Киномания

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Re: Киномания

Мнение от drago_pavlov » 21 Яну 2014, 10:51

MadChicken написа:"Вълкът от Уолстрийт" е абсолютен кино шедьовър. Скорсезе и ДиКаприо трябва да вземат Оскар-и!

Много силно казано...
Прекалено много безсмислени сцени... Дори да изрежат половината филм, пак ще има какво да се реже...
Имаше хора, които си тръгнаха по средата на филма...
Последна промяна drago_pavlov на 21 Яну 2014, 16:49, променена общо 1 път
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E 46 Sedan 136 Hp
Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела

Мнение от bobi_81xx » 21 Яну 2014, 16:46

Абе,Колеги откъде да си сваля "Замръзналото кралство" в Замунда не го намерих има ли го изобщо някъде? :dunno:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 21 Яну 2014, 17:48

bobi_81xx написа:Абе,Колеги откъде да си сваля "Замръзналото кралство" в Замунда не го намерих има ли го изобщо някъде? :dunno:

Имаше го, но май са го махнали.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Лада 2101
Мечтае да кара: Същата, ама със спирачки
Детайли за колата: BEAMS-а с лошите!

Мнение от integrale4life » 21 Яну 2014, 20:54

Kris написа:
bobi_81xx написа:Абе,Колеги откъде да си сваля "Замръзналото кралство" в Замунда не го намерих има ли го изобщо някъде? :dunno:

Имаше го, но май са го махнали.

Да, наистина са го махнали. Ама в arena-та си стои :mhihi:

http://arenabg.com/torrents/search:Froz ... /status:0/

Преди малко гледах "Getaway" със софийското Shelby. Доста готин филм, честно да ви кажа. Като се качи Селена в колата ми стана много досадно, защото само се оплакваше :ranting:. Ама после стана готино. През цялото време имах чувството, че гледам hooning-а на някой мой връстник с 318is-ка :D
Tutun turbon vihellyksen kuulen. Äänellään se mielen kohentaa. Ujellus kuin rajun myrskytuulen. Sitä desibelipellet koittaa ohentaa! Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E 46 Sedan 136 Hp
Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела

Мнение от bobi_81xx » 21 Яну 2014, 21:08

Благодарение на първият отзовал се колегата GeDotz го свалих то тук: http://energy-torrent.com/details.php?id=33685 но още не съм го гледал :)

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 21 Яну 2014, 22:55

http://www.imdb.com/title/tt0253474/?ref_=fn_al_tt_1

Много силен филм разказващ за втората световна война и евреите.. :bowdown: :bowdown: :bowdown:
По реален случай е
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от integrale4life » 22 Яну 2014, 12:11

doomy525 написа:http://www.imdb.com/title/tt0253474/?ref_=fn_al_tt_1

Много силен филм разказващ за втората световна война и евреите.. :bowdown: :bowdown: :bowdown:
По реален случай е

Това ми напомня на този филм:

La leggenda del pianista sull'oceano
Tutun turbon vihellyksen kuulen. Äänellään se mielen kohentaa. Ujellus kuin rajun myrskytuulen. Sitä desibelipellet koittaa ohentaa! Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 22 Яну 2014, 19:36

drago_pavlov написа:
MadChicken написа:"Вълкът от Уолстрийт" е абсолютен кино шедьовър. Скорсезе и ДиКаприо трябва да вземат Оскар-и!

Много силно казано...
Прекалено много безсмислени сцени... Дори да изрежат половината филм, пак ще има какво да се реже...
Имаше хора, които си тръгнаха по средата на филма...

