Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар
Детайли за колата: 320D 2003 150HP

Re: Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46

Мнение от wanko78 » 30 Яну 2014, 14:50

Няма и как да пристигне ерисана пратиха ми автоматичен отговор:Dear Customer,

Thank you for your business/message.

WeЎЇd like to inform you that we will have 10 days holiday (from Jan. 27 to Feb. 6th) for the Chinese New Year. We will get back on Feb.7th, all emails and orders during this period will be delayed to handle, we will give you a satisfactory answer once we come back. Thank you for your understanding!

Have a nice day! :)

Customer service :banghead: :banghead: :banghead: :ranting:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 318i

Мнение от bruce.mclaren » 30 Яну 2014, 22:56

изчетох всичките 67 страници за 3 часа и се изкушавам доста като гледам колко (включително и евтини) алтернативи са се появили за последните 4 години, само едно нещо ме спира. наркоманчетата.

колата ми нощува и на практика е в подземен гараж почти перманентно, тъй като работя в един от моловете, излизам сутрин от единия гараж и влизам веднага в другия, вечер обратно, и въпреки това като прочетох как на някой са му свалили волана, навигацията и подлакътника в сердика, направо ... :censored: :censored: :censored:

щом нямат страх и от камерите, зае*и ...

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 30 Яну 2014, 23:22

Колега ако колата ти нощува в паркинг или гараж няма проблем.Аз на волана съм му забил същия размер болт както си е по принцип,само че е със секрет не се отвива просто с ключ.Навигацията се сваля с 2 болчета които са звезди,и тях мисля да ги направя същия размер,но с друга глава + още някои изненади за всеки случай ако някой дръзне да ми бара колата.Wanko,не се ядосвай колега сега в Китай е нова година.
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

Потребител
Аватар

Мнение от stefanaki777 » 02 Фев 2014, 13:58

каква е цената колега

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е46 330d, E60 545i

Мнение от dir2cas » 05 Фев 2014, 19:43

Колеги да ви питам някоя от тия системи имат ли възможност за визуализиране на показанията от фабричния парктроник, подобно на графиката при E90/E60 с фабричните навигации и прочие?
Май само Dynavin-a имаше такава функционалност или бъркам...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Maxmadness » 10 Фев 2014, 2:51

Монтирах устройството,снимки утре.Сега относно плюсовете и минусите :

+ Има си вградена навигация,не се налага никаквo инсталиране на навигационни програми,самата СД карта в компелкта си има прикачена програма с перфектни карти за BG.
+ Има автоматично регулиране на светлината,ако включа на габарити или фарове устройството само намалява яркоста на екрана :yes:
+ Има меню за регулиране на цвета на осветлението като има опция да миксирате каквито си искате цветове,аз постигнах точния цвят и се върза супер с интериора. :yes:
+ Управлението от волана е адекватно и се запазва :yes:
+ GPS сигнала е добър и не се бави изобщо,стига да сте разположили антената правилно.
+ Звука е добър,имайки впредвид стоковите колони,но ако сте били със Piooner,Alpine или нещо подобно звука ще е по зле както е при мен :yes:
+ Bluetooth-a работи добре.
+Колоните НЕ припукват при подаване на контакт или палене както е при Dynavin :yes:

- Има още доста какво да се желае от touchscreen-a,работи но ако имате хубав телефон с тъчскрийн,нямат нищо общо като респонс.
- Незнам как е при колегите със седан и комби,но на мен ще ми се наложи да сложа фолио на задното стъкло,защото светлината през деня така забива в монитора,че нищо не се вижда,странното е че проблема е точно в светлината която идва от задния прозорец,а не от страничните,сложих си якето на задния джам и в монитора не забиваше никаква светлина.. :no:
-Налага се да взема ново барче от Дарукар за да сваля климатроника долу,че се мърда насам натам и дразни,пиша го като минус защото ново е 100 лв :no:

Ако се сетя нещо друго,ще го впиша,като цяло съм доволен от навигацията :yes:
Последна промяна Maxmadness на 10 Фев 2014, 17:35, променена общо 8 пъти
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nikolay P. » 10 Фев 2014, 9:12

Maximilian-E46 написа:Монтирах устройството,снимки утре.Сега относно плюсовете и минусите :

+ Има си вградена навигация,не се налага никаквo инсталиране на навигационни програми,самата СД карта в компелкта си има прикачена програма с перфектни карти за BG.
+ Има автоматично регулиране на светлината,ако включа на габарити или фарове устройството само намалява яркоста на екрана :yes:
+ Има меню за регулиране на цвета на осветлението като има опция да миксирате каквито си искате цветове,аз постигнах точния цвят и се върза супер с интериора. :yes:
+ GPS сигнала е добър и не се бави изобщо,стига да сте разположили антената правилно.
+ Звука е добър,имайки впредвид стоковите колони.

- Има още доста какво да се желае от touchscreen-a,работи но ако имате хубав телефон с тъчскрийн,нямат нищо общо като респонс.

Колега, от къде я поръча и колко пари ти излезе?

ентусиаст
Аватар

Мнение от Maxmadness » 10 Фев 2014, 17:28

Nikolay P. написа:
Maximilian-E46 написа:Монтирах устройството,снимки утре.Сега относно плюсовете и минусите :

+ Звука е добър,имайки впредвид стоковите колони.

Колега, от къде я поръча и колко пари ти излезе?

Разгледай по назад в темата има описано всичко колега цени сайтове линкове всичко има. :yes:
A.J DARKHOLME

Слави
Аватар

Мнение от © » 10 Фев 2014, 17:36

Maximilian-E46 написа:...

абсолютно обективно мнение според мен :yes:
Само за навигационния софтуер на тези навигации като цяло може да се каже, че не е кой знае каква ценност, има го навсякъде из форумите вкл. и последни карти и т.н, а ако задълбаете има доста за настройване

ентусиаст
Аватар

Мнение от Maxmadness » 10 Фев 2014, 17:46

© написа:

Само за навигационния софтуер на тези навигации като цяло може да се каже, че не е кой знае каква ценност, има го навсякъде из форумите вкл. и последни карти и т.н, а ако задълбаете има доста за настройване

При мен сега на лице са 2 проблема Слави,единия е къде да отида за да ми сложат качествено фолио на задния прозорец,и КЪДЕ ЗАБОГА да сложа тая антена на GPS-a защото ми седи в жабката и кабела е много дълъг и незнам какво да го правя :dunno: :dunno:
A.J DARKHOLME

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 330D 184к.с

Мнение от SheTrqa » 10 Фев 2014, 17:53

При мен сега на лице са 2 проблема Слави,единия е къде да отида за да ми сложат качествено фолио на задния прозорец,и КЪДЕ ЗАБОГА да сложа тая антена на GPS-a защото ми седи в жабката и кабела е много дълъг и незнам какво да го правя :dunno: :dunno:

При мен антената на ГПС-а се намира в багажника, в джоба за СД чейнджъра. Не знам дали е правилно, но нямам проблеми със сигнала с това разположение.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 10 Фев 2014, 20:21

Maximilian-E46 написа:
© написа:

При кабриолетите оригинално е зад таблото. Защо не пробваш там, що ОЕМ са го сложили там значи не би трябвало да му пречи нещо. А остатъка от кабела си остави навит. Имай предвид че ако го отрежеш (скъсиш) има голяма вероятност да прави проблеми.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Maxmadness » 12 Фев 2014, 1:06

Изображение

Е такова за първи път виждам :shock: ужас !
A.J DARKHOLME

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 530д

Мнение от nikolae » 12 Фев 2014, 13:28

Maximilian-E46 написа:.........КЪДЕ ЗАБОГА да сложа тая антена на GPS-a защото ми седи в жабката и кабела е много дълъг и незнам какво да го правя :dunno: :dunno:

Винаги съм си мислил, че мястото и някъде на задната кора, до стъклото и плафоните отзад.
Така предполагам ще имаш най-хубав и бърз обхват. В багажника при чейнджъра ако хваща
работи, така няма да се вижда и е "ала оригинал" :-)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 12 Фев 2014, 13:59

nikolae написа:
Maximilian-E46 написа:.........КЪДЕ ЗАБОГА да сложа тая антена на GPS-a защото ми седи в жабката и кабела е много дълъг и незнам какво да го правя :dunno: :dunno:

Винаги съм си мислил, че мястото и някъде на задната кора, до стъклото и плафоните отзад.
Така предполагам ще имаш най-хубав и бърз обхват. В багажника при чейнджъра ако хваща
работи, така няма да се вижда и е "ала оригинал" :-)

На седаните и на купетата е под задната кора при прозореца, на комбито е в спойлера над задмото стъкло, а при кабриолетите е зад таблото (скоростомера) под предното стъкло.

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

ПредишнаСледваща

Назад към E46