Киномания
Модератор: Общи модератори
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Re: Киномания
MadChicken написа:"Вълкът от Уолстрийт" е абсолютен кино шедьовър. Скорсезе и ДиКаприо трябва да вземат Оскар-и!
Много силно казано...
Прекалено много безсмислени сцени... Дори да изрежат половината филм, пак ще има какво да се реже...
Имаше хора, които си тръгнаха по средата на филма...
Последна промяна drago_pavlov на 21 Яну 2014, 16:49, променена общо 1 път
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 46 Sedan 136 Hp
- Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела
Абе,Колеги откъде да си сваля "Замръзналото кралство" в Замунда не го намерих има ли го изобщо някъде? 

bobi_81xx написа:Абе,Колеги откъде да си сваля "Замръзналото кралство" в Замунда не го намерих има ли го изобщо някъде?
Имаше го, но май са го махнали.
- integrale4life
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Лада 2101
- Мечтае да кара: Същата, ама със спирачки
- Детайли за колата: BEAMS-а с лошите!
Kris написа:bobi_81xx написа:Абе,Колеги откъде да си сваля "Замръзналото кралство" в Замунда не го намерих има ли го изобщо някъде?
Имаше го, но май са го махнали.
Да, наистина са го махнали. Ама в arena-та си стои

http://arenabg.com/torrents/search:Froz ... /status:0/
Преди малко гледах "Getaway" със софийското Shelby. Доста готин филм, честно да ви кажа. Като се качи Селена в колата ми стана много досадно, защото само се оплакваше

Tutun turbon vihellyksen kuulen. Äänellään se mielen kohentaa. Ujellus kuin rajun myrskytuulen. Sitä desibelipellet koittaa ohentaa! 

- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 46 Sedan 136 Hp
- Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела
Благодарение на първият отзовал се колегата GeDotz го свалих то тук: http://energy-torrent.com/details.php?id=33685 но още не съм го гледал 

http://www.imdb.com/title/tt0253474/?ref_=fn_al_tt_1
Много силен филм разказващ за втората световна война и евреите..

По реален случай е
Много силен филм разказващ за втората световна война и евреите..

По реален случай е
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- integrale4life
- кандидат ентусиаст
-
doomy525 написа:http://www.imdb.com/title/tt0253474/?ref_=fn_al_tt_1
Много силен филм разказващ за втората световна война и евреите..![]()
![]()
По реален случай е
Това ми напомня на този филм:
La leggenda del pianista sull'oceano
Tutun turbon vihellyksen kuulen. Äänellään se mielen kohentaa. Ujellus kuin rajun myrskytuulen. Sitä desibelipellet koittaa ohentaa! 

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
drago_pavlov написа:MadChicken написа:"Вълкът от Уолстрийт" е абсолютен кино шедьовър. Скорсезе и ДиКаприо трябва да вземат Оскар-и!
Много силно казано...
Прекалено много безсмислени сцени... Дори да изрежат половината филм, пак ще има какво да се реже...
Имаше хора, които си тръгнаха по средата на филма...
Лео си играеше ролята добре, но пък посланието на филма е

Споделете някой сериозен филм, че ми писна от бози. То и безумни екшъни вече не могат да направят. Къде отидоха филми като Жега, Матрицата 1, дори Терминаторите са класи над сегашните топ заглавия.
- rosendaal
-
-
- Кара: '74 3.0CSi
- Мечтае да кара: made by pininfarina
- Детайли за колата: винаги над 200 к.с.
Филма си показва действителността каквато е.Няма послание да се друсаме и живеем на макс,защото сме прости мишоци 99,5% от населението.Просто показа малко по-художествено деградацията на личността при хиперзадоволеност.
Мерил Линч,Лимонените Братя,Голдман Сакс...... знаем кой натовари всъщност от цялата далавера .Чел съм за килими от по 84 000 долара и друго фрапиращо оборудване на кабинети и то не на бордове на директори а на обикновени мениджъри....Акционера да го духа.
Но филмите като този,далас байърс клуб и джанго бъркат много навътре в ректума на много хора в Америка, защото изкарват на повърхността една действителност която само смели режисьори биха си позволили.Евала за смелостта и откъсването от прокламация на американския живот каквито са 90% от техните филми.
Ако ''Под прикритие'' съумее да направи един хубав завой и да насочи зрителя не само към кървища и наркотици и да представя лошите като добри,а загатне поне за една малка част от нашата реалност в политически аспект ще е много полезно за много хора.защото особено подрастващите забелязвам са крайно неграмотни и ограничени и се образоват главно от това което им покажат по медии и телевизии.
Мерил Линч,Лимонените Братя,Голдман Сакс...... знаем кой натовари всъщност от цялата далавера .Чел съм за килими от по 84 000 долара и друго фрапиращо оборудване на кабинети и то не на бордове на директори а на обикновени мениджъри....Акционера да го духа.
Но филмите като този,далас байърс клуб и джанго бъркат много навътре в ректума на много хора в Америка, защото изкарват на повърхността една действителност която само смели режисьори биха си позволили.Евала за смелостта и откъсването от прокламация на американския живот каквито са 90% от техните филми.
Ако ''Под прикритие'' съумее да направи един хубав завой и да насочи зрителя не само към кървища и наркотици и да представя лошите като добри,а загатне поне за една малка част от нашата реалност в политически аспект ще е много полезно за много хора.защото особено подрастващите забелязвам са крайно неграмотни и ограничени и се образоват главно от това което им покажат по медии и телевизии.
- Станислав Попов
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30
- Мечтае да кара: е30
integrale4life написа:doomy525 написа:http://www.imdb.com/title/tt0253474/?ref_=fn_al_tt_1
![]()
По реален случай е
Този не съм го гледал.. имаш ли идея къде го има да го сваля

- integrale4life
- кандидат ентусиаст
-
E30-Kz написа:integrale4life написа:doomy525 написа:http://www.imdb.com/title/tt0253474/?ref_=fn_al_tt_1
![]()
По реален случай е
Този не съм го гледал.. имаш ли идея къде го има да го сваля
Ето линк.
Мисля, че го има целия и в YouTube.

- ///I.Ivanov
- Потребител
-
- Кара: само по празници!
Колеги ще съм изключително благодарен и признателен,ако някой от вас ми помогне да намеря този филм отнякъде http://www.imdb.com/title/tt0401085/?ref_=tt_rec_tti

- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
///I.Ivanov написа:Колеги ще съм изключително благодарен и признателен,ако някой от вас ми помогне да намеря този филм отнякъде http://www.imdb.com/title/tt0401085/?ref_=tt_rec_tti![]()
Няма да давам линк , но в пиратския залив го има в 720p

Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
- ///I.Ivanov
- Потребител
-
- Кара: само по празници!
skipper написа:///I.Ivanov написа:Колеги ще съм изключително благодарен и признателен,ако някой от вас ми помогне да намеря този филм отнякъде http://www.imdb.com/title/tt0401085/?ref_=tt_rec_tti![]()
Няма да давам линк , но в пиратския залив го има в 720pПусни в търсачката на пирарския залив CRAZY.2005.720p.BluRay.x264-CiNEFiLE
Имаш 2 загорки по еконт от мен.Благодаря ти много!!

- ZLATIST
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 323i coupe 98'
- Мечтае да кара: e36 ///M3 evo GT
- Детайли за колата: Avusblau Metallic
Колеги, препоръчайте ми някой хубав филм, нещо от рода на Special Forses, Lone Survivor.Мерси предварително