МНОГО НЕКОРЕКТНО!!!!!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
МНОГО НЕКОРЕКТНО!!!!!
не вярвах че и на мен ще се случи,но.....! действието се развива в кв. Овча Купел при една денонощна автомивка(ул.Обиколна)! спокоен излизам с един приятел радвайки се на измитата кола,виждайки че отгоре се задава едно такси аз останах на осовата линия с идеята да го изчкам да мине! изравняваме се с разтояние точно една кола и незайно от къде между таксито и мен се "вклини" червено е36 компакт принуждавайки ме да остана в насрещното,като нито увеличаваше нито намаляше!отсреща се носеха две коли и аз усещайки какво предстои само казах на момчето до мен" Хвани се за нещо"!!! от тука на там не помня!!! как се размихахме нямам си и идея!!! знам само че рязко извих волана към бмв-то и 5
коли се размихахме на тази улица!!! оказах се зад бмв-то което незнаино защо реши че трябва да спре на средата на улицата!!! та искам да го питам какъв беше смисъла на това????? какво му пречех????? защо не спря(не твърдя че съм с предимство)?????ТАКА НЕ СЕ ШОФИРА!!!! ТОВА НЕ Е КОЛЕГИАЛНОСТ!!! извинявам се на всички примерни шоф. на марката!!!!

- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Re: МНОГО НЕКОРЕКТНО!!!!!
ивчо написа:извинявам се на всички примерни шоф. на марката!!!!![]()
То такива май няма.

Иначе идиоти и камикадзета винаги ще има без значение в какво са се качили
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
не обвинявам марката просто самото държание!!!15мин ми трепереха ръцете
!!! ето сега пак е наваляло!!! 3 катастофи станаха пред магазина!!! призовавам всички да карат по-внимателно
лек ден!

- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
Re: МНОГО НЕКОРЕКТНО!!!!!
XaMaB написа:ивчо написа:извинявам се на всички примерни шоф. на марката!!!!![]()
То такива май няма.![]()
Иначе идиоти и камикадзета винаги ще има без значение в какво са се качили
има!
4 8 15 16 23 42
5 мнения
• Страница 1 от 1