Голям Мерак

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

давай смело

Мнение от 535 » 05 Окт 2006, 13:43

давай смело
иам морги на старо части и от туак може да си копуваш яко каквот ти трябва

не искам да се разчува но аз откак съм с баварката ... преди имах мерцедес се родих ...

на меро нищо не съм му ремонтирал но за каквото и да съм попитал за части нема ти казвам какви цени ми се обявяваха ... след едно птп ... дето е смешно з акоментиране :)) застрахователя плати носач и още дребни неща само ще кажа че един носач беше 800 лева :)) тва не е с преувеличение :))

БМВ разумния избор не бих казал че е скъпо ако си го подържаш постоянно ...

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 05 Окт 2006, 18:09

Хахахха това ми хареса а относно Vw онзи ден се возих в един Touran е тая кола си имаше екстрите като всяка нова ама друсаше повече от Трабант (понеже цяла година съм карал същия) Може да дава комфорт на магистралата ама на неравни пътища като нашите в града беше отврат. Едно аверче има 324d 86-та тая кола има страшна возия :twisted:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 05 Окт 2006, 18:41

сигурен съм че тея които ти ги говорят тея глупости после първи ще се намърдат в колaта да ги возиш и ще им светкат очичките 8)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 31? , E34 525 TDS , E34 525 IX

Мнение от ///MILEN » 05 Окт 2006, 19:54

Всяка кола има и плюсове и минуси всеки човек си има разбиране и стил на каране НО БМВ си е БМВ!!!!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е70
Мечтае да кара: 25 годишна

Мнение от jullydjs » 06 Окт 2006, 5:52

Абе колега не се 4уди , и аз незнаех какво да взема :uups: но братми ме запали яко като си взе е30 323и нема такъв кеф направо ме омагиоса.. сега имам две от марката направо сами мехлем на душицата.

Потребител
Аватар
Кара: 525 dA Touring
Мечтае да кара: e24 with S62 engine

Мнение от bimM3r » 16 Окт 2006, 22:26

sieg Напълно съм съгласен с твоето мнение..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Мнение от Georgieff » 17 Окт 2006, 13:39

Очаквай след като го вземеш повечето ти приятели да започнат да те убеждават как си се набутал и колко било гадно да си взимаш БМВ и как те никога не биха си купили такова - чиста завист с дълбоки български корени - да не ти пука.
В началото им виках - ти си карай пасата, аз ще си карам БМВто, после спрях въобще да им обръщам внимание.
Тия дето не приказваха много, покараха един-два пъти и сега търсят такова да си купят :mhihi:
Touring & windsurf club

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 17 Окт 2006, 13:51

Georgieff написа:Очаквай след като го вземеш повечето ти приятели да започнат да те убеждават как си се набутал и колко било гадно да си взимаш БМВ и как те никога не биха си купили такова - чиста завист с дълбоки български корени - да не ти пука.
В началото им виках - ти си карай пасата, аз ще си карам БМВто, после спрях въобще да им обръщам внимание.
Тия дето не приказваха много, покараха един-два пъти и сега търсят такова да си купят :mhihi:

мани като знам мене колко близки приятели зад гърба са казвали "тоя какво полуде, пак глупости измисля", когато си купих БМВ-то, а сега са заклети фенове и търсят да си вземат и те... звучи като клише, но е абсолютно верно, за който не верва мога да му ги докарам
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kam_tod » 17 Окт 2006, 14:37

Мани не взимай БМВ, че тва е по-голема болест и от алкохола, и от наркотиците и от к**ва, честно ти казвам. :mhihi:
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Мнение от DroW » 18 Окт 2006, 0:42

И мен така ме убеждаваха не си взимаи БМВ много харчи а у глупости всякакви.Щом си вманиачен и това ти харесва взимаш и караш и ще останеш доволен въпреки разходите.Всяка седмица въртя над 700км на моето БМВ и съм много доволен от него въпреки че е старичко.
Факт е че същите хора които ме убеждаваха да не купувам БМВ ме молеха след това да я покарат и завиждаха :mhihi:
Изображение

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330Ci convertible

Мнение от vitamincpp » 20 Окт 2006, 11:07

За наркотика наистина си е наркотик. Понякога си мисля че съм станал толкова зависим и вманиачен че да се откажа от БМВ ще ми е по трудно от отказване на цигарите :) - което вече съм направил. Тая кола не е просто купчина желязо, тя живее и я усещам като част от мен. Сещам се за един филм с Робърт Редфорд където той общуваше с конете на някакво друго ниво, недоловимо за останалите. Така се чувствам и аз с ИСката, просто странични хора не могат да видят комуникацията между нас която се осъществява в едно друго невидимо за тях измерение. Това е, магия, религия, разбират те само други вярващи :) Каква ирония, винаги съм изтъквал че съм атеист...

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 20 Окт 2006, 11:30

kam_tod написа:Мани не взимай БМВ, че тва е по-голема болест и от алкохола, и от наркотиците и от к**ва, честно ти казвам. :mhihi:

Обаче не им пречи, нали?! Даже помага, особено за последното. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 21 Окт 2006, 1:17

Айде и аз да се обадя по въпроса... Карал съм доста Голф 3 ГТИ 96 год.,150 магаренца на мой приятел,както и имах до скоро 318ис купенце, като цени на части мисля че няма голяма разлика,не мисля че и голфа се 4упи пове4е или по-малко, но ако говорим за разход-страхувам се че бимерчето хар4и пове4е при равни други условия,а да се сравняват по стабилност е смехотворно,-Голфа без много усилия съм го вдигал в завой на странични две гуми,баварецо при къде по големи идиотщини не помръдва,или си върти приятно дупето 8) А за дизайн.. Фолксваген4ето хич не става...-мое мнение поне :confused: Тва е засега от мен :winky:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 21 Окт 2006, 11:57

Ей това искам и аз една двуврата лоша 318 ис-ка :twisted:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от uBkoo » 10 Дек 2006, 19:47

Ае кои ти е казал така да не си зимаш бмв е лутттттт?????? няма такоа нещо зимаи си задалжително ама 5464564 пати ти казвам да си земеш 4врата е 36ца, а не 2вратата иска но тва си го решаваш сам :)

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории