GT сплитери и лип за е90

3-та серия ('06-'12)

Модератори: Dimitroff, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: A6 4G 3.0T Stage 2

GT сплитери и лип за е90

Мнение от speedaddict » 26 Яну 2014, 19:45

Здравейте колеги!

Скоро си взех е90 и се зачудих за някои оптични промени, които могат да се направят. Колата е без М пакет, преди фейслифта, черна със хромирани бъбреци и лайсни покрай вратите. Та, какво мислите за GT сплитери за стандартната предна броня и лип на багажника? Мислех за черни бъбреци и лайсни, но нещо ми се струва, че много се затваря колата по този начин. Мисля и за опушване на стоповете леко. Ако имате други идеи споделете! Ето и сплитери и лип, които намерих: http://www.proparts.bg/product/200/gt-s ... 05-09.html ; http://www.proparts.bg/product/1969/m3- ... 1-e90.html .

Поздрави!
Последна промяна speedaddict на 26 Яну 2014, 23:40, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: Е71 30д
Мечтае да кара: Ф06
Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/

Re: GT сплтиери и лип за е90

Мнение от stankata777 » 26 Яну 2014, 20:05

На колко години си?
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от speedaddict » 26 Яну 2014, 20:20

stankata777 написа:На колко години си?

Каква е връзката с темата? Иначе съм млад :)

Ацалов
Аватар
Кара: Колело
Мечтае да кара: Лодка в морето

Мнение от Atsalov » 26 Яну 2014, 22:55

Колегата имай в предвид че мислиш за глупости. Но всеки има право да си прави каквото прецени с колата. :OT: Объркал си заглавието.Несериозна е за мен. Нищо лично.
Последна промяна Atsalov на 07 Ное 2014, 8:27, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: -ше G20 320d

Мнение от kraska » 26 Яну 2014, 23:07

Не ги слушай, приятел. Те все още си мислят че карат нови, уникални коли, излезли току що от завода. Моето мнение е че е90 преди фейслифт без м пакет е стандарта и скучна на визия банална кола срещана по улиците ни все по-често, а и по-често ще става. Порови се в чужди форуми където ентусиазма е друг и ще набележиш добри идеи как искаш да изглежда твоята кола. Аз също съм предприел няколко стъпки да разчупя стандартната визия.........................
а гоня 40 - сетака :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320d SE E90

Мнение от morto » 26 Яну 2014, 23:37

Има доста истина в мнението на kraska :mhihi: :mhihi: на мен лично добавките или както се казват, на предната броня ми допадат бих си купил! :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: G20, F82

Re: GT сплитери и лип за е90

Мнение от Bexim » 27 Яну 2014, 10:22

В този линк има два вида сплитери:
http://www.proparts.bg/product/200/gt-s ... 05-09.html
Като на първата снимка (черната) са по-груби и не много хубави. Направо си бият на евтино.
Като на втората снимка (сивата) вече са хубави и мисля даже се водят ОЕМ в Щатите.. Със сигурност има такива ОЕМ за LCI. За съжаление като тях нямат на склад в Пропартс - има в Ибей за 90-тина паунда.

Каквото и да правиш, важното е да е издържано, а не просто дай да сложим нещо, за да сме различни :yes:
FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT

ентусиаст
Аватар
Кара: Е71 30д
Мечтае да кара: Ф06
Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/

Мнение от stankata777 » 27 Яну 2014, 10:23

speedaddict написа:

Връзката е ,че някои неща се харесват само в определена възраст :mhihi: .По темата ,аз лично съм фен на липовете за разлика от сплитерите.Но ако си на 25год, слагай ГТ сплитер, ще ти радва очите ,което е най-важното в твоят случай...

п.п.понякога като си спомня, че на 23год. донесох от другият край на света комплект неоново осветление - http://www.autotoys.com/x/product.php?p ... 12159#tabs ,потъвам от срам ....,но пък имах най-футуристичната Е36 в Северозападна БГ :banghead:
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 320d e90
Мечтае да кара: m5

Мнение от hpnotic2 » 27 Яну 2014, 10:58

И аз си мислих да сложа GT сплитери, но май колата ще стане много ниска отпред, което си е проблем за българските пътища.Иначе отзад съм си сложил спойлерче.
П.П. Миналата седмица видях едно е90 с GT сплитери до Paradise Center.Добре стояха, като изключим факта, че единия беше изпаднал по пътя :lol:

ентусиаст
Аватар
Кара: -ше G20 320d

Мнение от kraska » 27 Яну 2014, 11:12

Сплитерите или лип спойлерите не променят просвета на предната броня, както и м техник , м-бронята Търси сплитери които са направени от полиуретан, а не от фибростъкло. Тези които си дал в линка са грозни и седят неестествено, има по-добри варианти, разрови се.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X1 F48 Xdrive 18d xLine 2018г.
Мечтае да кара: Lamborghini Huracan Performante

Мнение от jigga » 27 Яну 2014, 12:31

speedaddict написа:Здравейте колеги!

