БМВ Е36 102кония не искаше да запали
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
БМВ Е36 102кония не искаше да запали
Здравеи имам един вапрос и се надиавам да ми помогните! Значи ставам тази сутрин и слизам да палиа колата вкарвам клуча завъртам на контакт и както обикновено ми светкат лампите и във послествие се гасат и тогава палиа колата завъртам клуча да палиа но колата не пали дори никакав звук не издава а лампите си светиат нормално опитах на бутане пак не става и във послествие закачих кабелите и му дадох ток и тогава запали и ниамам обиаснение при полужение че ми свети всичко както триабва защо не искаше да запали по нормалниа начин става дума за БМВ Е36 102кония копе 1994-година благодариа предварително 

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Re: БМВ Е36 102кония не искаше да запали
kiro32 написа:Здравеи имам един вапрос и се надиавам да ми помогните! Значи ставам тази сутрин и слизам да палиа колата вкарвам клуча завъртам на контакт и както обикновено ми светкат лампите и във послествие се гасат и тогава палиа колата завъртам клуча да палиа но колата не пали дори никакав звук не издава а лампите си светиат нормално опитах на бутане пак не става и във послествие закачих кабелите и му дадох ток и тогава запали и ниамам обиаснение при полужение че ми свети всичко както триабва защо не искаше да запали по нормалниа начин става дума за БМВ Е36 102кония копе 1994-година благодариа предварително
Човек, умишлено ли я написа в този правописен стил тази тема?
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Не вътри стартера + това че не е запалила на бутане - проблема е в EWS-а.
Не ти разпознава ключа.
п.с. Наистина слагай по една точка и запетая, така написано е неприятно да се чете.
Не ти разпознава ключа.
п.с. Наистина слагай по една точка и запетая, така написано е неприятно да се чете.

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
kiro32 написа:Здравеи имам един вапрос и се надиавам да ми помогните! Значи ставам тази сутрин и слизам да палиа колата вкарвам клуча завъртам на контакт и както обикновено ми светкат лампите и във послествие се гасат и тогава палиа колата завъртам клуча да палиа но колата не пали дори никакав звук не издава а лампите си светиат нормално опитах на бутане пак не става и във послествие закачих кабелите и му дадох ток и тогава запали и ниамам обиаснение при полужение че ми свети всичко както триабва защо не искаше да запали по нормалниа начин става дума за БМВ Е36 102кония копе 1994-година благодариа предварително
Колега, лампите не са изгаснали и двигателя не е запалил, защото шалтера на стартера не е включил. Като някаква вероятна причина е клемореда. Това, че не е запалила при бутане, а е запалила когато си подал ток с кабели, може пак да се дължи на нагар в клемореда, съчетан с неизправен акумулатор. Затова провери и състоянието на акумулатора- стартов ток, нагар по клемите му.
- gadn
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: Е36
Lenco написа:kiro32 написа:Здравеи имам един вапрос и се надиавам да ми помогните! Значи ставам тази сутрин и слизам да палиа колата вкарвам клуча завъртам на контакт и както обикновено ми светкат лампите и във послествие се гасат и тогава палиа колата завъртам клуча да палиа но колата не пали дори никакав звук не издава а лампите си светиат нормално опитах на бутане пак не става и във послествие закачих кабелите и му дадох ток и тогава запали и ниамам обиаснение при полужение че ми свети всичко както триабва защо не искаше да запали по нормалниа начин става дума за БМВ Е36 102кония копе 1994-година благодариа предварително
Човек, умишлено ли я написа в този правописен стил тази тема?
Тази тема , ако не е ебавка почва да ме хваща някакъв вид срам, че и аз карам Е36 КОПЕ

Провери си бишоните ама хубаво и вземи си оправи правописа!
Според мен трябва да се забрани публикуването на подобни теми с такъв правопис, чудя се понякога как може да има хора с книжки и същевременно с толкова лоша култура
То разбирам да има 2-3 грешки случва се на всеки, но във всяка 2-ра дума....
Според мен трябва да се забрани публикуването на подобни теми с такъв правопис, чудя се понякога как може да има хора с книжки и същевременно с толкова лоша култура

То разбирам да има 2-3 грешки случва се на всеки, но във всяка 2-ра дума....
- sarbinoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330i
Колко неграмотни хора има ц ц ц....
Oversteer scares passengers, understeer scares drivers.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Спурет мен кониа е утишал да пасие
Колега, поправи си правописа малко от малко поне ако не можеш сам с приятел или с речник щото ще я заключа. От никой тук не се иска да бъде Паисий Хилендарски ама една вярна дума да не можеш да напишеш..
Отключвам темата за да си я коригира колегата.

Колега, поправи си правописа малко от малко поне ако не можеш сам с приятел или с речник щото ще я заключа. От никой тук не се иска да бъде Паисий Хилендарски ама една вярна дума да не можеш да напишеш..

Отключвам темата за да си я коригира колегата.
8 мнения
• Страница 1 от 1