Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Аватар
Кара: BMW E60 545i
Мечтае да кара: E23 745i Turbo, E24 M6, E26 M1, E28 M5, E31 850 CSI, E34 M5

Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46

Мнение от petar_majarov » 25 Яну 2014, 21:24

Plamen_Shopov_BMW написа:Пропадна сделката за 320-ката с м54 мотор, на колега от форума. Момчета се отказа, а мислех утре да отивам и да я взема, без да му подбивам от цената и т.н.
Здраве да е.
Ще търся друго купе.
Някой виждал ли е тази кола на живо?
http://www.cars.bg/c39422
Преди малко звънях на собственика.
Разговора беше следният:
Добър вечер! Удобно ли е да разговаряме?
- Казвай !!!
Колата в автокъща ли се намира или не?
- В автокъща!
Има ли забележки по салона, защото не се вижда целият на снимките?
- Не колата няма никакви забележки (с доста сопнат глас) !!!
Питам просто, защото не съм много близо и искам да знам преди да тръгна да я гледам.
- Колата е перфектна, преди 2 години я вкарах в България, на ход от Швейцария. Оригинален ксенон, ангелски очи, рекаро салон, 17 цолови джанти! Цената е крайна! Ако искаш идвай да я гледаш!
И затвори преди да кажа каквото и да е било друго...
Ако някой е виждал и тази нека да сподели:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=5grd6a

Колега, да знаеш че не си в форума 'бг мама' че да се оплакваш, че продавач на дадена кола не се държи добре без основание! Поне аз като споделих опит с подобно държание към мен от собственика на тази гробница:

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=5h4tqy

ми беше обяснено, че не съм във форум бг мама и нямам право да споделям и да се оплаквам! Прецизните хора трябва да се научим да се държим хайдушки с бай-ганьовците, че иначе ни се качват на главата!

Потребител
Аватар

Мнение от Lunatic80 » 25 Яну 2014, 21:51

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=5h57h5
Здравейте отново.Търсенето за мен продължава.Този път се спрях на тази кола.На пръв поглед ми направи впечатление , че на показателя за гориво пише дизел, доста добре изглеждащия на снимки салон,което ме навежда на мисълта, че е претапициран.Тези неща не ме плашат ,стига тези корекции да са направени като трябва.Това са моите наблюдения.Утре ще отида да огледам колата на място.Споделете дали виждате нещо необичайно,което аз незабелязвам освен описаните горе неща.Благодаря

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d 04'/e60 530i 06'/e36 318i
Мечтае да кара: цял живот BMW
Детайли за колата: Е60 М57D30N
E60 N52B30
Е46 M43B19TU
E36 M43B18

Мнение от Plamen_Shopov_BMW » 25 Яну 2014, 23:36

Прав си, не е БГ мама!
Ама ако пича иска да си продаде колата, трябва да се научи да се държи нормално. Защото аз примерно, мога да кажа с ръка на сърце, че ненавиждам такива селяни и ей това отношение може да ме откаже да купя колата, даже и да е перфектна.
Когато продаваш нещо се отнасяш добре с клиента, дори да не го харесваш, просто защото той ти дава хляба, така да се каже и, за да го привлечеш трябва да имаш правилното отношение.
Ако ми обясни всичко за колата, ако се държи добре, още утре съм склонен да отида да я видя и евентуално да я купя, без да му чупя от цената. И аз съм продавал доста неща, няколко мотора имам продадени за последните две години, но не съм се отнасял с клиентите така.
Наскоро бях в една автокъща, нямам пари за Каен, но продавача, сам ми предложи да го огледам, да се кача и т.н.
Има хори на които им е в кръвта да продават, а има и такива които не го умеят това нещо.
Ей това е колата на която се спрях и другата седмица мисля да я видя и закарам в сервиз, ако всичко е Ок, ще я купя.
http://www.cars.bg/c588373
Няма много екстри, но пък изглежда читава, запазен салон, волан... добра стойка.
Относно кабриото на колегата... Благодаря все пак, но не търся кабриолет, а 7500 лв ми е максимума, с много зор и заемче...

ентусиаст
Аватар
Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
Мечтае да кара: Z8

Мнение от Alexch » 25 Яну 2014, 23:48

Plamen_Shopov_BMW написа:Прав си, не е БГ мама!

Ей това е колата на която се спрях и другата седмица мисля да я видя и закарам в сервиз, ако всичко е Ок, ще я купя.
Няма много екстри, но пък изглежда читава, запазен салон, волан... добра стойка.
Относно кабриото на колегата... Благодаря все пак, но не търся кабриолет, а 7500 лв ми е максимума, с много зор и заемче...

Много запазена изглежда, колега! :yes:

И аз смятам, че за кола на тия години е по-важно състоянието отколкото екстрите.
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност :mhihi:

Аватар

Мнение от petar_majarov » 26 Яну 2014, 0:27

Колата си има всевъзможни екстри за трета серия. Това че няма баналния мултиволан, както и навигация, не значи че е слаба от към екстри. А и наистина подобна кола си заслужава, този кожен салон го има още от Е36 и е много солиден, няма късане, също така не е с копчета седалките а с бързите ръчки което е много по-спортно, удобно и бързо за намстване на позиция. В мойте очи подобна 3та серия е перфектна точно в този си вид. И джантите са солидни.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
Мечтае да кара: M3

Мнение от dr.peshev » 26 Яну 2014, 0:33

Мултифункцията е 60лв http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-E46-3-SER ... 2a35b77fc3 и едно софтуерно отключване от някой познат с DIS! :yes:
ЕДИНСТВЕНОТО ПО-ХУБАВО НЕЩО ОТ ШВЕДСКАТА ТРОЙКА Е БАВАРСКАТА! :winky:

Оригинални BMW дискове и накладки F10/F11 Цък :yes:
Оригинални BMW якета - Промоция Цък :yes:

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 26 Яну 2014, 0:38

petar_majarov написа:Колата си има всевъзможни екстри за трета серия. Това че няма баналния мултиволан, както и навигация, не значи че е слаба от към екстри. А и наистина подобна кола си заслужава, този кожен салон го има още от Е36 и е много солиден, няма късане, също така не е с копчета седалките а с бързите ръчки което е много по-спортно, удобно и бързо за намстване на позиция. В мойте очи подобна 3та серия е перфектна точно в този си вид. И джантите са солидни.

