в държавата ти (евентуално, ако още си българин).
Става ясно и колко самите вие познавате историята на Европа, Азия, света изобщо, без което оценката са собствения ви народ (евентуално, не стана ясно дали се имате за българи) няма как да е валидна и адекватна. Този насаден нихилизъм е проблем, който явно не осъзнавате и изглежда ще предавате и в следващите поколения.
Ако предците ви бяха на същия акъл, сега тук щяхме да говорим на турски, сръбски и гръцки.
Малко сте чели Паисий, малко сте чели и Ботев. Това поне е поправимо.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- thewolf
- младши ентусиаст
-
Е.Димитров написа:@Ейсър
Аз също съм за ако имаш средно образование да гласуваш, но е ппротив конституцията. Аз си мислех и за друго. Ако нямаш трудов стаж, а си навършил 18 год /с изключение на специалните случаи при инвалиди и болестно състояние и ако си студент/ то нямаш право на глас или може би доказани приходи или гарант. Циганите така или иначе имат 5% от тях работещи и 95% крадящи... само си мисля на глас
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
_galio_ написа:
Просто на теб толкова ти е българщината и интелектуалния капацитет да се ориентираш какво се случва в държавата ти (евентуално, ако още си българин).
Къв си ти да ми преценяш българщината и интелектуалния капацитет ? Ти какво направи за тая държава? Въобще какво си направил, че по някакъв начин да праиш сметка на кой колко кое е? Относно българщината ми - другия път като се разхождаш към Витоша ще минеш през едно от първите български училища и читалища, дето са направени от пра пра дядо ми, после като идеш в Драгалевския манастир има една плоча на която пише "тук е укриван Васил Левски" - пак от мой пра роднина.
Не съм бил чел Ботев и Паисий вика - това са писатели които идеализират и пречупват истината през техни си литературни похвати и и виждания. Ма ти май с твоя капацитет не праиш разлика между литературна творба и исторически факт.
МА пак питам - какво направи за България - да ни държиш тука отговорни за нашите виждания?
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- rosendaal
-
-
- Кара: '74 3.0CSi
- Мечтае да кара: made by pininfarina
- Детайли за колата: винаги над 200 к.с.
И се запознайте малко и направете най-после разликите между електронно и интернет гласуване.Срамота е да пишете тук че искате нещо а да не сте запознати с него.
Аз лично съм против DRE устройствата за гласуване и киоск терминалите.Но съм ''ЗА'' RIV гласуването.
Разбира се в България веднага ще му намерят цаката и или ще ти хакнат уникалния код за гласуване или в ромските махали ще настанят по едно ай-ти специалистче ,на което ще му дадат 200-300 уникода на една флашка,той ще си генерира едни различни IP адреси за всеки вот и готовооо.Накрая ще е окаже че в ромските махали е имало най-много интернет потребление в тези дни.
Аз лично съм против DRE устройствата за гласуване и киоск терминалите.Но съм ''ЗА'' RIV гласуването.
Разбира се в България веднага ще му намерят цаката и или ще ти хакнат уникалния код за гласуване или в ромските махали ще настанят по едно ай-ти специалистче ,на което ще му дадат 200-300 уникода на една флашка,той ще си генерира едни различни IP адреси за всеки вот и готовооо.Накрая ще е окаже че в ромските махали е имало най-много интернет потребление в тези дни.
- thewolf
- младши ентусиаст
-
rosendaal написа:И се запознайте малко и направете най-после разликите между електронно и интернет гласуване.Срамота е да пишете тук че искате нещо а да не сте запознати с него.
Колега rosendaal, моля разясни Riv i dre гласуване. Аз не съм наясно. Не споря, а питам защото не знам. Благодаря предварително
- rosendaal
-
-
- Кара: '74 3.0CSi
- Мечтае да кара: made by pininfarina
- Детайли за колата: винаги над 200 к.с.
най-общо казано при първите два метода пак трябва да има специално организирани места на които да се гласува.Тоест пак разчиташ на държавните органи да си свършат работата и да направят секции за гласуване ,особено важно за в чужбина,където обикновено отбиват номера с по една секцийка в посолството което е на ххххх километра средно от избирателите които живеят навън.Трябва да има поставени специални машини и терминали за гласуване,които все пак са вързани някъде и пак някой следи какво става през тях.
при RIV можеш да гласуваш и от телефона си ако искаш,само предварително трябва да си заявил това в регионалната избирателна комисия по месторождение и да те премахнат от хартиените списъци,да ти дадат персонален код затворен в плик и това е.
Всеки да си прецени кое е истинско работещото ''онлайн'' гласуване.
при RIV можеш да гласуваш и от телефона си ако искаш,само предварително трябва да си заявил това в регионалната избирателна комисия по месторождение и да те премахнат от хартиените списъци,да ти дадат персонален код затворен в плик и това е.
Всеки да си прецени кое е истинско работещото ''онлайн'' гласуване.
Е.Димитров написа:@Ейсър
Украйна не е свръх сила, но разликата м/ж България и Украйна като общество е много, много голяма.
С право западната част искат да бъдат в ЕС, те са по-европейци от някои европейци сигурно, да не забравяме че е било там Австро-Унгария. Много по-рядко ще видиш някой да си хвърля боклуците на земята, а ако някой го направи на момента ще му направят забележка. Чух полицаи да се обръщат с "добри хора" и "моля"

Изобщо са родолюбци, сам си прави сметка че като бях дете навсякъде 90% се говореше руски, ся вече всичко е на украйнски и като говориш на руски в западната част не те гледат особено приятно.. разликата м/ж укрански и руски е колкото български има прилика с румънски, говоря перфектно руски, на украйнски и хляб не мога да си поискам

Както Гамизов казва "Последният руснак няма да умре в Русия, ще умре в България", нашите русофили имам чувството че са по-руснаци от самите руснаци, все едно са българофоби.
Борисов не е единствената възможност, има 22 септември, Стефан Гамизов, отбор Б на БСП (рб), те имат и отбор в,ц,д ама тва е друга тема

Просто дадох клипа за пример, че задължителното гласуване е тотален кошмар за статуквото.. и щом на тази грозна сцена, щото никъде по света не бях чувал да се иска оставка на опозиция, както и контрапротести... тези "съвестни и будни граждани, без финансов стимул" питат ЗАЩО да има допитване до народа (референдум).. значи болното място е улучено

опасявам се че като си ги знаем какви са чугунени глави, няма да се примерят, няма да се откажат от милиардите във властта и възможността да им се потърси сметка... може да очакваме от костинброд 2, до покушение или да си взривят позитано 20 и да се изкарат жертви на "режима" герб

