Проблем с съединител M50B20
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с съединител M50B20
Здравейте!Искам да попитам тук и ако някой има някакво обяснение от какво е ще съм много благодарен.Проблемът ми е следния:педалът на съединителя е много мек и не мога да включвам предавките,казаха ми че от долната помпа- смених я и не се оправи,смених и горната и пак не се оправи,но при смяната на горната като почнах да помпам зада обезвъздуша долната помпа изплю буталцето и се разтече спирачна течност от нея,смених я с друга започнах да помпам отново и пак същия проблем.Свалих скоростите,но там си е всичко наред.Моля Ви помогнете ! ПОЗДРАВИ 

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Re: Проблем с съединител M50B20
Отиди на сервиз, че ще изкупиш всички налични помпи и пак няма да имаш съединител.

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Наскоро сменях долната помпа и съединителя дойде малко "трудно". След добро обезвъздушаване продължаваше да бъде мек, но след яко помпане си дойде всичко на мястото. При теб обаче ми е чудно как ще излезе буталцето на долната, ако всичко е наред
Имаш нещо съмнително около вилката на съединителя може би, или просто не си монтирал помпата внимателно. Потърси помощ от познат или я закарай на сервиз.

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Dirty M5 driveR написа:Наскоро сменях долната помпа и съединителя дойде малко "трудно". След добро обезвъздушаване продължаваше да бъде мек, но след яко помпане си дойде всичко на мястото. При теб обаче ми е чудно как ще излезе буталцето на долната, ако всичко е наредИмаш нещо съмнително около вилката на съединителя може би, или просто не си монтирал помпата внимателно. Потърси помощ от познат или я закарай на сервиз.

Колегата ти е казал-търси проблема около вилката. И по конкретно пластмасовата джиджавка на която ляга вилката в единия край (5 от схемата)

оправи я един пичага който се занимава само с бмв та, каза че е наварил буталцето на помпата и е станало номера сега колата си я карам няма никакви проблеми,но мерси все пак за съветите 

5 мнения
• Страница 1 от 1