Нещо се обърках с всевъзможните екстри, ти за коя кола говориш (пишеш)?

Аватар

Мнение от petar_majarov » 26 Яну 2014, 0:42

Kris написа:
petar_majarov написа:Колата си има всевъзможни екстри за трета серия. Това че няма баналния мултиволан, както и навигация, не значи че е слаба от към екстри. А и наистина подобна кола си заслужава, този кожен салон го има още от Е36 и е много солиден, няма късане, също така не е с копчета седалките а с бързите ръчки което е много по-спортно, удобно и бързо за намстване на позиция. В мойте очи подобна 3та серия е перфектна точно в този си вид. И джантите са солидни.

Нещо се обърках с всевъзможните екстри, ти за коя кола говориш (пишеш)?

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 26 Яну 2014, 0:46

Аз съм съгласен че форума не е БГ МАМА,ама не съм съгласен с това,че скастрихте така колегата :nono: темата гласи : Съвети и въпроси относно избор на Е46,всеки купил си Е46 знае каква е тръпката да имаш парите кеш и да обикаляш да търсиш кола,извинете ме колеги ама това търсене предполага да бъде приятно и да ти доставя удоволствие,с кеф да си купиш колата и да се радваш,а такива хора като въпросния олигофрен,развалят кефа и направо те карат да се замислиш дали не си звъннал някъде в някоя погребална агенция,лично на мен ако ми държат такъв тон по телефона - червената слушалка.
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

Аватар
Кара: '74 3.0CSi
Мечтае да кара: made by pininfarina
Детайли за колата: винаги над 200 к.с.

Мнение от rosendaal » 26 Яну 2014, 1:39

Plamen_Shopov_BMW написа:Ей това е колата на която се спрях и другата седмица мисля да я видя и закарам в сервиз, ако всичко е Ок, ще я купя.

Колата изглежда добре.Ако наистина пък е от Вестфалия-още по добре ,дори и Хасан или Абдул да са я карали.
Цената е повече от добра.
А кабрио за единствена кола-не. :mhihi: .
Изображение

Аватар

Мнение от petar_majarov » 26 Яну 2014, 18:10

rosendaal написа:
Plamen_Shopov_BMW написа:Ей това е колата на която се спрях и другата седмица мисля да я видя и закарам в сервиз, ако всичко е Ок, ще я купя.

Колата изглежда добре.Ако наистина пък е от Вестфалия-още по добре ,дори и Хасан или Абдул да са я карали.
Цената е повече от добра.
А кабрио за единствена кола-не. :mhihi: .

Ами не е от Вестфалия, а от едно градче точно до Щутгарт. Ти колега кога мина от Е46 на Е60 и сега на 3.0 CSI от 1974 година :mhihi:

Аватар

Мнение от rosendaal » 26 Яну 2014, 18:54

Тройката е блъсната и не си струва ремонта.Е61-то е продадено.А този предшественик на шеста серия е фирмен автомобил,цели 28км имам на него вече . :mhihi:
Продължавам да търся голям бензин в тройка купе,ако забележа тук добра оферта към някоя обява да не се сърди питащия ако го изпреваря.Че вече 4-ти месец няма нищо на поне средновисока цена.
Изображение

Аватар

Мнение от petar_majarov » 26 Яну 2014, 23:13

rosendaal написа:Тройката е блъсната и не си струва ремонта.Е61-то е продадено.А този предшественик на шеста серия е фирмен автомобил,цели 28км имам на него вече . :mhihi:
Продължавам да търся голям бензин в тройка купе,ако забележа тук добра оферта към някоя обява да не се сърди питащия ако го изпреваря.Че вече 4-ти месец няма нищо на поне средновисока цена.

То и аз от колелото, та на бавареца! :mhihi: Сега остава и да ми изпадне от някъде една е34 м5 кабрио, или едно БМВ 2002 турбо или направо М1 и ще съм готов да се пенсионирам! :dunno: :mhihi:

Аватар

Мнение от rosendaal » 26 Яну 2014, 23:34

:OT:
Ти се правиш на умен,но едно от единайсетте М1 АХГ е тук при нас и един албанец е кандидат купувач.Даже една от фирмите ,които би искал да му го ''барнат'' малко е българския Овърдрайв.
Повярвай ми-голяма пенсия трябва да имаш за да си го позволиш. :winky:
Със здраве.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M-coupe » 27 Яну 2014, 2:23

M-coupe написа:Някой може ли да ми каже кои двигатели имат печка и изобщо има ли такива, които нямат в е46 и е39, че нищо не намирам... :dunno:

Понеже мнението ми беше одобрено чак днес и остана 2-3 страници назад и никой няма да го види там ще го упна... Надявам се някой да може да ми отговори. Благодаря ви предварително :)
..Bayerische Motoren Werke..
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E46