Под Прикритие - български криминален сериал
Модератор: Общи модератори
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Re: Под Прикритие - български криминален сериал
BMW Power ACM - Наистина имало сърф Поло-то и две врати!
Cтрашен бакшиш
Cтрашен бакшиш

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Полото не е такси но явно е било проектирано за филма "такси" защото волана му постоянно се сменя от спортен (червен) ЗА 30-40-лева със стоковия... 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
В Транспортер седмицата не се сменя нали? Във всички екшъни не осмиват полицията нали?
Проблемът според мен е, че превърнаха сериала в един смея да кажа добър екшън. Само че такива филми бол! Такива сцени бол! 1ви и 2ри сезон нямаше толкова екшън, имаше повече реализъм, повече мисъл за детайлите и филма беше по-различен от повечето, които правят последните години. Докато 3ти, а явно и 4ти сезон, са си екшъни без особен замисъл и смисъл.. Но въпреки всичко за мен филма си остава на световно ниво (главно заради 1ви и 2ри сезон).
Проблемът според мен е, че превърнаха сериала в един смея да кажа добър екшън. Само че такива филми бол! Такива сцени бол! 1ви и 2ри сезон нямаше толкова екшън, имаше повече реализъм, повече мисъл за детайлите и филма беше по-различен от повечето, които правят последните години. Докато 3ти, а явно и 4ти сезон, са си екшъни без особен замисъл и смисъл.. Но въпреки всичко за мен филма си остава на световно ниво (главно заради 1ви и 2ри сезон).
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Вярно е че издънки около автомобилите има в много по-високобюджетни филми и сериали!
Веднага се сещам за немският сериал с Геркан... Кобра 11 - Обади се!
Сезонът с участието на сребристата Е 46 -ката...когато я блъскаха винаги в близък кадър се виждаше за кратко...но много ясно че блъскат сиво Е36

Явно нямаха пари и желание да блъскат 2000г. Е46 и ползваха Е36 за сблъсъците и нагаждаха кадри.
Веднага се сещам за немският сериал с Геркан... Кобра 11 - Обади се!
Сезонът с участието на сребристата Е 46 -ката...когато я блъскаха винаги в близък кадър се виждаше за кратко...но много ясно че блъскат сиво Е36

Явно нямаха пари и желание да блъскат 2000г. Е46 и ползваха Е36 за сблъсъците и нагаждаха кадри.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- МИТАКА1654
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
- Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi
Вижте само контраста между Иво и Марто когато си говореха в клуба
Най-въздействащата сцена в епизода,при която твърде ясно си пролича разликата в класите на героите на Иво и Мартин.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
МИТАКА1654 написа:Вижте само контраста между Иво и Марто когато си говореха в клуба
Най-въздействащата сцена в епизода,при която твърде ясно си пролича разликата в класите на героите на Иво и Мартин.
ДА! Защото едното е Актьор, а другото е...

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Аз не мога да разбера, вие всяка неделя вечер сядате за да гледате филма за да видите какво ще се случи или за да му търсите кусури? Представям си как се дзверите във всяка една сцена, само за да драснете тука 2 реда кое как не било направено. Ми то и в "Титаник" на една от сцените се вижда камерата, ама колко награди е получил тоя филм. Стига с т'ва гледане под лупа, ако ви е интересен филма го гледайте, спрете да търсите под вола теле 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
Ами като са очеизбождащи какво да направим? Половината ми приятели у фейса си го боготворят, всеки лаф на Куката го повтарят сто пъти, аз пък си гледам и си коментирам кое не ми е харесало, кое не е доизкусурено, ама айде да кажем моето вече става професионално изкривяване. Да не говорим, че сценария и изобщо качеството на сериала за тия три серии е много под нивото, което вдигнаха с предишните сезони. Не търсим под вола теле, интересен ни е и си го гледаме, не разбирам за к'во бучиш? 

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Разберете, че не можем да сме на нивото на Холивуд и подобни. Не става. И не "буча", а питам. Аз как пък един гаф не видях, като седя и го гледам с интерес филма, а не да се забивам на 30 санта от телевизора и да гледам кой к'во прави, кой к'во казал, как не знам си к'во и не знам си що. Имате критики, ми напишете един е-майл до сценаристи, режисьори и подобни на филма и готово. Тука кат' ревете /както се изказваш ти/ никой нищо няма да направи, вие ще продължите да "бучите" /пак твои думи/, че не знам си кое не ви е харесало и не знам си кое нямало как да стане.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
DriftoMania написа:изобщо качеството на сериала за тия три серии е много под нивото, което вдигнаха с предишните сезони.
Това е проблема

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
И защо да не можем да сме на нивото? Айде стига вече с тия изказвания.. споделят колегите, какво са забелязали нередно.....
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
randity написа:Разберете, че не можем да сме на нивото на Холивуд и подобни.
С първите 2 сезона бяхме над нивото на Холивуд, а сега с този слизаме на нивото на Холивуд... Това е проблема...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
За мен най-силен беше втори сезон. Може да има подобрение. Декстър също затъпя към 3-4 сезон, ама след 5-ти пак се оправи

- rowz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318is
- Мечтае да кара: 1m coupe
на мен сериала ми харесва, и нямам никакви претенции, само една - на Мартин не му е там мястото, горгия не знам кой го е направил дърво, и забелязвам в 2-3 филма, все има главни роли... странно
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Гледали ли сте Декстър?
Там сестра му на Декстър караше Е46 кабрио и катастрофира и като отидоха да видят колата блъснатото БМВ се оказа Е36 кабрио. Дори цветът не съвпадаше.
Така, че това са дребни детайли - имало волан, нямало волан
))
Филмът е екстра като за български
Само сцените на турски ми идват в повече..
Там сестра му на Декстър караше Е46 кабрио и катастрофира и като отидоха да видят колата блъснатото БМВ се оказа Е36 кабрио. Дори цветът не съвпадаше.
Така, че това са дребни детайли - имало волан, нямало волан

Филмът е екстра като за български