Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- Man0Lov
- младши ентусиаст
-
- Кара: '13 Bmw F10 520d
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Вчера ходих да гледам тази http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=5l6xzs и за инфо, ако някой реши да ходи да я гледа е добре да знае, че
1 - Колата не е на 242 000км, а е на 265 000км.
2 - Менеше леко оборотите, а не беше студена.
3 - На предния капак точно над емблемата беше като изтъркано и мисля, че е за пребоядисване. Други екстериорни забележки не съм забелязал, защото беше мръсна и не я оглеждах.
4 - Волана е ясен, но мисля че и салона е претапициран.
Това е което забелязах за 15мин оглед. Не съм я карал.
3 - На предния капак точно над емблемата беше като изтъркано и мисля, че е за пребоядисване. Други екстериорни забележки не съм забелязал, защото беше мръсна и не я оглеждах.
Man0Lov написа:Вчера ходих да гледам тази http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=5l6xzs и за инфо, ако някой реши да ходи да я гледа е добре да знае, че
Сериозно ли намери такива "кусури" на 10 годишна кола? Особено първата точка.......

- Man0Lov
- младши ентусиаст
-
- Кара: '13 Bmw F10 520d
uCnaHeTcA написа:Man0Lov написа:Вчера ходих да гледам тази http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=5l6xzs и за инфо, ако някой реши да ходи да я гледа е добре да знае, че
Сериозно ли намери такива "кусури" на 10 годишна кола? Особено първата точка.......
Просто казвам какво съм видял, защото по обявата нещата не са такива.

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Gqbriel написа:Maximilian-E46 написа:kpacKoOo написа:http://www.mobile.bg/11391590503199336
Мнения?
Изглежда много добре има си джанти М пакет,навигация и готино рекаро,ама защо ги мажат тия волани така бе
По темата...кожено тъмно бежаво рекаро с черни дръжки на вратите и черна тапицерия ?Нещо не ми се връзват...
Я па ти

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
JTD написа:Аз само да добавя нещо по повод 18-ките и т.н., като и без това последните мнения са излишни.
Около мен има няколко БМВ-та. Я на приятели, я на познати.
Но не познавам нито един да кара с 18-ки, който си изкарва всяка стотинка сам самичък. Като мама или тати не му е дал Х на брой пари, за да си купи така мчетаното БМВ, а той едвам събрал пари за 18-ки и не се набута в тях. Както не познавам нито един съответно да кара с чисто нови гуми на прекрасните си 18-ки.
Натам да не продължавам, за да не засегна дадена аудитория, без да целя това.
Поздрави.
Колега,
Приби ги...взе ми думите от устата.
Здравейте колеги искам да попитам има ли някой преки наблюдения върху тази кола? http://www.mobile.bg/11390143756193601
Чух се със собственика каза ми че имала ръждички по калниците . ?
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Bavarcho написа:Gqbriel написа:Maximilian-E46 написа:kpacKoOo написа:http://www.mobile.bg/11391590503199336
Мнения?
Изглежда много добре има си джанти М пакет,навигация и готино рекаро,ама защо ги мажат тия волани така бе
По темата...кожено тъмно бежаво рекаро с черни дръжки на вратите и черна тапицерия ?Нещо не ми се връзват...
Я па тиНапълно нормален си е салона
Добре де,не трябва ли да е бежов мокет,щора и т.н ...
Последно по темата с 18ките..кой какъв познава е все тая и не е меродавно,аз пък познавам такива които си взимат 19ки нови всяка година

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
vvasilev1 написа:JTD написа:Аз само да добавя нещо по повод 18-ките и т.н., като и без това последните мнения са излишни.
Около мен има няколко БМВ-та. Я на приятели, я на познати.
Но не познавам нито един да кара с 18-ки, който си изкарва всяка стотинка сам самичък. Като мама или тати не му е дал Х на брой пари, за да си купи така мчетаното БМВ, а той едвам събрал пари за 18-ки и не се набута в тях. Както не познавам нито един съответно да кара с чисто нови гуми на прекрасните си 18-ки.
Натам да не продължавам, за да не засегна дадена аудитория, без да целя това.
Поздрави.
Колега,
аз примерно карам с 18ки ,купих си и чисто нови гуми Goodyear Efficient Grip 225/45 и сам си изкарвам парите .. гуми вече има и доста евтини ако не се държи на премиум марки .. има и под 200 лв дори и то сносни според повечето им ползватели .. с окачването нямам проблеми за сега и не виждам защо да имам с оригинални джанти .. карате БМВ а ви е скъпо

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Gqbriel написа:Maximilian-E46 написа:kpacKoOo написа:http://www.mobile.bg/11391590503199336
Мнения?
Разбира се че салона не е от тази кола, но това какво значение има

- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
Alexi написа:vvasilev1 написа:JTD написа:
аз примерно карам с 18ки ,купих си и чисто нови гуми Goodyear Efficient Grip 225/45 и сам си изкарвам парите .. гуми вече има и доста евтини ако не се държи на премиум марки .. има и под 200 лв дори и то сносни според повечето им ползватели .. с окачването нямам проблеми за сега и не виждам защо да имам с оригинални джанти .. карате БМВ а ви е скъпо
...нашите коли са стари...как да се сравняваме с твоя нов изпънат FооооооооORD....йееееееее...ти си голям....имаш париии...и аз имам ама не ми е приоритет да ги зашия в колатааааа...голям си...респект!!!
- miroslav_r
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330i 03` ръчка
- Мечтае да кара: вече го кара
vvasilev1 написа:Alexi написа:vvasilev1 написа:JTD написа:
...нашите коли са стари...как да се сравняваме с твоя нов изпънат FооооооооORD....йееееееее...ти си голям....имаш париии...и аз имам ама не ми е приоритет да ги зашия в колатааааа...голям си...респект!!!

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Gqbriel написа:Добре де,не трябва ли да е бежов мокет,щора и т.н ...
Има си ги и двата варианта, може всичко да е един цвят (табло, мокет, подлакътник, кори целите и т.н.). Може и този вариант само салона да е светъл (смисъл седалките и кожата на вратите) пък другото си е черно, вариант който според мен е много по-красив

Тази снимка дето съм дал е същия, 100% е така от завода, пък и из нета сигурно има още много такива, но не ми се търси.

- maikooo
- младши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
acho.rs написа: Разбира се че салона не е от тази кола, но това какво значение има
Би ли ни разяснил по-подробно, явно ги разбираш...
Bavarcho написа:Има си ги и двата варианта, може всичко да е един цвят (табло, мокет, подлакътник, кори целите и т.н.). Може и този вариант само салона да е светъл (смисъл седалките и кожата на вратите) пък другото си е черно, вариант който според мен е много по-красивGqbriel написа:Добре де,не трябва ли да е бежов мокет,щора и т.н ...![]()
Тази снимка дето съм дал е същия, 100% е така от завода, пък и из нета сигурно има още много такива, но не ми се търси.
Не знам вече как имаш нерви да обясняваш нещо за n-ти път

За протокола - разцветката на салона е напълно нормална за модела!

- minchev7
- Потребител
-
- Кара: E60 LCI 530XD
pe6kata_ написа:Здравейте колеги искам да попитам има ли някой преки наблюдения върху тази кола? http://www.mobile.bg/11390143756193601
Никой ли не знае нищо за тази ???