Малко статистика от САЩ
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Малко статистика от САЩ
В САЩ дават средно по $30 000 за нова кола
03 октомври 2006 / News.dir.bg
Американският сайт MSN Autos публикува класацията на най-популярните модели автомобили. Тя не е съставена на базата на количеството купени коли, а на това колко често посетителите на сайта са търсили информация за тях.
Според сайта, цитиран от БТА, това са: 1. Седан BMW 7-Series. Стойност на базовата версия - $120 000. 2. Седан Maybach ( от 2004 г. легендарната търговска марка принадлежи на Mercedes-Benz). Цената започна от $385 000. 3. Седан Mercedes-Benz S-Class - $140 000. 4. Спортен автомобил Ferrari F430. Начална цена - $175 000. 5. Седан Rolls-Royce Phantom. Начална цена - $300 000. Годишно се продават не повече от 1000 подобни автомобила. 6. Двуместен спортен автомобил Lamborghini Murcielago. Цена - $279 000. 7. Седан Aston Martin DB9 - $160 000. 8. Седан Audi A8 - $120 000. 9. Двуместен спортен Aston Martin V8 Vantage - $130 000. 10. Спортен автомобил Aston Martin V12 Vanquish. На година се произвеждат по 300 подобни автомобила. Цената започва от $255 000. По данни на Edmunds.com, занимаващ се с мониторинг на цените на автомобилите в САЩ, средната стойност на автомобил, продаден в САЩ през 2005 г., е била 29 780 долара. Според Edmunds.com през 2006 г. най-популярен седан в САЩ е Mazda 3 (в категорията автомобили на цена до 15 000 долара). Следват Honda Accord (в категорията до 25 000 долара), BMW 3 Series (до 35 000 долара), BMW 5 Series (до 45 000 долара) и BMW 7 Series (над 45 000 долара), съобщи Вашингтон профайл.
Любимата марка изглежда е на особена почит в САЩ
Източник: Dir.bg ДНЕС
03 октомври 2006 / News.dir.bg
Американският сайт MSN Autos публикува класацията на най-популярните модели автомобили. Тя не е съставена на базата на количеството купени коли, а на това колко често посетителите на сайта са търсили информация за тях.
Според сайта, цитиран от БТА, това са: 1. Седан BMW 7-Series. Стойност на базовата версия - $120 000. 2. Седан Maybach ( от 2004 г. легендарната търговска марка принадлежи на Mercedes-Benz). Цената започна от $385 000. 3. Седан Mercedes-Benz S-Class - $140 000. 4. Спортен автомобил Ferrari F430. Начална цена - $175 000. 5. Седан Rolls-Royce Phantom. Начална цена - $300 000. Годишно се продават не повече от 1000 подобни автомобила. 6. Двуместен спортен автомобил Lamborghini Murcielago. Цена - $279 000. 7. Седан Aston Martin DB9 - $160 000. 8. Седан Audi A8 - $120 000. 9. Двуместен спортен Aston Martin V8 Vantage - $130 000. 10. Спортен автомобил Aston Martin V12 Vanquish. На година се произвеждат по 300 подобни автомобила. Цената започва от $255 000. По данни на Edmunds.com, занимаващ се с мониторинг на цените на автомобилите в САЩ, средната стойност на автомобил, продаден в САЩ през 2005 г., е била 29 780 долара. Според Edmunds.com през 2006 г. най-популярен седан в САЩ е Mazda 3 (в категорията автомобили на цена до 15 000 долара). Следват Honda Accord (в категорията до 25 000 долара), BMW 3 Series (до 35 000 долара), BMW 5 Series (до 45 000 долара) и BMW 7 Series (над 45 000 долара), съобщи Вашингтон профайл.

Източник: Dir.bg ДНЕС
Търсим шофьор без книжка с крадена кола. За контакти тел. 166
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Re: Малко статистика от САЩ
road666 написа:.... Тя не е съставена на базата на количеството купени коли, а на това колко често посетителите на сайта са търсили информация за тях. ...

Tux0 Ca !

