Torque Android App + OBCII
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- mustang1986
- ентусиаст
-
- Кара: E46 M47N
Re: Torque Android App + OBCII
unikalen88 написа:колеги само да вметна,вчера цял ден си играя с самсунг галакси с3 и един адаптер от ебеи,и неще да се свърже.след много мислене се правих с проблема,като се пусне блутота има една отметка колко време да се показва блутота.след като я сложих всичко тръгна,защото телефона я намира но ако отметката не е сложена неиска да приема,а устройството няма как да прати данни.само че в устройството имаше диск с програми,има кракнат TORQUE но като дам на Трак рекорд и ми пише че тази версия е стара и иска по нова.Някои има ли по нова от 1,5,58
Безплатна е и я има в андроид маркета: https://play.google.com/store/apps/deta ... rder&hl=bg

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
- nikolay.peshev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e60
Здравейте,
имам желание да се сдобия с блутуут интерфейс, но се притеснявам, че няма да работи на моята кола.
Ако има някой колега от София с такъв интерфейс и има малко свободно време да тестваме на моята е46 - 318и, '99 година, ще съм много благодарен!!
За контакт на лично или на 0888991317 - почерпката от моя страна е задължителна!

имам желание да се сдобия с блутуут интерфейс, но се притеснявам, че няма да работи на моята кола.
Ако има някой колега от София с такъв интерфейс и има малко свободно време да тестваме на моята е46 - 318и, '99 година, ще съм много благодарен!!
За контакт на лично или на 0888991317 - почерпката от моя страна е задължителна!

- nikolay.peshev
- кандидат ентусиаст
-
Защото тествах с един определен модел интерфейс, което едно момче от студентски продава! Но нещо не успя да намери ЕКУ-то! Затова предпочитам, някой колега с работеща система - софтуер + хардуер - да тестваме и да знам дали да търся или не! Колата е и с 2те букси - кръглата и трапецовидната в купето!
- kkrumov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325DА touring
nikolay.peshev написа:Здравейте,
За контакт на лично или на 0888991317 - почерпката от моя страна е задължителна!![]()
Здравей, колега. Аз имам такава джаджа, но предполагам, че ти си с кръглата букса, а нямам такъв преходник. Ако успееш да намериш съм твое разположение

- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
Даваш на контакт, слагаш bluetooth устройството, изчакваш да се свърже и тогава палиш за живите данни. Поне при мен така работи. Ако го сложа и директно запаля преди да съм свързал телефона нищо не става.
п.п. И аз съм с двете букси.
п.п. И аз съм с двете букси.
- nikolay.peshev
- кандидат ентусиаст
-
Точно затова търся колега, който има работеща система, за да тестваме коректно. Сега като се замисля се опитавахме да се вържем при вече запалена кола. Благодаря на колегите kkrumov и b_velev за изявеното желание да помогнат!
Другата седмица ще тестваме!!

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
При мен си работи без проблеми. Ако искаш Колега ела и ще пробваме
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
За любителите на iphone също има подобна опция на приложение. Дори ми се струва, че е доста по-добро от конкурентното за андроид. Все още не ми е пристигнал тъпия интерфейс от Китай, за да ги пробвам, защото разполагам и с двата, но съдейки по възможностите на менюто, по нищо не отстъпва.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- GecataBMW-E46
- младши ентусиаст
-
тва от къде може да се купи в пловдив,с куриери чаканици и доставки нещо не ми се занимава.
- GecataBMW-E46
- младши ентусиаст
-
А къде го има в Пловдив????
- mustang1986
- ентусиаст
-
- Кара: E46 M47N
GecataBMW-E46 написа:А къде го има в Пловдив????
В скад 66,но цената е 35лв

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!
- GecataBMW-E46
- младши ентусиаст
-
mustang1986 написа:GecataBMW-E46 написа:А къде го има в Пловдив????
В скад 66,но цената е 35лв
Супер е цената ти като му сложиш доставки и глупости по еконта пак от 25 ше дойде на 30,ся за 5 лв не си заслужава,а с куриери и чакане не ми се занимава.