Скоро си взех е90 и се зачудих за някои оптични промени, които могат да се направят. Колата е без М пакет, преди фейслифта, черна със хромирани бъбреци и лайсни покрай вратите. Та, какво мислите за GT сплитери за стандартната предна броня и лип на багажника? Мислех за черни бъбреци и лайсни, но нещо ми се струва, че много се затваря колата по този начин. Мисля и за опушване на стоповете леко. Ако имате други идеи споделете! Ето и сплитери и лип, които намерих: http://www.proparts.bg/product/200/gt-s ... 05-09.html ; http://www.proparts.bg/product/1969/m3- ... 1-e90.html .

Поздрави!

Здр.колега,и аз мисля че колегите са малко крайни в приценки те,че тези добавки са били детски.Моята 3-ка също е с GT сплитери,така е купих колата,но много ме кефи как стоят на бронята,а и скоро си взех и лип спойлер за багажника и той заспа а и много отвори задницата,но аз си го взех от Автопро за 84 лева.Влез на раздел "Тема 2,новите придобивки в подфорума"там съм качил снимка на бмв-то ми и можеш да видиш как стоят сплитерите!за това ако си решил да ги взимаш давай смело колега.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от speedaddict » 27 Яну 2014, 17:44

Bexim написа:В този линк има два вида сплитери:
http://www.proparts.bg/product/200/gt-s ... 05-09.html
Като на първата снимка (черната) са по-груби и не много хубави. Направо си бият на евтино.
Като на втората снимка (сивата) вече са хубави и мисля даже се водят ОЕМ в Щатите.. Със сигурност има такива ОЕМ за LCI. За съжаление като тях нямат на склад в Пропартс - има в Ибей за 90-тина паунда.

Каквото и да правиш, важното е да е издържано, а не просто дай да сложим нещо, за да сме различни :yes:

Прегледах някои неща в британския Ибей и от там ще пазарувам, ако купувам такива неща в крайна сметка. До някъде се поотказах от сплитерите, но много ми хареса ''boot spoiler'' от ибей, а не лип спойлер. Та, просто се чудя как да вкарам и мой стил в колата, а не да гоня различие. Падам си по семпли неща, които в същото време не са съвсем базовите.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от speedaddict » 27 Яну 2014, 17:50

stankata777 написа:
speedaddict написа:

Връзката е ,че някои неща се харесват само в определена възраст :mhihi: .По темата ,аз лично съм фен на липовете за разлика от сплитерите.Но ако си на 25год, слагай ГТ сплитер, ще ти радва очите ,което е най-важното в твоят случай...

п.п.понякога като си спомня, че на 23год. донесох от другият край на света комплект неоново осветление - http://www.autotoys.com/x/product.php?p ... 12159#tabs ,потъвам от срам ....,но пък имах най-футуристичната Е36 в Северозападна БГ :banghead:

Хаха ясно, явно не бях доловил сарказма в изказването ти. :lol: Та, търся нещо семпло, което все пак ще придаде по-завършен вид на колата, защото все пак не карам Е71. :) Е чак до неоново осветление не съм стигнал де. :lol: Иначе да ти отговоря точно на въпроса за годините - на 18 съм. :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от speedaddict » 27 Яну 2014, 17:52

kraska написа:Сплитерите или лип спойлерите не променят просвета на предната броня, както и м техник , м-бронята Търси сплитери които са направени от полиуретан, а не от фибростъкло. Тези които си дал в линка са грозни и седят неестествено, има по-добри варианти, разрови се.

Ще потърся по-сериозно за варианти, защото дадох онези просто за ориентир, а не като крайно решение. Благодаря за насоката. :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от speedaddict » 27 Яну 2014, 17:53

jigga написа:
speedaddict написа:Здравейте колеги!

Поздрави!

Здр.колега,и аз мисля че колегите са малко крайни в приценки те,че тези добавки са били детски.Моята 3-ка също е с GT сплитери,така е купих колата,но много ме кефи как стоят на бронята,а и скоро си взех и лип спойлер за багажника и той заспа а и много отвори задницата,но аз си го взех от Автопро за 84 лева.Влез на раздел "Тема 2,новите придобивки в подфорума"там съм качил снимка на бмв-то ми и можеш да видиш как стоят сплитерите!за това ако си решил да ги взимаш давай смело колега.

Видях Е90-ката и ми хареса много! Ще търся варианти за леко разчупване като докато за сплитерите се двуумя все още, но за нещо да отвори задницата не се. Поздрави! :)

Следваща

Назад към E90/E91/E92/E93