Защо другите марки ни мразят?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Re: Защо другите марки ни мразят?

Мнение от Boyadjiev » 15 Яну 2014, 1:06

Момчета ние сме си класни, туркляците ни бият по всички параграфи за простотия и идиотщина с БМВ-та (и не само) и са пълно олицетворение на това защо ни мразят останалите марки. Загледайте се и ще видите :mhihi:
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 15 Яну 2014, 3:03

Обаче всички ми се изясни онзи ден.. Ходихме неделно до Търново и късният следобед се разхождахме по главната когато минаха 2 коли.. една бяла е90ка.. Кукличка.. А зад нея едно черно е36 купе с издънен кюнец, вътре един пишман гъзар и раздаващ ограничители на умрялата 16ка ли или подобно по кубатура по цялата улица.. Че и не в едната ама и в двете посоки мина.. Мислеше се че е интересен, а хората коментираха виж го тоя тъпак.. :dummy: Та май ще излезе, че ни мразят защото: 1. Пълно е с пишман биемголфаджии 2. Не могат да си купят по-хубаво бмв и да не са пишман биемголфаджии..
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E34 М50B25
Мечтае да кара: E34 V12
Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU

Мнение от BABHOMED » 15 Яну 2014, 3:45

Прекалено много са пъпчивите келеши дето си мислят че карат ракети .
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 15 Яну 2014, 9:09

Знаете ли защо ни мразят. Защото ние сме закона и справедливостта на пътя :mhihi: :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 15 Яну 2014, 10:26

Мен най-много ме кефят хората на средна възраст, които никога не са сядали в БМВ, камо ли да са притежавали, но почват да се изказват със завиден капацитет :mhihi: И като изкарат доводите, че горят много и че не стават за зимата.. падам :mrgreen: С такива въобще не споря. Само се усмихвам и им казвам нещо иронично, което те въобще не схващат и сменят темата.
Иначе за Келешите, които правят адските простотии по пътищата две мнения няма :no:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Astra j 1.4 t

Мнение от b.bonev » 15 Яну 2014, 10:41

Това се нарича създаване на определени стереотипи. Щом е с бмв - значи прави зулуми и не зачита останалите на пътя. Така също и западняците са си създали определени стереотипи за нас българите, щом е българин и е в чуждата страна - значи е нещо не му е читава работа, чакай да стоя на страна от него да не ме завлече нещо....
п.с.поне аз до този извод стигам за себе си......
п.с.2 не викаха ли на е30-ските "хулигани" това май не сме го измислили ние българите...
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 15 Яну 2014, 16:54

Знаете ли колко познати имам къде са ми хранили колата и после след известно време ги виждам с разни Е36-тици и Е34-тки,иначе BMW беше кенеф харчеше много и секви такива ;)
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 4.0 TFSI

Мнение от surfboard » 15 Яну 2014, 19:01

По мои наблюдения повечето хора, които карат БМВ, едва ли не се чувстват длъжни през цялото време да карат на максимума на възможностите си /своите собствени и на автомобила си/. Все едно се качват в болид от Формула 1 и дори БМВ-то да е с мотор 1.6, трябва да се кара с темпото на шестлитров бензин и да се парадира колко "бързи" са БМВ-тата.
Аз карам е46 330и и много хора ме питат как се осмелявам да карам колата си кротко. Като чели като е 330и трябва през цялото време да се кара на макс.
Да не говорим за циганския, чалгарски и селски манталитет, при който си купуваш е36 за 1500 лева и се започва лошо гледане, настъпване до долу във всеки един момент, слагане на ГНЯЗОВА уредба, занемаряване на външния вид на колата, изтъкване, въртене на задници, бучане като разпорен трактор и т.н

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E83 3.0i, ex e46, Е34, Е36
Детайли за колата: M54B30, Mystic blau metallic, High speed setup, s861a

Мнение от The Heartlistener » 15 Яну 2014, 19:15

"Омразата" на тема марки коли явно е според умствения багаж на човека. Като всякакъв друг тип хейтърско поведение, което неусетно става манталитет. Меко казано - емоционална занимавка за пораснали пубертети :roll:. И причини винаги се намират...повечето на принципа "мойто си е по-убаво, щото за момента тва имам"... И след като таратайката се смени, "убежденията" се променят на 360 градуса :lol: Тогава се намират други обекти за мразене.....важното е негативната енергия да плющи по нещо.
... От обективни и адекватни хора със знания и опит, "присъди" за марка кола няма как да се чуят. Най-малкото за БМВ. Независимо какви таратайки карат.
П.П. Останалото е тенденциозност...Хора с натрапчиво и нагло поведение на пътя винаги дразнят.
Ако не можеш да правиш велики неща, прави дребни неща по велик начин...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: сред идиоти.
Мечтае да кара: e31 850csi

Мнение от skipper » 15 Яну 2014, 21:24

То да бяха само другите марки ... Всичко живо чуе ли BMW и веднага се почват приумиците и нападките . Не че нещо , но погледнете някой вестник или някои интернет портал - може да стават катастрофи с 10000 коли , но стане ли катастрофа с BMW веднага с големи букви пише "Мощно BMW" "Мощна лимузина" направи ели какво си , а то някаква 16-ка :confused:
Само кратка справка в Google с думите BMW и катастрофа и вижте какво излиза http://bit.ly/1aGU2dW . Случайно попаднах на клип "Видовете шофьори" и познайте коя марка се появява първа ?
http://novinar.bg/news/selianinat-s-bmw ... 0Mw==.html
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 15 Яну 2014, 22:19

The Heartlistener написа:И след като таратайката се смени, "убежденията" се променят на 360 градуса :lol:

:OT: Пуснах та в бисерите :lol: ,макар да имам съмнения,че голяма част от аудиторията няма да разбере къде е бисерът...
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E83 3.0i, ex e46, Е34, Е36
Детайли за колата: M54B30, Mystic blau metallic, High speed setup, s861a

Мнение от The Heartlistener » 16 Яну 2014, 15:57

:mhihi:
Наблюдателни хора, ей... :ok:
Благодаря ти за честта! :winky:
Ако не можеш да правиш велики неща, прави дребни неща по велик начин...

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 16 Яну 2014, 23:05

Случка,която ме провокира да добавя мнение:
Днес,час след 18:30,натоварен булевард,чакам за обратен завой.Пред мен тъмночервена Е34 с номер СН 5445,светодиодни стопове :lol: ,първа кола на светофара,аз зад нея.Зелено,Е34 тръгва да върти обратен,след средата на завоя газ,гумите превъртат,дупето отива в дясно,газ напред!
Подробности:в дясно има спирка на градския транспорт,пътната настилка е лигава и лъзгава!Подчертаното дясно е за да се наблегне на това,че спирката е там,дето отива дупето ако го изтървеш :!:
Нямам и не съм имал БМВ,не мразя (тва са силни думи),но се дразня от арогантността и липсата на колегиалност проявявана от достатъчно хора зад волана на БМВ.Що така става нямам представа :dunno: ,но не само на мен ми прави впечатление.
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 16 Яну 2014, 23:19

Много са масови и всеки 2ри се прави на драйвър с някой изгнил дръгеляк Е3x и Е46 - нормално е да не те обичат всички.

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 18 Яну 2014, 10:53

И на вън BMW се кара по-малко по усобен начин и в много бели държави наши колеги са ме изправяли на нокти..А за България няма до коментирам,по-скоро ни се смеят от колкото да ни мразят,но има и пичове дето винаги махат/свиркат или дигат ръка като се засечем по пътищата. :)
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата