Климатик/климатроник
Модератор: Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Климатик/климатроник
Привет колеги, търсих по форума, но не открих теми с отговори на въпросите ми.
Как мога да позная Е34 с климатик или с климатроник е?
Гледах една без климатик, която си имаше две врътки с температури на тях. Свалях снимки на коли от mobile.de на които пише, че са с климатик и такива дето са с климатроник и не откривам разлика във външния вид на управляващия панел. Те и снимките са малки и не се вижда хубаво.
Има ли изобщо Е34 с климатик или всички са с климатроници?
Като си търся кола в mobile.de ми излизат адски много коли с климатици и много малко с климатроници. Търся коли произведени 95-96г.
Как мога да позная Е34 с климатик или с климатроник е?
Гледах една без климатик, която си имаше две врътки с температури на тях. Свалях снимки на коли от mobile.de на които пише, че са с климатик и такива дето са с климатроник и не откривам разлика във външния вид на управляващия панел. Те и снимките са малки и не се вижда хубаво.
Има ли изобщо Е34 с климатик или всички са с климатроници?
Като си търся кола в mobile.de ми излизат адски много коли с климатици и много малко с климатроници. Търся коли произведени 95-96г.
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- _FIRMATA_
- младши ентусиаст
-
- Кара: 306 Hp 600 Nm
Здравей! Мисля че с тези 2 снимки съм ти отговорил на въпроса! А без климатик виж втората снимка! Точно под касетофона има 3 копчета- За подгряването на задния прозорец, За включване на климатика и За циркулация на въздуха! Тези които нямат климатик имат само едно копче- За подгряването на задния прозарец! Надявам се да съм ти бил полезен! Ако греша някъде, колегите да ме поправят!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено
Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
Адски много благодаря колега!
Значи тия копелета в mobile.de лъжат. Защото гледам обява, на която пише климтроник, а се вижда, че колата е както на втората снимка. Т.е. с климатик.
Значи тия копелета в mobile.de лъжат. Защото гледам обява, на която пише климтроник, а се вижда, че колата е както на втората снимка. Т.е. с климатик.
- _FIRMATA_
- младши ентусиаст
-
Joro_Paveto написа:Значи тия копелета в mobile.de лъжат. Защото гледам обява, на която пише климтроник, а се вижда, че колата е както на втората снимка. Т.е. с климатик.
Колега, изчакай още някой да си изкаже мнението, за да разбереш на 100%
Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено
Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
И първата и втората снимки са от клими, само че едната я водят автоматична(каквото и да означава това). Всъщност основната разлика е в блока за управление. На горната платката е голяма и правоъгълна, на долния е така наречения "меч". А иначе, ако няма клима в ляво от врътките където са 3-те бутона има един голям - за нагревателите на задното стъкло.

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
колеги всичко сте го разяснили много добре,но в книжката на бившата ни е34-ка за климатроник бяхя зададени копчетата от първата снимка и копчета като от втората,но с по различна картинка на копчето за пускане

ТДС - Турбо Див Селянин
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
Т.е. излиза, че и на двете снимки са климатроници?
Гледах пак снимки от мобилето и не можах да хвана логика кои модели с единия или с другия климаторник.
Гледах пак снимки от мобилето и не можах да хвана логика кои модели с единия или с другия климаторник.
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Joro_Paveto написа:Т.е. излиза, че и на двете снимки са климатроници?
не тфа на долната снимка е климатик,а онова е с такива копчета,но друга картинка на2-то копче

ТДС - Турбо Див Селянин
- БаЯн
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 340!!!
- Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3
- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
Мисля че и двете снимки са на КЛИМАТИК не на климатроник-Първата е с ел управление втората с ръчно а мисля че климатроника трябва да е с дигитално нагласяне на градусите и комп сам да следи за градусите!
Дамек гласиш колко градуса искаш да е в купето и сомо си решава дали да студи или да напича!
Дамек гласиш колко градуса искаш да е в купето и сомо си решава дали да студи или да напича!

BMW Service Team
- _FIRMATA_
- младши ентусиаст
-
IAV написа:мисля че климатроника трябва да е с дигитално нагласяне на градусите и комп сам да следи за градусите!
А има ли Е34-ка с дигитално нагласяне на градосите? Имаш в предвид както е при Е36-ците ли? Питам защото аз поне не съм виждал

- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
и на двете снимки има датчик които следи температурата в купето това е климатроник, и двата имат електронен блок,а че на единия клапите му се движат електрически и е с транзисторно управление на вентилатора са си глезотии
климатроника подържа постоянно зададената тампература при климатика как че стане тва?

- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
Значи все пак и двете са климатроници.
А явно и колите без климатик са с датчик, който да следи температурата, тъй като както писах видях Е34 без климатик, но пак с температурни означения на врътките.
А явно и колите без климатик са с датчик, който да следи температурата, тъй като както писах видях Е34 без климатик, но пак с температурни означения на врътките.
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
Аз все си мисля 4е е34 с климатроник няма зщото климатроника духа и топло и то при студен мотор. тоест дори и колата да е студена като я запалиш и пуснеш климатроника задаваш примерна температура от 26градуса зпо4ва да си духа топло а мотора още не е загрял
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2