FUN: Вицове, линкове, картинки и др...
Модератор: Общи модератори
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Re: FUN: Вицове, линкове, картинки и др...
taratora написа:ogata написа:alabamass написа:...
Eдва ли ако се разминеш на косъм, да останеш без крака ще ти е забавно !
Загледай се добре. Не остава без крака, спасява се целия на косъм.
Той нали това казва

Он

- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
туй бойче вчера взе 1-во място на Свръхчовешко предизвикателство по Дискавъри. Има изумителна пространствена памет, чрез която реди кубчетата на Рубик в ума си само след като ги погледне
http://www.youtube.com/watch?v=TZW6sKjoXIY

http://www.youtube.com/watch?v=TZW6sKjoXIY

- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 46 Sedan 136 Hp
- Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
- ZLATIST
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 323i coupe 98'
- Мечтае да кара: e36 ///M3 evo GT
- Детайли за колата: Avusblau Metallic
Срещат се стари познати:
Здравей, как си?
Добре, щом съм от правилната страна на тревата
:D:D
Sent from my U9200 using Tapatalk 2
Здравей, как си?
Добре, щом съм от правилната страна на тревата

Sent from my U9200 using Tapatalk 2

- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
- djindjiplqktora
- Потребител
-
- Кара: E39 520d
- Мечтае да кара: M, EVO, GTR, WRX STI, OPC, AMG, S и RS
- Детайли за колата: Голяма с малък двигател
Хитър начин да се похвалиш на съседите, че си си взел нов телевизор:

- mermenkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d e39
- Защо Хари Потър има белег под формата на светкавица на челото?
- Като малък го блъснал Опел...
- Като малък го блъснал Опел...
- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
Нагъл измамник се представя 39 пъти под чуждо име пред КАТ
Публикувана от novini.bg в България
Дата: 2014-02-05 21:29:00
"Рецидивист на пътя в продължение на години 39 пъти успява да се измъкне от наказания и глоби, като се представя пред полицаи за друг човек, пише 24 часа.
Велинградчанинът Димитър Михайлов се добира до данните на своя приятел и съсед Живко Цимпарев и навсякъде, където го спират пътни полицаи, се оправдава, че е забравил документите си. Той неохотно се съгласява да му бъдат съставени фишове за глоба и актове. Диктува на униформените име, ЕГН и адрес, подписва документите и си тръгва необезпокояван. Така успява да заблуди полицейски служители 39 пъти на територията на Пазарджишка, Благоевградска и Смолянска област.
В сряда разследващ полицай Блага Крайчева от областната полицейска дирекция в Пазарджик предяви на Димитър Михайлов обвинение за документни престъпления, осъществявани в продължителен период от време. Ако бъде признат за виновен, го чакат до 2 години затвор. Адвокат Румен Апостолов пък тепърва ще завежда дела от името на Живко Цимпарев, за да му бъдат отменени различните актове и глоби за нарушения на пътя, които не е извършил."
Ебати пича

Публикувана от novini.bg в България
Дата: 2014-02-05 21:29:00
"Рецидивист на пътя в продължение на години 39 пъти успява да се измъкне от наказания и глоби, като се представя пред полицаи за друг човек, пише 24 часа.
Велинградчанинът Димитър Михайлов се добира до данните на своя приятел и съсед Живко Цимпарев и навсякъде, където го спират пътни полицаи, се оправдава, че е забравил документите си. Той неохотно се съгласява да му бъдат съставени фишове за глоба и актове. Диктува на униформените име, ЕГН и адрес, подписва документите и си тръгва необезпокояван. Така успява да заблуди полицейски служители 39 пъти на територията на Пазарджишка, Благоевградска и Смолянска област.
В сряда разследващ полицай Блага Крайчева от областната полицейска дирекция в Пазарджик предяви на Димитър Михайлов обвинение за документни престъпления, осъществявани в продължителен период от време. Ако бъде признат за виновен, го чакат до 2 години затвор. Адвокат Румен Апостолов пък тепърва ще завежда дела от името на Живко Цимпарев, за да му бъдат отменени различните актове и глоби за нарушения на пътя, които не е извършил."
Ебати пича

http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
С изключително задоволство съобщавам на приятели, роднини, близки и познати, че им го начуках на Мтел...
Получавам по Коледа нЕкаква сметка за към 100 кинта, а имам безплатни номера...не знам колко си минути още...и т.н...и ми прекипЕ....и прочетох Търговския закон, Закона за защита на потребителите, Закона за защита на конкуренцията, Закона за задълженията и договорите, Наказателния кодекс и целия ми договор с Мтел с шрифт 6 ли...7 ли...и си написАх на 1 лист важните неща...да се насъсквам...
И отпердашИх една железна писмена жалба...ама же-лез-на...и 1 месец кръвопийците се ослушват и аз се ослушвам...и кръвопийците ми спират телефона...и аз си взимам Прима...и си седя на гюме и си викам аре па да видим кой-кого...и на 31 януари ми се обажда нЕкаква пача от централата на Мтел и се почва един дъъъълъг и напоителен разговор...ама тая, братче, питбул...проверката е точна...какво си въобразявате...следват санкции...прокурор...съд... слушАх я...слушАх я...и по едно време ми дойде редът...и като я подбрах...отлЕво... отдЕсно...фронтално ...ама гледам оня лист...и цитирам закони...членове...точки... алинеи...и накрая й викам ...давам ви тридневен срок и нито минута повече...и ви го начуквам...точно така й казАх...и даже я светнах за нанесени вреди и пропуснати ползи за колко мангизи със сигурност ще ги осъдя...ама съм железобетон...листът отпреде ми...и оная мълчи като празна стомна... мълчи...мълчи...а аз вече „чувам” Деветата симфония на Чайковски...
И си цъкам Примата 3 дни и ич ми не е...и вчера тъпата пача звъни, че сметката ми е 30 кинта...ако ми е удобно, да я платя...И аз й викам другия път...като спонсорирате нЕкой конкурс за плеймейтки, А малко по-кротко...па и около Лъвов мост е пълно с плеймейтки...че нЕ моЕм ви смогнем...нищо лично...приятелски съвет...е така...бай дъ уей...хе-хе...

Чукнал ги е пича! Много ме кефи как го е написал във FB, даже и снимка на преиздадената касова бележка за 30 кинта е постнал.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията