Под Прикритие - български криминален сериал
Модератор: Общи модератори
- rosendaal
-
-
- Кара: '74 3.0CSi
- Мечтае да кара: made by pininfarina
- Детайли за колата: винаги над 200 к.с.
Re: Под Прикритие - български криминален сериал
В един платен сайт,който не е достъпен от БГ.Там ги има всички сериали независимо от коя телевизия са.Разбирате че не мога да го постна защото ще бъде спрян ,тук тези закони ги спазват.
А относно ''Под прикритие'' не е тайна че Димитър Митовски е ползвал като образец ''The Departed'' на Скорсезе.Още от втория сезон.Естествено че е друго да гледаш Уолбърг,Ди Каприо,Никълсън и Деймън ,но нека си тачим българското.Миналия сезон ползваха Щерева за ко-сценарист,сега май леко са надценили Вълев в това ново негово амплоа.Да не говорим че той самия като човек а не като героя си във сериала не става,но това е друга тема.
Нека подкрепим всичко ново българско в художествен аспект ,защото освен с добрите ни тенисисти тези дни и благодарение на сериала отново се чува нещо хубаво за нас.
А относно ''Под прикритие'' не е тайна че Димитър Митовски е ползвал като образец ''The Departed'' на Скорсезе.Още от втория сезон.Естествено че е друго да гледаш Уолбърг,Ди Каприо,Никълсън и Деймън ,но нека си тачим българското.Миналия сезон ползваха Щерева за ко-сценарист,сега май леко са надценили Вълев в това ново негово амплоа.Да не говорим че той самия като човек а не като героя си във сериала не става,но това е друга тема.
Нека подкрепим всичко ново българско в художествен аспект ,защото освен с добрите ни тенисисти тези дни и благодарение на сериала отново се чува нещо хубаво за нас.
Абе хора, кажете верно че не Ви става ясно какво става между последната серия на 3-ти сезон и първата от 4-ти сезон. Толкова ли не навръзвате нещата че трябва да ги видите. Показаха достатъчно за да се досетиш.
skipper написа:taratora написа:Инвайт требе
Това е за елитните пиратиПокана или си плащаш 200 евро ли та колко беше
![]()
Виж из другите форуми имаше хора , които пращат поканиhttp://bit.ly/1aDPGkv
Елит, елит, колко да е елит

rosendaal написа:В един платен сайт,който не е достъпен от БГ.Там ги има всички сериали независимо от коя телевизия са.Разбирате че не мога да го постна защото ще бъде спрян ,тук тези закони ги спазват.
Платен, пък недостъпен, пък може да го спрат, ако го постнеш?

- rosendaal
-
-
taratora написа:Платен, пък недостъпен, пък може да го спрат, ако го постнеш?Нещо не ми се връзват нещата, ама карай.
Трябва ли всичко да ти се връзва точно на теб?
Сайта е подобен на http://mytv.bg/channels - айде пробвай сега веднага да влзезеш вътре,а?!!!
Плаща се с кредитна карта ,и от скритите му благинки можеш да ползваш достъп и до войо и до сериалите на нова и до тези на БНТ1.Има и база данни допълнително платена за най новите филми подобно на НВО и други.другия хубав сайт е на телемоста.
Има и още но това са най гледаемите от Европа.За Щатите се ползват други.
Заради заявка на ГДБОП от скоро замундата и п2п тракерите само през фалшиво бг прокси се влиза,иначе ми излиза една страница ,че полицията ме предупреждава че върша престъпление влизайки в този сайт.......От скоро започнаха да удрят и прокси сървърите,защото аз от три ползвани в момента ми остана само един,другите са нот ъвейлъбъл.
Та не смятам да ти обяснявам повече,xpl0d
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
rosendaal написа:От скоро започнаха да удрят и прокси сървърите,защото аз от три ползвани в момента ми остана само един,другите са нот ъвейлъбъл.
Само казваш кво ти се гледа и ти давам линк

