Въпрос за конкретен екземпляр
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- bingo-boy8812
- кандидат ентусиаст
-
Re: Въпрос за конкретен екземпляр
дюзите са под капака(пластмасовия)
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
Като се загледах детайлно в двете му обяви,установявам,че в по новата обява са използвани стари снимки без газова уредба.
- xapubg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530xD '06
- Мечтае да кара: Вече не мечтае.
- Детайли за колата: Е60 530xD '06
body написа:Като се загледах детайлно в двете му обяви,установявам,че в по новата обява са използвани стари снимки без газова уредба.
Ми една от снимките в продавалник е с бутилката в багажника ... Инжекторите действително и моите са под пластмасовия капак и не се виждат, но изпарителя си се вижда, него няка къде да го покриеш ... както и маркучите за вода и газ а такива не видях.
За компа на газовата си има място (поне при мен) в отделението с бушоните, там м/ъ другите компютри. И пак няма снимки на интриора отзад ... м/у другото не знам да ли си забелязал, но и лайсната в долния край на задна лява врата я няма.
- denislav.tatarov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw 740 il
- Мечтае да кара: На задна гума
Компа на газовата е АГ Зенит така ми каза продавача ако е монтирана и настроена добре си свиркаш и по неговите думи каза че си върви без проблем но имало мн голяма разлика от вървежа на газ и на бензин което също мисля е до настройка
- body
-
-
Да забелязах лайсната,но това не е проблем сериозен.Бутона за газта който е вляво от волана на едните снимки го няма.
- xapubg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530xD '06
- Мечтае да кара: Вече не мечтае.
- Детайли за колата: Е60 530xD '06
body написа:Да забелязах лайсната,но това не е проблем сериозен.Бутона за газта който е вляво от волана на едните снимки го няма.
Еми оговори се с човека и иди я виж, така мое да си пошем докато се продаде колата. Аз ти написах по-горе, че газовата мога да я закача ако е производно на фобос, но не съм експерт ! Поне ще видиш дали компа е за 8 цилиндъра с друго няма как да помогна. За лайсната не съм гледал какви пари е, моята на задна дясна врата пада чат пат, ма съм късметлия и си намирам (хващам кога е паднала) на време, се се каня да я залепя я с двойнозалепящо, я с епоксидна ама се няма време

Абе вземи го виж това нещо, ако не си сигурен вземи някой колега от форума или "майстор" от "доверен" сервиз, се тая. Ти като седнеш да я подкараш и ще разбереш дали е твоята (поне при мене е така) и няма да има значение ничие мнение.
Ако не има една в Добрич

- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
Мене ме кефи как 99 % се изказаха ПРОТИВ тая кола ама автора си говори как тва било малък проблем , онова пък не било проблем.
Човек , като си се навил да я взимат тая талига ( защото е такава ) ходи и я вземи и после почвай с темите как се ремонтира тва , как онова. Ужким мнение искаш пък в същото време само обясняваш как не е така.

Човек , като си се навил да я взимат тая талига ( защото е такава ) ходи и я вземи и после почвай с темите как се ремонтира тва , как онова. Ужким мнение искаш пък в същото време само обясняваш как не е така.

- bingo-boy8812
- кандидат ентусиаст
-
Не че нещо,ама от къде знаете,че ако я вземе ще почне веднага с ремонтите?Колата може да се окаже читава и наистина човека да е на зор и за това да я продава!
Едно приятелче си взе едно фиатче 2.0 hgt (5 цилиндъра) на супер смешна цена което на пръв поглед изглеждаше зле,но за сега няма ядове с него(2 години близо),но примери колкото щеш
Старите хора са го казали:жена и стара кола се взимат на късмет,защото незнаеш какъв ...... ще излезнат
П.С. колегата явно си е наумил да е това БМВ и това е
Едно приятелче си взе едно фиатче 2.0 hgt (5 цилиндъра) на супер смешна цена което на пръв поглед изглеждаше зле,но за сега няма ядове с него(2 години близо),но примери колкото щеш
Старите хора са го казали:жена и стара кола се взимат на късмет,защото незнаеш какъв ...... ще излезнат

- body
-
-
Колега сменил съм доста BMW-та (в момента имам 2) и не ми се е налагало да пускам теми кое как се ремонтира.Да наистина лайсни,ауспуси,радио,антената, са пълни глупости.Всеки ентусиаст ще си ги поправи за много малко пари.Много се радвам на такива купувачи които се захващат за козметика и купуват бараки и талиги.Аз доказано не съм от тях.
- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
bingo-boy8812 написа:Не че нещо,ама от къде знаете,че ако я вземе ще почне веднага с ремонтите?Колата може да се окаже читава и наистина човека да е на зор и за това да я продава!
Старите хора са го казали:жена и стара кола се взимат на късмет,защото незнаеш какъв ...... ще излезнат![]()
Тва ще да е браво ( предполагам ) , тоя двигател е много здрав и не прави ядове нормано да няма проблеми , но пък там електрониката и масите ( при фЯт ) си е голяма драма.
п.с.
Имам и кола на фЯт груп ( ланча ) със същия двигател

- bingo-boy8812
- кандидат ентусиаст
-
Тотално развалихме темата
мотора на бравото (2.0) е бомба,мърка като лъв във овулация
Следя темата и чакам автора тези дни да каже какво е направил с Бумера

Следя темата и чакам автора тези дни да каже какво е направил с Бумера
- bingo-boy8812
- кандидат ентусиаст
-
Колега до къде стигна с това БМВ,ходи ли да го гледаш,не си ли,че ти следя темата с голям интерес 

- body
-
-
В последните дни предимно продавам и не ми остана време.Желание има.
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
По предницата на тази кола няма един с един подравнени детайли, както и няма два детайла с еднакъв цвят от лявата страна. Аз първо бих я гледал с тенекеджия, пък след това другото.
only rear wheel drive
- body
-
-
Оставих 7-цата за февруари (ще деди дотогава),сега съм с 530d Е60 2006.
49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4