Защо другите марки ни мразят?
Модератор: Общи модератори
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Re: Защо другите марки ни мразят?
In_Memoriam написа:Загрявка на път към трак дей-а
Да, ама реално другите участници в движението, не ги ебе много за тракдея ...
Нито живущите в сградите дето се виждат около пътя, нито възрастните пешеходци на тротоара

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Помня 1 път пред ПУ двама в една Е36-ца 20-ска преди фейса
малко кенеф беше, ама така и запалиха гумите
Пушилката беше все едно си на събора до донътите
Яко бърнаут на място. Малко спряха движението
Колите зад тях се уплашиха и почнаха да дават назад
Двамката вътре с усмивка до ушите
На мен ми беше яко смешно
, но останалите се дразнят 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
ogata написа:In_Memoriam написа:Загрявка на път към трак дей-а
Да, ама реално другите участници в движението, не ги ебе много за тракдея ...
Нито живущите в сградите дето се виждат около пътя, нито възрастните пешеходци на тротоара
Мен ми мяза на отцепен път и някакво по-специално събитие.
А дори и да не е предпочитам да го видя от такива коли, а не от "дваеска бате, не я гледай на външен вид че е изтърбушена- напрайл съм я на 2.4 и е с валове от триста и трийска и м20 маховик.. към 240 коня е!"
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Да, ама по нашите географски ширини, това е възможността на хората.
Дали с изтърбушена е36ца или с накичена е46ца - простотията си е една и съща.
Мерака на ентусиастите е един и същ - просто едните имат повече възможности от другите.
И понеже едните са по-заможни и тяхното изглежда по-добре, моментално трябва на тях да им се кефим, пък другите да ги мразим и да ги плюеме кви селяни са били ?

Дали с изтърбушена е36ца или с накичена е46ца - простотията си е една и съща.
Мерака на ентусиастите е един и същ - просто едните имат повече възможности от другите.
И понеже едните са по-заможни и тяхното изглежда по-добре, моментално трябва на тях да им се кефим, пък другите да ги мразим и да ги плюеме кви селяни са били ?

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Мисълта ми е, че мога да приема че ако си си направил колата 300, 400, 500 и нагоре коня ще ти е трудно понякога да се въздържиш да не и нададеш газ. Масово тия хора са достатъчно интелигентни за да не създават 100 опасни ситуации като решат да си направят кефа понякога. Знаят, че колата им е силна и не се чувстват длъжни да го покажат и докажат на всички.
Докато масовия тунингист с немощния дъргел с илиенската бурия отзад направо ми идва да имам една базука и да го разстрелям на място.
Казано е, мерак с пари се гАси
Докато масовия тунингист с немощния дъргел с илиенската бурия отзад направо ми идва да имам една базука и да го разстрелям на място.
ogata написа:Мерака на ентусиастите е един и същ - просто едните имат повече възможности от другите.....

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
In_Memoriam написа:boksioraE39 написа:ogata а мислиш ли че някой F10 530д (примерно) го боли фара дали някаква дръглива 36ца върви повече...
Абе само на мене ли ми се случва да срещам такива индивиди, които взимат ипотечни кредити за да си купят изцедено от към екстри f10 само и само да мъкнат кварталните, общи мадами по кафетата и да се напъват с "новата кола" по светофарите тип ... "минавам пред пешеходната пътека и тръгвам на жълто с газ до долу,щото съм играч ... ".
Повярвайте ми - има ги и тогава се чувствам по зле като БМВ фен, отколкото когато някой с иска без шпер се мъчи агонизаращо да направи нещо с гъза ...
У нашия градО има чисто нова шкода рапид с барабани отзад

bum_bum написа:Голяма част от собствениците на е36 и е46 са мангали;
Голяма от посетителите на този форум не могат да си напишат и двете имена без грешка;
Голяма част от собствениците на 15 годишна амортизирана барака смятат, че карат нещо уникално бързо и по всякакъв начин се опитват да го докажат на останалите на пътя;
Голяма част от БМВ-тата са с "уникален звук";
Голяма част от собствениците смятат, че 15-годишната му кола е 100 пъти по-добра от всяка останала нова колана пътя.
Как да не ни мрязят?
Най точно казано! Самата марка не мразя, мразя селяндурите зад бмв-тата

Иначе всяка марка си има селяндури който се имат за нещо повече, но просто при БМВтата са много повече + рацерския тунинг е нещо уникално

