Голям Мерак
Модератори: mitaka7, Общи модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
давай смело
давай смело
иам морги на старо части и от туак може да си копуваш яко каквот ти трябва
не искам да се разчува но аз откак съм с баварката ... преди имах мерцедес се родих ...
на меро нищо не съм му ремонтирал но за каквото и да съм попитал за части нема ти казвам какви цени ми се обявяваха ... след едно птп ... дето е смешно з акоментиране
) застрахователя плати носач и още дребни неща само ще кажа че един носач беше 800 лева
) тва не е с преувеличение
)
БМВ разумния избор не бих казал че е скъпо ако си го подържаш постоянно ...
иам морги на старо части и от туак може да си копуваш яко каквот ти трябва
не искам да се разчува но аз откак съм с баварката ... преди имах мерцедес се родих ...
на меро нищо не съм му ремонтирал но за каквото и да съм попитал за части нема ти казвам какви цени ми се обявяваха ... след едно птп ... дето е смешно з акоментиране

БМВ разумния избор не бих казал че е скъпо ако си го подържаш постоянно ...
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Хахахха това ми хареса а относно Vw онзи ден се возих в един Touran е тая кола си имаше екстрите като всяка нова ама друсаше повече от Трабант (понеже цяла година съм карал същия) Може да дава комфорт на магистралата ама на неравни пътища като нашите в града беше отврат. Едно аверче има 324d 86-та тая кола има страшна возия 

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
сигурен съм че тея които ти ги говорят тея глупости после първи ще се намърдат в колaта да ги возиш и ще им светкат очичките 

- ///MILEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 31? , E34 525 TDS , E34 525 IX
Всяка кола има и плюсове и минуси всеки човек си има разбиране и стил на каране НО БМВ си е БМВ!!!!!!
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
Абе колега не се 4уди , и аз незнаех какво да взема
но братми ме запали яко като си взе е30 323и нема такъв кеф направо ме омагиоса.. сега имам две от марката направо сами мехлем на душицата.

- bimM3r
- Потребител
-
- Кара: 525 dA Touring
- Мечтае да кара: e24 with S62 engine
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Очаквай след като го вземеш повечето ти приятели да започнат да те убеждават как си се набутал и колко било гадно да си взимаш БМВ и как те никога не биха си купили такова - чиста завист с дълбоки български корени - да не ти пука.
В началото им виках - ти си карай пасата, аз ще си карам БМВто, после спрях въобще да им обръщам внимание.
Тия дето не приказваха много, покараха един-два пъти и сега търсят такова да си купят
В началото им виках - ти си карай пасата, аз ще си карам БМВто, после спрях въобще да им обръщам внимание.
Тия дето не приказваха много, покараха един-два пъти и сега търсят такова да си купят

Touring & windsurf club
Georgieff написа:Очаквай след като го вземеш повечето ти приятели да започнат да те убеждават как си се набутал и колко било гадно да си взимаш БМВ и как те никога не биха си купили такова - чиста завист с дълбоки български корени - да не ти пука.
мани като знам мене колко близки приятели зад гърба са казвали "тоя какво полуде, пак глупости измисля", когато си купих БМВ-то, а сега са заклети фенове и търсят да си вземат и те... звучи като клише, но е абсолютно верно, за който не верва мога да му ги докарам
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...

Мани не взимай БМВ, че тва е по-голема болест и от алкохола, и от наркотиците и от к**ва, честно ти казвам. 

Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
И мен така ме убеждаваха не си взимаи БМВ много харчи а у глупости всякакви.Щом си вманиачен и това ти харесва взимаш и караш и ще останеш доволен въпреки разходите.Всяка седмица въртя над 700км на моето БМВ и съм много доволен от него въпреки че е старичко.
Факт е че същите хора които ме убеждаваха да не купувам БМВ ме молеха след това да я покарат и завиждаха
Факт е че същите хора които ме убеждаваха да не купувам БМВ ме молеха след това да я покарат и завиждаха

- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
За наркотика наистина си е наркотик. Понякога си мисля че съм станал толкова зависим и вманиачен че да се откажа от БМВ ще ми е по трудно от отказване на цигарите
- което вече съм направил. Тая кола не е просто купчина желязо, тя живее и я усещам като част от мен. Сещам се за един филм с Робърт Редфорд където той общуваше с конете на някакво друго ниво, недоловимо за останалите. Така се чувствам и аз с ИСката, просто странични хора не могат да видят комуникацията между нас която се осъществява в едно друго невидимо за тях измерение. Това е, магия, религия, разбират те само други вярващи
Каква ирония, винаги съм изтъквал че съм атеист...

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Айде и аз да се обадя по въпроса... Карал съм доста Голф 3 ГТИ 96 год.,150 магаренца на мой приятел,както и имах до скоро 318ис купенце, като цени на части мисля че няма голяма разлика,не мисля че и голфа се 4упи пове4е или по-малко, но ако говорим за разход-страхувам се че бимерчето хар4и пове4е при равни други условия,а да се сравняват по стабилност е смехотворно,-Голфа без много усилия съм го вдигал в завой на странични две гуми,баварецо при къде по големи идиотщини не помръдва,или си върти приятно дупето
А за дизайн.. Фолксваген4ето хич не става...-мое мнение поне
Тва е засега от мен 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Ей това искам и аз една двуврата лоша 318 ис-ка 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3