Светлини на табло,врътки и т.н. - Проблем?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Tsureto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 535i
- Мечтае да кара: BMW M6 F13
Светлини на табло,врътки и т.н. - Проблем?
Всички светлини,на таблото,на врътките на парното,на часовника,дори на копчетата за ел.стъклата,не светят при пуснати габарити и фарове.На таблото,мигачите светят,лампата за горивото свети,километрите светят,но самите крушки,който осветяват всичко,не светят,нищо не свети.Възможно ли е да е бушон ? За първи път ми се случва ?
Who needs antidepressants when you can drive an BMW.
- jorfii
- младши ентусиаст
-
- Кара: e-36 вече и е39
- Мечтае да кара: х6 ама има време
Re: Светлини на табло,врътки и т.н. - Проблем?
Провери дали ти свети осветлението на задния номер и ако не свети и бушоните са здрави значи е ключа за фаровете дето е заедно с духалката често срещан проблем и аз го сменях поради същата причина ако има от къде да вземеш някой за проба най добре не се сваля трудно
- Tsureto
- младши ентусиаст
-
Десен фар и заден десен стоп не светят също ?!

- ilarioncho_
- Потребител
-
- Кара: АсТматик 1,6
- Мечтае да кара: пичето да скача, като бълха в буркан
- Детайли за колата: без
Инсталацията, която минава през багажника до левия амортисьор, който държи багажника отворен.
Имах същия проблем преди време инсталацията въври в шлаух и от времето се напуква изолацията на кабелите и окъсяват. Ако не ти се занимава я закарай на някой, който разбира от тия неща. Дано съм ти бил полезен и друго можеш да погледнеш бушон 37, който е за цялото осветление на таблото и номер 7, който е за централното.
Имах същия проблем преди време инсталацията въври в шлаух и от времето се напуква изолацията на кабелите и окъсяват. Ако не ти се занимава я закарай на някой, който разбира от тия неща. Дано съм ти бил полезен и друго можеш да погледнеш бушон 37, който е за цялото осветление на таблото и номер 7, който е за централното.
Как ме мъчи всеки ден тоз' въпрос трагичен: ем да бъда откровен, ем да бъда симпатичен?...
- Deyan Velev
- младши ентусиаст
-
виж също дали не си дал на късо някой кабел от СД-то , при мен там беше проблема (човека , който беше слагал сд-то си беше оставил ръцете)
- BMW 645ci
- Потребител
-
- Кара: E34 520i
- Мечтае да кара: BMW M Power
Колега, това е сигурен знак за изгорял бушон № 37. Абсолютно същите симптоми ги имах и аз, и се оказа, че проблема е в снопа кабели, влизащи в капака на багажника (бяха се оголили кабелите и даваха накъсо). Има писано по въпроса и доста полезна информация, относно този проблем, така че не се притеснявай - не си първия случай.
Според мен няма нищо сложно в отстраняването на проблема.
http://www1.bmwpower-bg.net/forums/view ... 8f&start=0
Според мен няма нищо сложно в отстраняването на проблема.

http://www1.bmwpower-bg.net/forums/view ... 8f&start=0

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
jorfii написа:Провери дали ти свети осветлението на задния номер и ако не свети и бушоните са здрави значи е ключа за фаровете дето е заедно с духалката често срещан проблем и аз го сменях поради същата причина ако има от къде да вземеш някой за проба най добре не се сваля трудно
Е така като почнете.....често срещан проблем

Колко често срещан е?, аз за първи път чета на някой да му се е поwредил ключа за има няма 7 години модериране на тоя радел.
Да не говорим колко Е36ци са ми минали през ръцете и такова чидо несъм срещал, да се повреди ключа за фаровете.
Бушон за осветлението в купето.

- Tsureto
- младши ентусиаст
-
Бушон беше колеги.Имах оголени кабели на габарита,които се допираха и от там горяха бушоните.Е ... явно беше малкия дявол.Мерси 

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
vld написа:jorfii написа:Провери дали ти свети осветлението на задния номер и ако не свети и бушоните са здрави значи е ключа за фаровете дето е заедно с духалката често срещан проблем и аз го сменях поради същата причина ако има от къде да вземеш някой за проба най добре не се сваля трудно
Е така като почнете.....често срещан проблем![]()
Колко често срещан е?, аз за първи път чета на някой да му се е поwредил ключа за има няма 7 години модериране на тоя радел.
Да не говорим колко Е36ци са ми минали през ръцете и такова чидо несъм срещал, да се повреди ключа за фаровете.
Абе правят си проблеми ключовете. Но лесно се оправят и сменят. Почва да заяжда и да прескача врътката, вътре има няква дребна щипка или пластмаса къде се чупи и застава в механизма, ама с едно разглабяне се оправя.
- jorfii
- младши ентусиаст
-
- Кара: e-36 вече и е39
- Мечтае да кара: х6 ама има време
vld написа:jorfii написа:Провери дали ти свети осветлението на задния номер и ако не свети и бушоните са здрави значи е ключа за фаровете дето е заедно с духалката често срещан проблем и аз го сменях поради същата причина ако има от къде да вземеш някой за проба най добре не се сваля трудно
Е така като почнете.....често срещан проблем![]()
Колега не се карай така безричинно написал съм го за да се опитам да помогна на колегата ако мога а за да прочетеш ето имам тема по въпроса нека и автора на темата погледне линка ще намери още съвети къде да търси проблема viewtopic.php?f=8&t=230329#p2517724 и да не спамим в темата на колегата аз и този отговор не бих пуснал просто се сетих че мога да дам линка и да е полезен на колегата не се заяждам с никоко поздрави

10 мнения
• Страница 1 от 1