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Не знам дали Ви мразят, но определено доста ще се посмеят с тази тема.
Карам на жената Клиото 1,2 на газ и не мога да споделя, че БМВ-тата са тези, които искат да ме мачкат постоянно. Селянина го прави душата, а не колата или местоживеенето.
Дали е по-лошо пързаляща е34-ка покрай спирката или опитен бакшиш с предно на метан върху спирката всеки сам да прецени.
Наистина тези дето са извадили по един чувал пари ги боли фара, кой, как се движи, но част от тях не пропускат да погледнат с насмешка дъртата кола в страничната лента (не става въпрос само за БМВ), но странно на следващия светофар се правят, че ги викат от другата страна.
Много ти се възхищавам на писанията, но от къде тва постоянно желание да делиш хората на бедни и богати. Знаеш, че карането на автомобил е спорт, и както всеки такъв или го можеш, или не, или тренираш много, както правят доста младежи със задно
, а дали за 1000 или 100000 колата е допълнение.
Има сигурно доста хора с 18-ки дето го умеят по-добре от други с м3/е90 и събират опит само по улиците щот нямат кинти за писта.
Понякога водачите на БМВ са големи простаци, но съм сигурен, че между регистрираните в този форум няма такива
Карам на жената Клиото 1,2 на газ и не мога да споделя, че БМВ-тата са тези, които искат да ме мачкат постоянно. Селянина го прави душата, а не колата или местоживеенето.
Дали е по-лошо пързаляща е34-ка покрай спирката или опитен бакшиш с предно на метан върху спирката всеки сам да прецени.
Наистина тези дето са извадили по един чувал пари ги боли фара, кой, как се движи, но част от тях не пропускат да погледнат с насмешка дъртата кола в страничната лента (не става въпрос само за БМВ), но странно на следващия светофар се правят, че ги викат от другата страна.
bum_bum написа:........
Много ти се възхищавам на писанията, но от къде тва постоянно желание да делиш хората на бедни и богати. Знаеш, че карането на автомобил е спорт, и както всеки такъв или го можеш, или не, или тренираш много, както правят доста младежи със задно

Има сигурно доста хора с 18-ки дето го умеят по-добре от други с м3/е90 и събират опит само по улиците щот нямат кинти за писта.
Понякога водачите на БМВ са големи простаци, но съм сигурен, че между регистрираните в този форум няма такива

Lenco написа:...
ама разбира се, най-добро доказателство за това е пътуването в колона по "Тракия" за всеки събор....

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
zazomazo написа:Lenco написа:...
ама разбира се, най-добро доказателство за това е пътуването в колона по "Тракия" за всеки събор....
Точно затова избягвам всякакви събирания

- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
Всички влакове по линията София - Кулата са спрени, след като около 16 часа днес лек автомобил „Ауди А3", с благоевградска регистрация, се обърна по таван на жп линията край „Монца", съобщава struma.bg.
Шофьорът идвал по стария път успоредно на Е-79, когато внезапно натиснал спирачки, ударил се в циментови колове и колата му изхвърчала върху жп линията, след което избягал, зарязвайки автомобила си.
нема такъв ШОФЕР
Шофьорът идвал по стария път успоредно на Е-79, когато внезапно натиснал спирачки, ударил се в циментови колове и колата му изхвърчала върху жп линията, след което избягал, зарязвайки автомобила си.
нема такъв ШОФЕР

БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Lenco написа:Много ти се възхищавам на писанията, но от къде тва постоянно желание да делиш хората на бедни и богати. Знаеш, че карането на автомобил е спорт, и както всеки такъв или го можеш, или не, или тренираш много, както правят доста младежи със задно, а дали за 1000 или 100000 колата е допълнение.
Спорт е като идеш на пистата, по улиците си е простотия. Богатите хора могат да отидат на писта когато си искат, карат коли по 4-500 коня ежедневно и не им прави впечатление. Гащниците или си мислят, че много им върви колата заради марката или сложат един филтър за 12лв от Илиянци и цял ден карат напред с вратите, щото "много върви".

Нищо лошо не виждам да пързулнеш някой завой, да се дръпнеш с някой на светофара или на магистралата, но масово шофьорите на БМВ и особено по-старите засичат, отнемат и не спазват предимство, бутат се и наглеят и така. Има го и обратното де и искрено вярвам, че това са истинските фенове- изключително културни, винаги спират на пешеходна пътека, винаги дават път. Прави ми впечатление, че обикновено са в на пръв поглед с много добре поддържани в стоков вид коли или разни е36-чки с М пакет, жанти-манти и т.н.
За съжаление аз също не съм богат и има случаи в които съм правил простотии от които ме е срам.
bum_bum написа:Мисълта ми е, че мога да приема че ако си си направил колата 300, 400, 500 и нагоре коня ще ти е трудно понякога да се въздържиш да не и нададеш газ. Масово тия хора са достатъчно интелигентни за да не създават 100 опасни ситуации като решат да си направят кефа понякога. Знаят, че колата им е силна и не се чувстват длъжни да го покажат и докажат на всички.
Докато масовия тунингист с немощния дъргел с илиенската бурия отзад направо ми идва да имам една базука и да го разстрелям на място.ogata написа:Мерака на ентусиастите е един и същ - просто едните имат повече възможности от другите.....
Много точно казано ...
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Абе то май си зависи и от мераците!
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
bum_bum написа:Спорт е като идеш на пистата, по улиците си е простотия ...
Точно. Ето още малко тема за размисъл по въпроса:
http://www.youtube.com/watch?v=DLe5O_EqeMw#t=86
Последна промяна Borymeckata на 21 Яну 2014, 10:26, променена общо 1 път
Excellent! Steven is my name!