- Stoyan7777
- младши ентусиаст
-
бачкат ли....не бачкат ами си дерат гузовете ....някои...
а пък какво против кредитите имаш не знам. пурвото bmw го купих кеш, второто е на изплащане и е много по добре за мене.за кво да вадиш куп пара и да ги дадеш.лизинга вече е малко ебавка

а пък какво против кредитите имаш не знам. пурвото bmw го купих кеш, второто е на изплащане и е много по добре за мене.за кво да вадиш куп пара и да ги дадеш.лизинга вече е малко ебавка
Re: Малко статистика от САЩ
road666 написа:
Евтинията е на почит! (поне за повечето споменати като потенциални копувачи) Което все пак донякаде е нормало май....

Ако не си бил там няма как да го знаеш
Не изопачавай нещата

Последна промяна verdano на 04 Окт 2006, 20:09, променена общо 2 пъти
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
карат доста бмв-та там но тай като са европейски коли и плащат по високи данъци за тях предпочитат американските(за който данъци няма почти) но има и много хора с пари който предпочитат само бмв или само мерцедес 

DroW написа:карат доста бмв-та там но тай като са европейски коли и плащат по високи данъци за тях предпочитат американските(за който данъци няма почти) но има и много хора с пари който предпочитат само бмв или само мерцедес
И това е много вярно.
Имат го като показател за преоспял човек, гъзар, паралия и т.н
Последна промяна verdano на 04 Окт 2006, 20:22, променена общо 1 път
чесно казано аз искам сл55 амг
чесно казано аз искам сл55 амг
това ми е мечтата не м6 ...
относно кредитите и лизингите съжелявам че ще ви разчеровам вече и българите са така поне тези с по големи заплати свързано е с работата ми и го виждам ... всички копуват на кредит яко ....без да правят сметка
относно кредитите и лизингите съжелявам че ще ви разчеровам вече и българите са така поне тези с по големи заплати свързано е с работата ми и го виждам ... всички копуват на кредит яко ....без да правят сметка
Re: чесно казано аз искам сл55 амг
535 написа:чесно казано аз искам сл55 амг
Въпрос на вкус!
Няма нищо лошо да караш и БМВ( важно е какво ти е на сърцето

за две лета само една 318-ска съм видял и направо бях

( за 316 няма да говорим

- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
verdano написа:535 написа:чесно казано аз искам сл55 амг
Въпрос на вкус!
Няма нищо лошо да караш и БМВ( важно е какво ти е на сърцето), поне в САЩ са с сериозни ДВГ-та
за две лета само една 318-ска съм видял и направо бях![]()
( за 316 няма да говорим![]()
![]()
![]()
)
То и без тва 316 в САЩ няма...

---
- Stoyan7777
- младши ентусиаст
-
Аре стига бе...на брат ми шурея, жената има прител който казал че ...
тука някои почнаха да говорат неща за които си нямат и на идея.
аре стегнете се момчета
тука някои почнаха да говорат неща за които си нямат и на идея.
аре стегнете се момчета
theraven_nz написа:verdano написа:535 написа:чесно казано аз искам сл55 амг
Въпрос на вкус!
Няма нищо лошо да караш и БМВ( важно е какво ти е на сърцето), поне в САЩ са с сериозни ДВГ-та
за две лета само една 318-ска съм видял и направо бях![]()
( за 316 няма да говорим![]()
![]()
![]()
)
То и без тва 316 в САЩ няма...

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
в интернет се търси инфо за коли които не може6 да си позволиш.кои ще търси инфо за мазда 3 ???интересувани върхът.
а американците купуват техните коли(то маи само тракове са американски) само ако са патриоти инче избират японските седани защото са надеждни а като тръгнеш през прерията 2000 км за да видиш баща си...надежността е н1 .не че бих си купил японка де,ама там освен всичко са и смешно евтини колите.по продажби на седани и лимузини на първо място са пак японците,после американските коли и чак тогава сме "ние"
а американците купуват техните коли(то маи само тракове са американски) само ако са патриоти инче избират японските седани защото са надеждни а като тръгнеш през прерията 2000 км за да видиш баща си...надежността е н1 .не че бих си купил японка де,ама там освен всичко са и смешно евтини колите.по продажби на седани и лимузини на първо място са пак японците,после американските коли и чак тогава сме "ние"
- Gottlos
- младши ентусиаст
-
Поживях 3-4 години сред американците и най-отговорно твърдя,че БМВ е марка която доста ги респектира.Съквартиранта ми караше 318ис '93 след това си взе 323и '00,друг мой познат караше 540и 98. Подръжката е в пъти по-скъпа от тази на американски или японски коли от същия клас.
15 мнения
• Страница 1 от 1