Запитване
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
66 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Запитване
Колега, зимай кола, стига мислил толкова дълбоко, защото те си остаряха и вече F10 ще почваме да налитам 

Хаха, ами ще гледам да взема горния екземпляр, понеделник съм на сервиз с нея да видим дали няма да има подводни камъни. Иначе мен ме бави намирането на Е60 щото търся само ръчка, а предлагането е много слабо, избора е почти нулев.
- hrpopov217
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i 04, G30 540i
goppe написа:Хаха, ами ще гледам да взема горния екземпляр, понеделник съм на сервиз с нея да видим дали няма да има подводни камъни. Иначе мен ме бави намирането на Е60 щото търся само ръчка, а предлагането е много слабо, избора е почти нулев.
И аз го изпитах това с ръчките като търсих Е60. Само, че освен ръчка има и още доста претенции и в крайта сметка ми се наложи да си хвана самолета и да отида до Германия

С въпросната бензинова Е60-ка ходих на сервиз при един приятел, който работеше в ДАРУ и мога да кажа, че състоянието и е меко казано отлично. Преди това я проверих по ВИН и километрите си отговарят. Няма удари, скоростите и се превключват перфектно и разхода за 500км показваше 10,9л/100км. Не я взех, защото обещанията от един съсед да купи старата ми Е60-ка се провалиха...Адски много яд ме хвана...
- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
goppe написа:Хаха, ами ще гледам да взема горния екземпляр, понеделник съм на сервиз с нея да видим дали няма да има подводни камъни. Иначе мен ме бави намирането на Е60 щото търся само ръчка, а предлагането е много слабо, избора е почти нулев.
Какво стана със сервиза и колата ,колега?
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
Хаха, Станка вече и аз съм в отбора, да ми е честито както се казва
Днес я прехвърлих и я докарах. Не съм имал много време да и разуча нещата като настройки на климата, памети на седалки и огледала, радиостанции и други (елементарни на вас неща, но още непонятни за мен), защото времето се разваляше, а колата е с летни гуми и бързах да се прибера. Това ме чака тези дни - ръчкане и пипане по колата
Иначе в сервиза колата нямаше никакви сериозни забележки - електрониката и ходовата част са ОК, има някои О-пръстенчета за смяна, акумулатора трябва да се обучи и още 1-2 неща от този сорт. Появява се съобщение за DPF-a като се прибирах, така че ще трябва да намеря някой да я закачи на INPA-та да видим какво излиза и какви други благинки може да се настроят.
Тези дни сигурно ще си проличи във форума като задам някои тъпи въпросчета, но трябва и аз да влезна в час с колата

Иначе в сервиза колата нямаше никакви сериозни забележки - електрониката и ходовата част са ОК, има някои О-пръстенчета за смяна, акумулатора трябва да се обучи и още 1-2 неща от този сорт. Появява се съобщение за DPF-a като се прибирах, така че ще трябва да намеря някой да я закачи на INPA-та да видим какво излиза и какви други благинки може да се настроят.
Тези дни сигурно ще си проличи във форума като задам някои тъпи въпросчета, но трябва и аз да влезна в час с колата

- timur_lenk
- младши ентусиаст
-
- Кара: AUDI S8
- Мечтае да кара: Lamborghini Murcielago
В сервиза не пускаха ли INPA?
Във всяка страна затворът е мястото където обществото изпраща недъзите си,но в тази страна самото общество е недъгаво.
- cocosas
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 / e46
goppe написа:Хаха, Станка вече и аз съм в отбора, да ми е честито както се казваДнес я прехвърлих и я докарах. Не съм имал много време да и разуча нещата като настройки на климата, памети на седалки и огледала, радиостанции и други (елементарни на вас неща, но още непонятни за мен), защото времето се разваляше, а колата е с летни гуми и бързах да се прибера. Това ме чака тези дни - ръчкане и пипане по колата
![]()
Аиде честито колега и безавариино

- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Мерси колеги! 
Незнам с какъв софтуер работят дилърите, но мисля, че ИНПА са пускали, защото видях да пише INPA на един от документите, които ми дадоха.

Незнам с какъв софтуер работят дилърите, но мисля, че ИНПА са пускали, защото видях да пише INPA на един от документите, които ми дадоха.
- timur_lenk
- младши ентусиаст
-
- Кара: AUDI S8
- Мечтае да кара: Lamborghini Murcielago
И какво казаха за DPF?Какъв код качва?
Във всяка страна затворът е мястото където обществото изпраща недъзите си,но в тази страна самото общество е недъгаво.
- datchko
- ентусиаст
-
- Кара: e61 535d LCI
- Мечтае да кара: F90
Колега с темата - колата май е продадена вече
Дано ти да си новия собственик.

- bmw545i
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 545i
- Детайли за колата: E 60
datchko написа:Колега с темата - колата май е продадена вече![]()
Нали пише, че вече я е купил. А и да не е - джамбази и милионници колкото искаш.
- datchko
- ентусиаст
-
- Кара: e61 535d LCI
- Мечтае да кара: F90
Темата е на колегата "ivo86", към когото се обръщам, а колегата "goppe" е взел друга кола 

- petar_majarov
-
-
- Кара: BMW E60 545i
- Мечтае да кара: E23 745i Turbo, E24 M6, E26 M1, E28 M5, E31 850 CSI, E34 M5
А така, всички си купуват Е60, сектата ни се увеличава, така и трябва

66 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5