Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- VladislavHristov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e90 330d LCI Edition Sport
- Мечтае да кара: Нищо повече от това.
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Обърнахте го на седянка пред блока в тази тема.Май забравяте заглавието на темата и целта и.
В момента в последните 2-3 страници ,човек ако отвори няма да види и едно градивно и полезно мнение.
Дано някой мод се сети да погледне да поизтрие.
В момента в последните 2-3 страници ,човек ако отвори няма да види и едно градивно и полезно мнение.
Дано някой мод се сети да погледне да поизтрие.
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
K_Ilkov написа:Maximilian-E46 написа:Не бе както казахкарайте си с 15-ки че сяка седмица ще правите ходова част
Явно, че държиш последната дума да е твоята ...
Кой квото иска да кара па викам аз, или ти нещо си гуруто на 18-ките и квото кажеш?
Ти нали си тарикат и си на 18-ки кво те бърка ...
остави балъците на мира и си тарикатей с приятелите от квартала дето сте на 18-ки, и си лафите за гепени части![]()
А може ли едно лично въпросче да ти отперя?
Смяташ ли, че 320д-то ти ползва потенциала на 18 цоловите гуми/джанти?
или за пред кафето в квартала е все тая ...
Нещо не ти разбрах въпроса колега,ама колата си ми върви супер и съм доволен не е никак мудна,ако това ти е идеята..А ти ако си слагаш 18ки за кафето в квартала мога да ти изкажа мойте съболезнования

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
Аз само да добавя нещо по повод 18-ките и т.н., като и без това последните мнения са излишни.
Около мен има няколко БМВ-та. Я на приятели, я на познати.
Но не познавам нито един да кара с 18-ки, който си изкарва всяка стотинка сам самичък. Като мама или тати не му е дал Х на брой пари, за да си купи така мчетаното БМВ, а той едвам събрал пари за 18-ки и не се набута в тях. Както не познавам нито един съответно да кара с чисто нови гуми на прекрасните си 18-ки.
Натам да не продължавам, за да не засегна дадена аудитория, без да целя това.
Поздрави.
Но не познавам нито един да кара с 18-ки, който си изкарва всяка стотинка сам самичък. Като мама или тати не му е дал Х на брой пари, за да си купи така мчетаното БМВ, а той едвам събрал пари за 18-ки и не се набута в тях. Както не познавам нито един съответно да кара с чисто нови гуми на прекрасните си 18-ки.
Поздрави.

Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Maximilian-E46 написа:Нещо не ти разбрах въпроса колега,ама колата си ми върви супер и съм доволен не е никак мудна,ако това ти е идеята..А ти ако си слагаш 18ки за кафето в квартала мога да ти изкажа мойте съболезнованияАко имаш да ми казваш нещо,на ЛС че не дискутираме по темата.
Не си разбрал ... не съм изненадан

18 ки не ползувам

JTD написа:....:
+1

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- bai_ILIA
- ентусиаст
-
- Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
- Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба
JTD написа:Аз само да добавя нещо по повод 18-ките и т.н., като и без това последните мнения са излишни.
Поздрави.
прав си колега!! масово колите ги карат хора, които не могат да си ги позволят

най-забавната тема й са е.а мамата отвсякъде. май наистина е време за намеса от висшестоящите колеги и колежки...
"Чемодан, вокзал, Москва"
- bruce.mclaren
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 318i
има хора, изкарват 4000+ лв. на месец. ама колко от тях карат 10+ годишна кола?
мисълта ми е - 18-ките са и скъпи и евтини, зависи от стандарта на собственика.
е46 е стар автомобил, така че колегата илков като цяло е прав. повечето каращи е46 с 18-ки и нагоре са или келеши или селяци или и двете заедно. и да повечето карат с галоши, а не с гуми.
аз лично съжалявам за момента преди 6 г., в който сглупих и си взех срещу 2 бона нови 17-ки джанти нови плюс нови гуми с тях. резултата няколко месеца по-късно беше удар в 15 сантиметрова дупка, счупена джанта, разкъсана гума и гръмнал страничен бег. после още 1.5 к да оправим щетите и така.
и до момента продължавам да си ги карам 17ките с една заварка, ама с едно наум. лятото дадох 1 000 лева за нови летни и ги заглеждам за балони след всеки по-осезаем сблъсък с родните пътища. за 18 и нагоре не бих и помислил. точно обратното - замислям се сериозно за 16ки.

мисълта ми е - 18-ките са и скъпи и евтини, зависи от стандарта на собственика.
е46 е стар автомобил, така че колегата илков като цяло е прав. повечето каращи е46 с 18-ки и нагоре са или келеши или селяци или и двете заедно. и да повечето карат с галоши, а не с гуми.
аз лично съжалявам за момента преди 6 г., в който сглупих и си взех срещу 2 бона нови 17-ки джанти нови плюс нови гуми с тях. резултата няколко месеца по-късно беше удар в 15 сантиметрова дупка, счупена джанта, разкъсана гума и гръмнал страничен бег. после още 1.5 к да оправим щетите и така.
и до момента продължавам да си ги карам 17ките с една заварка, ама с едно наум. лятото дадох 1 000 лева за нови летни и ги заглеждам за балони след всеки по-осезаем сблъсък с родните пътища. за 18 и нагоре не бих и помислил. точно обратното - замислям се сериозно за 16ки.
Такива глупости не бях чел скоро. Хорейшио трябва пт вас да се учи. Само не сте разгадали по колко пъти ходи на ден човека от обявата с 18ките.
Аз, също съм с 18ки с чисто нови гуми и сам си изкарвам парите и колата ми е със абсолютно здрава ходова част. Явно и такъв вариянт имало

Аз, също съм с 18ки с чисто нови гуми и сам си изкарвам парите и колата ми е със абсолютно здрава ходова част. Явно и такъв вариянт имало

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
По никакъв начин не можеш да си вадиш изводи на кой какъв му характера, според размера джанти - само за това не се бяхме делили на лагери
Искам да отбележа само едно - 4 гуми за 18ки са наааай-малко 2500лв . Ест. тук всички карат с нови
В реалността малко по-различно . Този размер джанта е за коли които наистина го изискват от гледна точка на вкарване в пътя .
По темата - някой гледа ли я тази на живо:
http://www.cars.bg/c519040
струва ми се че има нюанс на преден десен калник

Искам да отбележа само едно - 4 гуми за 18ки са наааай-малко 2500лв . Ест. тук всички карат с нови

В реалността малко по-различно . Този размер джанта е за коли които наистина го изискват от гледна точка на вкарване в пътя .

- Maxmadness
- ентусиаст
-
acho.rs написа:По никакъв начин не можеш да си вадиш изводи на кой какъв му характера, според размера джанти - само за това не се бяхме делили на лагери![]()
Искам да отбележа само едно - 4 гуми за 18ки са наааай-малко 2500лв . Ест. тук всички карат с нови![]()
http://www.avtogumi.bg/oscommerce/letni ... 16518.html
4 броя много добри Toyo по 229 лв броя..какви 2500 лв,какви 5 лева бе Ачo..някъв колега по нагоре каза,че с 18ки карат само селяците и келешите

по темата : И на мен така ми изглежда,ама може да е от снимката,ама пък ми се вижда много постна за 10 бона

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
325и/330и фейслифта дръжат много висока цена . В немското мобиле са още по-скъпи . Реално точно тази си има най-важното - ксенон с лупи и измиване, перфектно запазаен рекаро салон ,мулти ф. цепнат лъч + алуминиеви интериорни лайстни . Не са скъпи неща но много отварят . Да не говорим, че "цена" е условно понятие . . . И все пак - ДУПНИЦА 

- Maxmadness
- ентусиаст
-
acho.rs написа:325и/330и фейслифта дръжат много висока цена . В немското мобиле са още по-скъпи . Реално точно тази си има най-важното - ксенон с лупи и измиване, перфектно запазаен рекаро салон ,мулти ф. цепнат лъч + алуминиеви интериорни лайстни . Не са скъпи неща но много отварят . Да не говорим, че "цена" е условно понятие . . . И все пак - ДУПНИЦА
Сега погледнах немското мобиле

A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Maximilian-E46 написа:acho.rs написа:По никакъв начин не можеш да си вадиш изводи на кой какъв му характера, според размера джанти - само за това не се бяхме делили на лагери![]()
Искам да отбележа само едно - 4 гуми за 18ки са наааай-малко 2500лв . Ест. тук всички карат с нови![]()
http://www.avtogumi.bg/oscommerce/letni ... 16518.html
4 броя много добри Toyo по 229 лв броя..какви 2500 лв,какви 5 лева бе Ачo..някъв колега по нагоре каза,че с 18ки карат само селяците и келешите..направо се отказвам да споря с който и да било..
по темата : И на мен така ми изглежда,ама може да е от снимката,ама пък ми се вижда много постна за 10 бона
Ако визираш Илков - объркал си рейса пич

Колко км минаваш на година и къде...ако те прекарам през половината,които аз минавам пак ще си говорим..
Колко нови гуми ама нови 18ки си взел последните 3 години?
Какво си сменил по предницата последните 3 години?
Начи много хубаво си мерете опита,особено с някои, които не е като да не знаят какво говорят и с които спориш по специално..и ние сме карали с 18ки и не си ли със по-здраво окачване разходите се множат
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
acho.rs написа:По никакъв начин не можеш да си вадиш изводи на кой какъв му характера, според размера джанти - само за това не се бяхме делили на лагери![]()
Не ти се струва само на теб, сивото на калника е в друг нюанс.