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- rosendaal
-
-
taratora написа:Ma не ми се обяснявай, като монахиня, хваната да прави свирки, а се научи да не говориш с г*за си. На въпросният сайт си пише черно на бяло в партньорство с войо. .
rosendaal написа:Сайта е подобен на http://mytv.bg/channels
а не смятам да ти обяснявам повече,xpl0d
Чукча писател ,чукча не читател.Ти между това е сайта и ''е подобен'' май не виждаш разлика.а?Никъде не съм написал кой е сайта когото визирам за сериала под прикритие.
И не случайно майтв дот бг не е достъпен от България-бТВ ги осъдиха веднъж.
А за острия ти език........ със здраве си остани.
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
Къци Вапцаров влиза в последната серия на Под прикритие 4. Разказва виц и всички умират.
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
За неразбралите - това е филм и то екшън. Документалните поредици са другаде. Разцепват ме някои коментари
Четейки небивалите критики се сещам за хората, които гледат Биг Брадър и после обясняват колко било тъпо
В крайна сметка всеки си има мнение, но не мога да разбера защо гледате неща които не ви харесват? Карат ви да се чувствате много възвишени и хипер интелигентни, че забелязвате някои нереални неща в ЕКШЪН? Дано не е това..
За първата серия - добра е. Нормално като всеки сериал, 1ви и 2ри сезон бяха най-силни и най-грабващи. Но хубавото е, че историята продължава и си се развива. В крайна сметка един филм, ако успее да те разсее от дневните глупости, нерви и т.н.т. и ти донесе развлечение по един или друг начин, значи си е свършил работата.

В крайна сметка всеки си има мнение, но не мога да разбера защо гледате неща които не ви харесват? Карат ви да се чувствате много възвишени и хипер интелигентни, че забелязвате някои нереални неща в ЕКШЪН? Дано не е това..
За първата серия - добра е. Нормално като всеки сериал, 1ви и 2ри сезон бяха най-силни и най-грабващи. Но хубавото е, че историята продължава и си се развива. В крайна сметка един филм, ако успее да те разсее от дневните глупости, нерви и т.н.т. и ти донесе развлечение по един или друг начин, значи си е свършил работата.
ylaine написа:но не мога да разбера защо гледате неща които не ви харесват?
Никой не знае. дори и те самите

ylaine написа:Карат ви да се чувствате много възвишени и хипер интелигентни, че забелязвате някои нереални неща в ЕКШЪН? Дано не е това...
А дано, ама надали

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
То в американските екшъни тече един реализъм... Още от времето на Серджо Леоне този жанр е силно преекспониран, за да нагнети емоция. Явно тук всички критици са гледали Брус Уилис и Шварценегер само в реклами на очила и фитнес-продукти 

Never mistake motion for action...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
сцената с боксовия чувал и дървото и на мен ми дойде малко в повече, но като цяло съм хепи,както каза колегаа по-горе щом го гледаме и чакаме с интерес-свършил си е работа филма 
а относно реализма

а относно реализма

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ogata
- старши ентусиаст
-
Няма по-точно обяснение за куката

- ogata
- старши ентусиаст
-
ПП. Сетих се за нещо
Конспиративно или не ... усетихте ли как още в първия епизод както навлязоха турчалята във филма, така куката реши да захвърли кръста
Конспиративно или не ... усетихте ли как още в първия епизод както навлязоха турчалята във филма, така куката реши да захвърли кръста

Не мога да разбера като е толкова голяма боза според вас тоя сериал как сте му отделили 122 страници внимание
Нека се замислим защо няма толкова изписано и оплюто по "Къде е Маги" или "Фамилията" ? Става малко като работата с БеЕмВе-тата постоянно ги псували и плюели просто защото били най-добрите

Нека се замислим защо няма толкова изписано и оплюто по "Къде е Маги" или "Фамилията" ? Става малко като работата с БеЕмВе-тата постоянно ги псували и плюели просто защото били най-добрите

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
ogata написа:ПП. Сетих се за нещо
Мани, мани сега като си представя колко "лош гъз" wannabe- та ще си метат кръстовете пред кифлите

Иначе верно малко се уляха с 90тарския екшън. Айде куката приемам нали такъв му е героя, ама на Иво Андонов - Ван Дам изпълненията на яхтата ми дойдоха малко в повече.
Както и да е сериала ше се гледа.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on