Киномания
Модератор: Общи модератори
Re: Киномания
Снощи гледах Вълкът на кино..добър е филма ама тея 3 часа накрая ми се увидяха 

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
Вчера гледах "Вълкът от Уолстрийт" - много ми хареса , но 3 часа ми бяха много
Невъзможно бягство (Escape Plan) - също много хубав филм .
Замръзналото кралство (Frozen 3D ) - забавна анимацийка за децата , снежния човек Olaf ме пръсна

Невъзможно бягство (Escape Plan) - също много хубав филм .
Замръзналото кралство (Frozen 3D ) - забавна анимацийка за децата , снежния човек Olaf ме пръсна

Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: М50+++
bestlap написа:Някой ако не е гледал сериала Breaking Bad и обича сериалчета с наркотици кървища от време на време много ГОРЕЩО му го препоръчвам ще остане доста доволен !
И аз снощи изгледах последният епизод

По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!
- bestlap
- Потребител
-
- Мечтае да кара: X5
Radoslav318i написа:bestlap написа:Някой ако не е гледал сериала Breaking Bad и обича сериалчета с наркотици кървища от време на време много ГОРЕЩО му го препоръчвам ще остане доста доволен !
И аз снощи изгледах последният епизодНякой да знае подобен сериал?
Аз не знам .Ако някой знае ще се радвам да сподели просто Breaking BAD RLZZZ
skipper написа:Замръзналото кралство (Frozen 3D ) - забавна анимацийка за децата , снежния човек Olaf ме пръсна![]()
По-тъпо нещо не бях гледал през целия си живот .. Мятах пуканки нагоре и ги хващах с уста от тъпотия ..

bestlap написа:Radoslav318i написа:bestlap написа:Някой ако не е гледал сериала Breaking Bad и обича сериалчета с наркотици кървища от време на време много ГОРЕЩО му го препоръчвам ще остане доста доволен !
И аз снощи изгледах последният епизодНякой да знае подобен сериал?
Аз не знам .Ако някой знае ще се радвам да сподели просто Breaking BAD RLZZZ
Ми Сопрано разбира се , а по назад в темата има много обсъждани сериали. Попрегледай я и ще намериш добри заглавия.

Няма друг еквивалент на Breaking bad.
Ако някой не е гледал алтернативния край, сега е момента - https://www.youtube.com/watch?v=GtYNX3JWzjc

Ако някой не е гледал алтернативния край, сега е момента - https://www.youtube.com/watch?v=GtYNX3JWzjc

- bestlap
- Потребител
-
- Мечтае да кара: X5
doomy525 написа:Няма друг еквивалент на Breaking bad.
Ако някой не е гледал алтернативния край, сега е момента - https://www.youtube.com/watch?v=GtYNX3JWzjc![]()
![]()
Хахахах това не го бях гледал

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда

Въобще не разбирам този висок коефициент !
Все едно аз да си кача видеозапис от dashcam-a и да го дават за филм ..
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 46 Sedan 136 Hp
- Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела
enerdjy написа:ryan83 написа:In_Memoriam написа:HeBePeH написа:п.п Снощи гледах Escape Plan , много ми хареса доста е заинтригуващ, интересно ми е какво ще кажете за него
На мен много ми хареса. Аз си го пуснах само заради любимите актьори, но се оказа че има доста оригинален замисъл.
и на мен ми харесадобър замисъл имаше пък и заради тях мога ли да го пропусна
+1 за филма!Уникален е![]()
![]()
+1

Ако някой е пропуснал да гледа JACKASS PARENTS : BAD GRANDPA - препоръчвам го на всеки с малко по-странно чувство за хумор
Сигурно и на улицата са ме чули като го гледах

П.С - това на снимката е внука на дядото преоблечено като момиче в един конкурс за 8 годишни.. а дядото..без коментар

П.С - това на снимката е внука на дядото преоблечено като момиче в един конкурс за 8 годишни.. а дядото..без коментар

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
doomy525 написа:Ако някой е пропуснал да гледа JACKASS PARENTS : BAD GRANDPA - препоръчвам го на всеки с малко по-странно чувство за хумор![]()
Сигурно и на улицата са ме чули като го гледах
![]()
![]()
П.С - това на снимката е внука на дядото преоблечено като момиче в един конкурс за 8 годишни.. а дядото..без коментар![]()
Днеска го гледах и почти направих това, което той направи на стената в ресторанта

+1

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- bijuto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 5GT F07 530 xDrive 258hp
enerdjy написа:ryan83 написа:In_Memoriam написа:HeBePeH написа:п.п Снощи гледах Escape Plan , много ми хареса доста е заинтригуващ, интересно ми е какво ще кажете за него
На мен много ми хареса. Аз си го пуснах само заради любимите актьори, но се оказа че има доста оригинален замисъл.
и на мен ми харесадобър замисъл имаше пък и заради тях мога ли да го пропусна
+1 за филма!Уникален е![]()
![]()
Още 1+ за филма. Интересен сюжет, добър режисьор.

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Хора малко помощ за един филм ако може.Гледал съм го преди обаче не се сещам как се казва,не е много стар 2008--9-10-а някъде година е но не съм сигурен.
Та ставаше дума за някакъв таен агент към някакви тайни служби,или някакъв много таен отряд
.Нашия човек нямаше име а татуиран номер на врата си , беше няква машина много ги мореше всичките , бръсната глава,як такъв обличаше се с някви яки костюми и бели ризки - първо се стреляха в някакъв хотел , после замина за Русия да търси там някакви , през цялото време мъкнеше със себе си някаква мацка,дето я беше отвлякъл от някъде па после май се влюбиха ли кво беше.
Целия свят го гонеше - КГБ-та фбр-та интерпол и т.н. - много як и известен филм просто ми излезе от ума , някой ако се сеща да помага
Та ставаше дума за някакъв таен агент към някакви тайни служби,или някакъв много таен отряд

Целия свят го гонеше - КГБ-та фбр-та интерпол и т.н. - много як и известен филм просто ми излезе от ума , някой ако се сеща да помага