Лео си играеше ролята добре, но пък посланието на филма е :shock: Да кажем, че айде аз съм тъпо копеле, но като гледах този филм на няколко пъти ми се прииска да се надрусам с кокаин и да си организирам оргия. Поне да беше възтържествувала правдата накрая, а то излезе, че когато имаш пари всичко ти е позволено. На мен филма ми хареса. Даже в службата организирахме фен клуб на героя на Лео(забравих му името)

Споделете някой сериозен филм, че ми писна от бози. То и безумни екшъни вече не могат да направят. Къде отидоха филми като Жега, Матрицата 1, дори Терминаторите са класи над сегашните топ заглавия.
Изображение

Аватар
Кара: '74 3.0CSi
Мечтае да кара: made by pininfarina
Детайли за колата: винаги над 200 к.с.

Мнение от rosendaal » 22 Яну 2014, 19:52

Филма си показва действителността каквато е.Няма послание да се друсаме и живеем на макс,защото сме прости мишоци 99,5% от населението.Просто показа малко по-художествено деградацията на личността при хиперзадоволеност.
Мерил Линч,Лимонените Братя,Голдман Сакс...... знаем кой натовари всъщност от цялата далавера .Чел съм за килими от по 84 000 долара и друго фрапиращо оборудване на кабинети и то не на бордове на директори а на обикновени мениджъри....Акционера да го духа.
Но филмите като този,далас байърс клуб и джанго бъркат много навътре в ректума на много хора в Америка, защото изкарват на повърхността една действителност която само смели режисьори биха си позволили.Евала за смелостта и откъсването от прокламация на американския живот каквито са 90% от техните филми.
Ако ''Под прикритие'' съумее да направи един хубав завой и да насочи зрителя не само към кървища и наркотици и да представя лошите като добри,а загатне поне за една малка част от нашата реалност в политически аспект ще е много полезно за много хора.защото особено подрастващите забелязвам са крайно неграмотни и ограничени и се образоват главно от това което им покажат по медии и телевизии.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30
Мечтае да кара: е30

Мнение от Станислав Попов » 25 Яну 2014, 20:08

integrale4life написа:

По реален случай е

Този не съм го гледал.. имаш ли идея къде го има да го сваля :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от integrale4life » 25 Яну 2014, 20:16

E30-Kz написа:
integrale4life написа:

По реален случай е

Този не съм го гледал.. имаш ли идея къде го има да го сваля :yes:

Ето линк.

Мисля, че го има целия и в YouTube.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: само по празници!

Мнение от ///I.Ivanov » 26 Яну 2014, 11:12

Колеги ще съм изключително благодарен и признателен,ако някой от вас ми помогне да намеря този филм отнякъде http://www.imdb.com/title/tt0401085/?ref_=tt_rec_tti :help: :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: сред идиоти.
Мечтае да кара: e31 850csi

Мнение от skipper » 26 Яну 2014, 12:00

///I.Ivanov написа:Колеги ще съм изключително благодарен и признателен,ако някой от вас ми помогне да намеря този филм отнякъде http://www.imdb.com/title/tt0401085/?ref_=tt_rec_tti :help: :)

Няма да давам линк , но в пиратския залив го има в 720p :) Пусни в търсачката на пирарския залив CRAZY.2005.720p.BluRay.x264-CiNEFiLE :lalala:
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.

Потребител
Аватар
Кара: само по празници!

Мнение от ///I.Ivanov » 26 Яну 2014, 12:28

skipper написа:
///I.Ivanov написа:Колеги ще съм изключително благодарен и признателен,ако някой от вас ми помогне да намеря този филм отнякъде http://www.imdb.com/title/tt0401085/?ref_=tt_rec_tti :help: :)

Няма да давам линк , но в пиратския залив го има в 720p :) Пусни в търсачката на пирарския залив CRAZY.2005.720p.BluRay.x264-CiNEFiLE :lalala:

Имаш 2 загорки по еконт от мен.Благодаря ти много!! :bchug: :bchug: :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 323i coupe 98'
Мечтае да кара: e36 ///M3 evo GT
Детайли за колата: Avusblau Metallic

Мнение от ZLATIST » 02 Фев 2014, 16:16

Колеги, препоръчайте ми някой хубав филм, нещо от рода на Special Forses, Lone Survivor.Мерси предварително :)
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата