Проблем М50Б20 ванос
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Nik4oZ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 Coupe Hellrot
Проблем М50Б20 ванос
Здравейте колеги отдавна не съм писал в форума (само чета)
. Имам проблем с колата , когато е студено пали много трудно с подаване на газ и когато запали ако тръгна веднага и ако подам малко газ и гасне колата, като загрее това се оправя. И когато е над 7 , 8 градуса си пали веднага без значение колко време е стояла. Но има и друго белия пушек ми е малко в повече , като я подгоня от светофар до светофар и 10-тина коли зад мен отбиват поради гъста мъгла. Пушека е бял и мирише много на неизгорял бензин чак люти на очите. Антифриза не го пипва. Предполагам че е обогатена смес но си кажете и вие мнението, и от къде да започна. Искам да попитам също разходомера възможно ли е да има нещо общо с цялата работа защото някой път като загася колата и остава на 4 литра. Друг път въобще нетръгва. Благодаря предварително колеги

Lurking in the shadows
- timur_lenk
- младши ентусиаст
-
- Кара: AUDI S8
- Мечтае да кара: Lamborghini Murcielago
Re: Проблем М50Б20 ванос
На моето е34 прави така икономайзера,това е от таблото.
Във всяка страна затворът е мястото където обществото изпраща недъзите си,но в тази страна самото общество е недъгаво.
- stormrider
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ М44Б19
- Мечтае да кара: Imperial Tie Fighter
- Детайли за колата: Стара баба с тояжка
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Nik4oZ написа:Здравейте колеги отдавна не съм писал в форума (само чета). Имам проблем с колата , когато е студено пали много трудно с подаване на газ и когато запали ако тръгна веднага и ако подам малко газ и гасне колата, като загрее това се оправя. И когато е над 7 , 8 градуса си пали веднага без значение колко време е стояла. Но има и друго белия пушек ми е малко в повече , като я подгоня от светофар до светофар и 10-тина коли зад мен отбиват поради гъста мъгла. Пушека е бял и мирише много на неизгорял бензин чак люти на очите. Антифриза не го пипва. Предполагам че е обогатена смес но си кажете и вие мнението, и от къде да започна. Искам да попитам също разходомера възможно ли е да има нещо общо с цялата работа защото някой път като загася колата и остава на 4 литра. Друг път въобще нетръгва. Благодаря предварително колеги
![]()
Колега провери датчика за температурата на антифриза и налягането в бензиновата рейка. Може би ще трябва да се добави и датчика на коляновият вал.
- Nik4oZ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 Coupe Hellrot
Диагностика засича ли тези неща или трябва 1 по 1 с уред. Аз така или иначе ще я карам на майстор но реших да попитам и за вашето мнение.
Lurking in the shadows
5 мнения
• Страница 1 от 1