Мнения за м лайсни - тайвански..

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '98 e36 328i Тouring
Мечтае да кара: e36 ///M3

Мнения за м лайсни - тайвански..

Мнение от clarcky » 20 Яну 2014, 21:24

Здравейте колеги,някой ми спретна подарък преди рожденият ден и то на ПЛАТЕН паркинг,отивам събота на обяд да взема колата да ходя на лекции и какво да видя :banghead: :ranting: :censored:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Идиотщина от всякъде,но незнам каточели се отешавам от това че поне е спрял до там,не че е малко впредвид това колко труд и средства съм вложил в колата, но както и да е,дано поне не е някой колега който влиза тук и да е решил да си допълни м пакета от мен :dunno: От паркинга така като гледам няма да видя пара,хванах си колата и директно в един гараж.Толкова и ми трябваше да се изнервя тотално,и парите дето спестявах за моторетка на бимата,имах една добра оферта за евридейка с газов инжекцион та се сдобих с нея,с бмвто ще се ходи уикенда до молла,не че и там на паркинга не съм имал патила но това е друга тема :mhihi: Търся тука тея два дена лайсни но за седан/комби нещо са кът,намерих няколко но са яко гнилоч от вътре (мойте бяха перфектни!!! :banghead: ) намерих още едни но бяха доста ожулени от вън... Та въпроса какво ви е мнението за Тайвански мисля че се водеха,дето комплектите с щипки и сичко са по 100 и кусур лева?Читави ли са,добре ли прилепват,да не избелеят за едно лято :roll: Абе заслужават ли си или да кеся без лайсни докато изпадне нещо читаво оригинално?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Мнения за м лайсни - тайвански..

Мнение от bum_bum » 20 Яну 2014, 22:11

Тайванските са осезаемо по-тежки и по-негъвкави от оригиналните. На някои коли прилепват перфектно. На мойта седяха като хвърлени от един метър :shock: Кво ли не ги правихме и не прилепнаха.. Техните щипки са голям ташак. Купих оригинални и пак все тая.

Тия оригиналните ако не са прекалено надрани може би могат да се поошкурят леко и евентуално може да ги пръснеш със структура и би трябвало да станат добре.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 AC Schnitzer, e46 328i
Мечтае да кара: e31
Детайли за колата: малко по-различна

Мнение от kichuka » 21 Яну 2014, 13:10

Аз бих изчакал, колега. Преди 1-2 дни във фейсбук групата имаше лайсни за седан за 70-80лв в добро състояние. Можеше да искат едно спрейче евентуално, но добре изглеждаха.

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 21 Яну 2014, 14:00

Имаше перфектни оригинални с нови щипки за 80 лева. Но ги продадоха. Бяха с емблемата М само.
Така човек докато си търси, може пък и на неговите да попадне :lol:. Аз почнах да си маркирам на тайни места разни части, че на скоро някои неща ми хванаха крака :bang:
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е36
Мечтае да кара: Е46 М3

Мнение от baitun » 26 Яну 2014, 11:33

Не знам как вървят цените в ибей, но според мен е по-добре да се купува от там, не за друго, но в БГ ако пуснеш обява за м пакет има голяма вероятност на следващата сутрин някой баварец да усъмне без такъв :bang: . Не знам качествата на тайландските лайстни, но моите ОЕМ също не се огъват много-аз първо ги налагах без щипките, поогъвах тук-там, пак проба и така докато ги напасна приблизително точно. Застраховах се донякъде и с моментно лепило/преди около година се бяха опитали да ми откраднат задна лява или дясна лайстна-не помня вече и добре, че е било лепилото-беше отлепена наполовина/

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е36
Мечтае да кара: Е46 М3

Мнение от baitun » 26 Яну 2014, 11:37

kagebista написа:Имаше перфектни оригинални с нови щипки за 80 лева. Но ги продадоха. Бяха с емблемата М само.
Така човек докато си търси, може пък и на неговите да попадне :lol:. Аз почнах да си маркирам на тайни места разни части, че на скоро някои неща ми хванаха крака :bang:

Аз маркирах два липа за задния капак с инициалите си в долната част с поялник на 3-4 места, но това не спря тъпите копелета :bang:. Или педала :bang: си ги е сложил на неговата кола, или ги е продал на приятелчета или някой колега "не е обърнал внимание" при покупката :mhihi: . Бяха по 60лв., след това 40лв., последния за 33лв. боядисан си "почива" в спалнята. Чудя се дали да го монтирам-само ми нараняват капака.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 26 Яну 2014, 13:26

Бяха се опитали ОЕМ лайстни да ми крадат и то от тия първите, камо ли М.... До къде стигнахме....
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 26 Яну 2014, 22:08

Аз бих карал без лайстни. Или ако може да ги повредя така, че да не им вършат работа. Рат стайл нещо :mhihi: Изобщо не си струва да се хранят някакви келеши само заради единия външен вид на колата. Тъпото е, че за броните не може да се измисли нищо там май. Някой ако изкочи с някакво приемливо решение ще е супер.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 26 Яну 2014, 23:25

steeN написа:......Тъпото е, че за броните не може да се измисли нищо там май. Някой ако изкочи с някакво приемливо решение ще е супер.

В началото на януари дъщерята изреваха с лайсни в младост 2, сами си свалиха М-бронята есента, остана само задната, уж се сваля трудно.
За предната го измислих, една планка с изрязани отвори за двата болта, да предпазва бронята докато се завари една планка между двата болта на рога, левия и десния, ще се сваля само с флекс, и богато по-нитове по корите отдолу.
Преди 20 години, като си купих първото БМВ, първото нещо, което купих беше нова задна емблема. След 2 часа пред блока я нямаше. Та от тогава съм мераклия да сваря някой майстор да се труди....
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 27 Яну 2014, 6:11

Това е интересна идея. Може би може да се измисли нещо по цивилизовано - някакъв по-особен болт. Въпреки, че не знам какво ги спира да си носят флекс като цяло :mhihi: Пълна пародия, въртят се едни и същи брони и лайсни постоянно.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 27 Яну 2014, 12:54

bum_bum написа:Тайванските са осезаемо по-тежки

Искал съм да кажа "леки" :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: бавно
Мечтае да кара: e30 m3

Мнение от snaiperist0 » 27 Яну 2014, 13:00

аз съм с тайвански , и да ти кажа познавам поне 4-5 човека със същите и всичко е окай , за не те изиза че ги хваля ще ти кажа че от 5 коли на 1 не става понеже самата кола беше " кривак " и въпреки това с малко силикон и мерак ги напаснахме мога да ти пратя снимки да добиеш представа а отностно надежноста йм , нямам никакви ядове :ok:
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 27 Яну 2014, 15:31

steeN написа:Това е интересна идея. Може би може да се измисли нещо по цивилизовано - някакъв по-особен болт. Въпреки, че не знам какво ги спира да си носят флекс като цяло :mhihi: Пълна пародия, въртят се едни и същи брони и лайсни постоянно.

Не болт ами секретни гайки се слагат на шпилките след другите ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '98 e36 328i Тouring
Мечтае да кара: e36 ///M3

Мнение от clarcky » 27 Яну 2014, 17:51

b00st написа:
steeN написа:Това е интересна идея. Може би може да се измисли нещо по цивилизовано - някакъв по-особен болт. Въпреки, че не знам какво ги спира да си носят флекс като цяло :mhihi: Пълна пародия, въртят се едни и същи брони и лайсни постоянно.

Не болт ами секретни гайки се слагат на шпилките след другите ;)

От Къде мога да си намеря такива секретни гайки?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 27 Яну 2014, 18:50

Нещо такова сигурно. Само не знам размера какъв е на бронята.

Ама ония ако имат някакви по-читави чирашки клещи ще ти заминат и гайките с бронята :mhihi:
Изображение

Следваща

Назад към E36