Въпрос за конкретен екземпляр
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Re: Въпрос за конкретен екземпляр
Bavarcho написа:добре бе ходете си докарайте от немско по убави, само че там ще почнете от 4к ама в евро, без докарването..
Е..? Като искам да карам топ лимузина и да не ме е срам да се покажа с нея.... ще ида (както и направих) и ще си взема това, което наистина ми хареса....
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Bavarcho написа:добре бе ходете си докарайте от немско по убави, само че там ще почнете от 4к ама в евро, без докарването..
Колега много лично го приемаш, пък и обиждаш хората които биха са внесли кола и за повече от 4к

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- ljubo72
- младши ентусиаст
-
- Кара: е65 750i
- Мечтае да кара: V12 но без притеснения
- Детайли за колата: N62B48
аз мисля да се заключи темата и да прекратим всякакви мнения.става грозна история,а не ни отива на имиджа като подфорум.
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
Интересуваше ме и дали е на някого от форума,но се порових доста и в снимките и в профилите и разбрах,че никога не е била.Вече съм наясно какво да очаквам от колата.Километрите ще са около 350 000,което не ме притеснява.Е-39 ката която продавам е на 263 000 реални и е в топ форма,а е само 3 години по нова.Едни 500 лева виждам в предницата.Масло и консумативи не смятам тъй като аз карам много и те си вървят сменям масло 5-6 пъти в годината на около 13-15000км.
- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
xapubg написа:П.С.
Не съм карал такова със старите скотости, ама 4 предавки на 4.0 литра мотор ... не знам може да а дъъълги
Това къде го прочете?
- body
-
-
При Ауди А8 4.2 D2 от първите наистина скоростите са 4,но не и при 740.
- xapubg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530xD '06
- Мечтае да кара: Вече не мечтае.
- Детайли за колата: Е60 530xD '06
Mollov написа:xapubg написа:П.С.
Не съм карал такова със старите скотости, ама 4 предавки на 4.0 литра мотор ... не знам може да а дъъълги
Това къде го прочете?
Не съм го прочел никъде, колега ... Просто предполага че е така. Ако съм вгрешака се извинявам!
- xapubg
- кандидат ентусиаст
-
Както и за правописа се извинявам, но ми е малко трудно от телефона ...
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Автоматика е 5-скоростен... масово е такъв в тези години на производство... единствено автомата на 4-цилиндровите BMW-та от 90-те години е 4-скоростен 

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
///M Power написа:Bavarcho написа:добре бе ходете си докарайте от немско по убави, само че там ще почнете от 4к ама в евро, без докарването..
Колега много лично го приемаш, пък и обиждаш хората които биха са внесли кола и за повече от 4к
Ма няма лошо, те истинските са по 4к евро, това спор няма. За това се чудя как казахте че за нищо не става тази дето е наполовина като цена от онези? Пък и мнения че трябвала да струва 2к... много големи тарикати станахме всички та да викаме че всичко е буклук, а за всяко нещо си има съответната цена и щом хубавите са по 4к евра значи 4к лева са добра сума за кола дето не е чак толкова хубава, или бъркам?
Един колега го написа вежнъж - много е глупаво да пишем за колко сме купили колата, коло пари сме набили в нея и какви маниаци сме

Човека има толкова пари пита дали някой знае нещо за колата, вие почнахте да обяснявате че е баси кенефа, без да се замислите каква е цената при положение че казахме хубавите били в друга валута

- body
-
-
Гледам продавача снощи е публикувал обява и в продавалник-а,на цена 4500лв.На оттърваване е работата май.Само ме съмнява Газ-та нещо.
- bingo-boy8812
- кандидат ентусиаст
-
Ми виж каква марка е компа на газта и задължително да видиш дали е за 8 цилиндъра(понеже има и една схема в която се прави бай-пас ).Колега нищо не ти пречи да огледаш колата и ако ти хареса да си я купиш,и кола от 200 000 лв да купиш,ако нямаш късмет .......
- xapubg
- кандидат ентусиаст
-
body написа:Гледам продавача снощи е публикувал обява и в продавалник-а,на цена 4500лв.На оттърваване е работата май.Само ме съмнява Газ-та нещо.
Какво точно те съмнява в газовата колега ? Ти лично гледа ли я колата ? Кара ли я ? Защото аз лично от настройка(от сервиза) до настройка(моя), какви разлики съм постигал ... ама все ми свършва батерията на тукмака (16" лаптоп) преди да ги доипипам

Тиши на лично ако имаш интерес, услугата струва 1 бира в заведение по твой избор

- body
-
-
Разминахме се с продавача в София.Не можах да я погледна.Не виждам къде са монтирани дюзите на снимките в продавалник.http://prodavalnik.com/bmw-740i-i34524867
49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4