челно стъкло
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
челно стъкло
Здравейте колеги! Има ли разлика в самите челни стъкла на е36 седан или по-точно има ли разлика в цвета им? Защото моето е едно такова зеленикаво и да попитам дали всички са такива,че не съм се заглеждал до сега! И ако има разлика дали има някакъв номер по който се разпознават различните видове. Днес се пукна моето стъкло 

- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
Re: челно стъкло
Оригиналните са всички тонирани , сьвета ми е да тьрсиш , читаво втора употреба или всичко друго но не китайско / китаиско може да наериш за около 100 лв. но не ти препорьчвам , испанско , италианско - 200 - 220 лв с лента /
От всички стькла на колата само челното е триплекс / с найлон / а останалите са закалени , проблема при китайските е , че не се знае колко пласта наилон има ? , като гледам на каква цена ги продават и на колко ги вземат стькларите / около 30 лв. ? / никога не бих си сложил такова - все пак е челно стькло и като се замислиш ако хврькне камьк какво може да се случи ? тьрси това което ти писах по горе 

- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
Значи всички са си такива зеленикави! И аз така съм решил да си търся оригинално запазено,че ще видим!
- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
Stoqnov_1979 написа:Значи всички са си такива зеленикави! И аз така съм решил да си търся оригинално запазено,че ще видим!
колегите вьв форума ги продават 60-80 лв в добро сьстояние , ако имаш вьзможност си вземи ново за примерно 200+ лв , новото стькло е с пефектна видимост

- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
триплекса е, стъкло и поливинил или други смоли!
тонирането по спомен, е спрямо пазара, за който се произвежда автомобила...зелено, синьо, кафяво
цената беше 148 лв(за европейско) преди 2 години в Кобра
тонирането по спомен, е спрямо пазара, за който се произвежда автомобила...зелено, синьо, кафяво
цената беше 148 лв(за европейско) преди 2 години в Кобра
- batvlady79
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525dA '09
- Мечтае да кара: ново БМВ
От завода излизат три вида челни стъкла:
1. Бяло с антирефлексно покритие;
2. Зелено (tinted);
3. Зелено с лента отгоре (green shade band).
Търси оригинално по възможност - Saint Gobain ги правят доколкото знам, естествено с логото на БМВ. Седана е взаимозаменяем с комбито и компакта.
1. Бяло с антирефлексно покритие;
2. Зелено (tinted);
3. Зелено с лента отгоре (green shade band).
Търси оригинално по възможност - Saint Gobain ги правят доколкото знам, естествено с логото на БМВ. Седана е взаимозаменяем с комбито и компакта.
Когато прочетох за вредата от алкохола, се отказах от четенето..
6 мнения
• Страница 1 от 1