Проблем с ключалките
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Haddess
- младши ентусиаст
-
- Кара: 413
- Мечтае да кара: 628CSI
Проблем с ключалките
Привет колеги та днес изника и този проблем колата ми е с 4 оригинални ключа както е по каталог и за сейр реших да пробвам да я отключа ръчна но нито един от клчовете не става само с единия успях след 30000 мъки моля кажете какво да правя? Само патроните ли се сменят и откъде се купуват или ? 

Re: Проблем с ключалките
Да не би просто да ти е спекла ключалката, на мен така ми беше станало на багажника та я разглобвах до се раздвижих пластинките малко масълце и сега си е екстра
- Haddess
- младши ентусиаст
-
- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
Haddess написа:Привет колеги та днес изника и този проблем колата ми е с 4 оригинални ключа както е по каталог и за сейр реших да пробвам да я отключа ръчна но нито един от клчовете не става само с единия успях след 30000 мъки моля кажете какво да правя? Само патроните ли се сменят и откъде се купуват или ?
Привет , при мен се получи сьщото но сьм с правен ключ . Износване се получи понеже го ползвам само за палене , и понеже е поизтьнял не ставаше на бравите , направих нов / нарязах от ключ- заготовка / и сега всичко е наред . http://prodavalnik.com/klyuch-za-bmw-ti ... -i35645399 , купих си от тук и сега всичко е наред , пробвай да си нарежеш нов ключ

- Haddess
- младши ентусиаст
-
Проблеба ми го има и с неизползваните ключове дори и с пластамосовата заготовка 

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Haddess написа:Проблеба ми го има и с неизползваните ключове дори и с пластамосовата заготовка
Колега, виж какво е времето навън- да не би просто да са замръзнали и ако сложиш съответният препарат да се оправят.
- Haddess
- младши ентусиаст
-
Не същия проблем имах и на старото на багажника само , че тук са всичките ключалки
Вкарваш ключа ни на ляво ни на дясно ...Подчертавам с всичките ключове дори пластмасовата заготовка 

7 мнения
• Страница 1 от 1