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
@acer
Като гледам че всичките ти приятели са я от младежко бсп,я пък гаджето ти и тя от бсп,стигам до извода че ти имаш приятели само от нечия политическа сила,което пък води след себе си извода че явно само такива контакти завързваш,което стигаме до заключението че явно си към нечия политическа сила,която е ясно че е герб,което няма нищо лошо,но не прави много добро впечатление пропагандата която се води,това все пак не е политическа трибуна а тема за споделяне на мнения и мисли,има разлика с пропаганда и реклама на политическа сила.
Освен това,да,за мен в деня на изборите и скандала с печатницата беше не на място,но пък това по никакъв начин не омаловажава факtа че в една печатница има издадени 300 000 бюлетини които не трябва да са печатани+факта че шефа на печатницата е активист на герб...та представи си че всичко беше с да кажем печатницата на човек от бсп или дпс...нямаше така да говориш нали?!?
Бареков тогава както всички които искаха да вадят дивиденти и сензации почна да реве че видиш ли сега щели да му видят сметката,което и за децата беше ясно че прави цирк.
А иначе знаеш ли колко си прав като наричаш някой "Б" отбор на бсп,ми прав си ,но ти не го осъзнаваш,всъщност "Б" отбор е резервният отбор,който въпреки че е резервен,изпълнява една и съща линия на "А"отбора,така че и герб са "Б" отбора на бсп/бкп ,почти всички са били в тези редици и въпреки че даваха заявки за съвсем друга политическа линия,нещата не се промениха по никакъв начин по време на тяхното управление!
Като гледам че всичките ти приятели са я от младежко бсп,я пък гаджето ти и тя от бсп,стигам до извода че ти имаш приятели само от нечия политическа сила,което пък води след себе си извода че явно само такива контакти завързваш,което стигаме до заключението че явно си към нечия политическа сила,която е ясно че е герб,което няма нищо лошо,но не прави много добро впечатление пропагандата която се води,това все пак не е политическа трибуна а тема за споделяне на мнения и мисли,има разлика с пропаганда и реклама на политическа сила.
Освен това,да,за мен в деня на изборите и скандала с печатницата беше не на място,но пък това по никакъв начин не омаловажава факtа че в една печатница има издадени 300 000 бюлетини които не трябва да са печатани+факта че шефа на печатницата е активист на герб...та представи си че всичко беше с да кажем печатницата на човек от бсп или дпс...нямаше така да говориш нали?!?
Бареков тогава както всички които искаха да вадят дивиденти и сензации почна да реве че видиш ли сега щели да му видят сметката,което и за децата беше ясно че прави цирк.
А иначе знаеш ли колко си прав като наричаш някой "Б" отбор на бсп,ми прав си ,но ти не го осъзнаваш,всъщност "Б" отбор е резервният отбор,който въпреки че е резервен,изпълнява една и съща линия на "А"отбора,така че и герб са "Б" отбора на бсп/бкп ,почти всички са били в тези редици и въпреки че даваха заявки за съвсем друга политическа линия,нещата не се промениха по никакъв начин по време на тяхното управление!
ей луд си, умора нямаш
да не мислиш че като съм бил на първа среща с приятелката си и съм я питал "А твоите родители с каква политическа насока са"?
да, от червено семейство е и от там са ми познатите в бсп, но аз и тя мразим бсп и сме гласували за герб (интересно става като седнем на маса
) и сме на мнение че са напълно различни от дпс/бсп, бяха тръгнали да им вадят скелетите доста мощно.. може съд да нямаме, но дискредитираха ДПС/БСП пред обществото
а и ЕНП стоят плътно зад тях. за нас това е напълно достатъчно, както и всички гласуващи анти бсп/дпс, това че ти НЕ си на това мнение, нас не ни прави партийни.
най-малкото тя има MBA от Белгия с пълна стипендия от университета, аз съм завършил информатика и мио... мислиш че ще се занимавам с политика? можеш да отскокнеш до студионо ни, да видиш как 8 човека творят. мисля че сме единствената фирма в България която работи за Android пазара, работим с някои от най-големи фирми в бранша като zynga, 6wave, ubisoft. за къв х*й ми е да се занимавам с политика и то на 25? на 25 единствено можеш да лижеш гъзове, за да се издигаш нагоре.. а който ме познава, знае че по-скоро бих умрял, отколкото да лижа гъза на някой или да сведа глава надолу.
тва че се справям в личен план, не значи че трябва да живея в балон и да не изпитвам погнуса от това което става в страната. половината ми съученици заминаха за чужбина, други колеги от университета с магистратури работят на бензиностанции.. и за това са виновни управляващите от 1990-2009. имаше начин с бюлетините да се постъпи нормално, но в Неделя всички вестници на пеевски гръмнаха със заглавието "Преврат".. да имаше преврат и в учебниците по история ще пише "Преврата на БСП/ДПС". Истината винаги излиза, малко остана.
отделно не знам за каква пропаганда говориш? от 7млн +2.5 млн извън България, колко ще гласуват за бсп/дпс? защо бсп/дпс/атака реагираха като ужилени за референдума? защото платеният им вот е по-малко от останалите 5.5 млн само в страната? "Неееее"
говори по същество, кво ме вкарваш в обяснителен режим. стана като лафа че сестра ти е к**ва, а нямаш сестра. тва е и най-изпипаният метод на червените да отклоняват темата, с лайна по другите да ги дискредитират, да не си завършил московската школа? 

да не мислиш че като съм бил на първа среща с приятелката си и съм я питал "А твоите родители с каква политическа насока са"?

най-малкото тя има MBA от Белгия с пълна стипендия от университета, аз съм завършил информатика и мио... мислиш че ще се занимавам с политика? можеш да отскокнеш до студионо ни, да видиш как 8 човека творят. мисля че сме единствената фирма в България която работи за Android пазара, работим с някои от най-големи фирми в бранша като zynga, 6wave, ubisoft. за къв х*й ми е да се занимавам с политика и то на 25? на 25 единствено можеш да лижеш гъзове, за да се издигаш нагоре.. а който ме познава, знае че по-скоро бих умрял, отколкото да лижа гъза на някой или да сведа глава надолу.
тва че се справям в личен план, не значи че трябва да живея в балон и да не изпитвам погнуса от това което става в страната. половината ми съученици заминаха за чужбина, други колеги от университета с магистратури работят на бензиностанции.. и за това са виновни управляващите от 1990-2009. имаше начин с бюлетините да се постъпи нормално, но в Неделя всички вестници на пеевски гръмнаха със заглавието "Преврат".. да имаше преврат и в учебниците по история ще пише "Преврата на БСП/ДПС". Истината винаги излиза, малко остана.
отделно не знам за каква пропаганда говориш? от 7млн +2.5 млн извън България, колко ще гласуват за бсп/дпс? защо бсп/дпс/атака реагираха като ужилени за референдума? защото платеният им вот е по-малко от останалите 5.5 млн само в страната? "Неееее"

Последна промяна acer на 10 Фев 2014, 21:19, променена общо 1 път