Въпрос за конкретен екземпляр
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
49 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
Въпрос за конкретен екземпляр
Здравейте,някой да има инфо за конкретния екземпляр http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=5da6fb?
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
Re: Въпрос за конкретен екземпляр
И само по обявата си личи, че е пълна кочина. Прекалено не сток е, такива коли е хубаво да се избягват. Поне при покупка нали, не искам да обидя тунинг феновете, всеки си има вкус, но е по-сигурно да вземеш кола, по която нищо не е правено.
We love you Ronnie!
- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
Като гледам колко е изтъркана седалката тая кола е милионник
Отделно е стария мотор ( тва е хубаво като цяло ).

Отделно е стария мотор ( тва е хубаво като цяло ).
- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
Тази кола поне според мен над 2000 лв. не си заслужава да и се обръща внимание а иначе и аз да не съм офф
стария автомат е и е доста здрав.
стария автомат е и е доста здрав.
Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....

- xapubg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530xD '06
- Мечтае да кара: Вече не мечтае.
- Детайли за колата: Е60 530xD '06
Айде и аз да се обадя, не че съм експерт ...
Енджълите и ауспусите не са оригинални, стелката под педалите е скъсана, седалките са пропаднали (смятай колко е на 245к км).
Запалката в пепелника липсва. Няма стхарнични еърбеци, както пише в обявата, за задни не личи. Тази антена на задния калкинк ми е меко казано странна.
Иначе има стъклопакет, а и съдейки от една от снимките май и външните огледала са монохроматични.
П.С.
Е38 с блокаж на диференцияла не е произвеждано ! А от опит мога да кажа че лимитед слип диф и това което прави тракшън контрола (и масово се нарича блокаж) са две мнооого различни неща ....
Енджълите и ауспусите не са оригинални, стелката под педалите е скъсана, седалките са пропаднали (смятай колко е на 245к км).
Запалката в пепелника липсва. Няма стхарнични еърбеци, както пише в обявата, за задни не личи. Тази антена на задния калкинк ми е меко казано странна.
Иначе има стъклопакет, а и съдейки от една от снимките май и външните огледала са монохроматични.
П.С.
Е38 с блокаж на диференцияла не е произвеждано ! А от опит мога да кажа че лимитед слип диф и това което прави тракшън контрола (и масово се нарича блокаж) са две мнооого различни неща ....
- body
-
-
Мен основно седалката ме накара да се замисля.
- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
То по логиката на някои, щом тая не трябва да струва повече от 2, тогава за 4 трябва да е перфектна.
Инак дайте ми няколко такива за по 2000лв, ще им се зарадвам.

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
boris_k написа:То по логиката на някои, щом тая не трябва да струва повече от 2, тогава за 4 трябва да е перфектна.![]()

За 4к с газово какво окачвате.. оставаше и салона да е пирфектен

- denislav.tatarov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw 740 il
- Мечтае да кара: На задна гума
Да кажа и аз пратих мой човек да гледа колата от плевен преди да купя мойта имах интерес ама по добре че не съм я вземал както ми каза мой познат доста бой е изяла абс не работел куп неща ми изреди газовата уредба била сваляна и преправяна от мерцедес това мисля нее проблем но за мене ще си излезе висока цена ето това че има газ е предимство но аз съм против дано да съм помогнал успех!!! 

- bingo-boy8812
- кандидат ентусиаст
-
Като цяло има добър външен вид,CD което е сложено не се вписва в интериора,Седелките не са проблем,все пак един салон е 500 лв,както и стелките не са проблем(според мен състоянието на салона не е толкова голям критерии за километрите на двигателя).4000 лв с газов инжекцион(който само той е към 2000лв) за тази кола мисля е добре.Годината не я коментирам,защото за мен дали ще е 1995 или 2000 (след фейса,някак си изглежда по-лигава) е все тая !
Моя съвет е:ако на ти харесва,ходи я гледай и я покарай и си прецени!
П.С. Перфектна е38 за 4000-5000 лв няма как да се намери
Моя съвет е:ако на ти харесва,ходи я гледай и я покарай и си прецени!
П.С. Перфектна е38 за 4000-5000 лв няма как да се намери
- body
-
-
В разговор със собственика има за ремонт само преден ляв шарнир.Притеснява ме,че съвсем скоро е обслужил цялостно колата дори и скоростна кутия.
- xapubg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530xD '06
- Мечтае да кара: Вече не мечтае.
- Детайли за колата: Е60 530xD '06
body написа:В разговор със собственика има за ремонт само преден ляв шарнир.Притеснява ме,че съвсем скоро е обслужил цялостно колата дори и скоростна кутия.
А дано, ама надали ... Те всичките са току-що обслужени.
За скоростите моли се да им е прочел един коментар във форума за коя скоростна кои масла стават, че иначе (специфицята е от ZF не от BMW)...
Салона ОК да не е критерии, моята е на 260к (в 3 сервиза казаха реални) и шофюрската седалка изглежда по същия начин (даже и цвета), ама не и другата до нея и стелката под педалите не е разпрана, а не личи да е сменяна.
За задницата нещо каза ли собвтвеника ?
Ако не си карал такова, говори с някой който е и може да го усети или го карай в официялен сервиз за диагностика, че много боли джоба после (пак личен опит)
За газовата да и аз съм с газ (така я купих), цената на фобос е 1900 лв. , макар че това нямаше да е моя избор за газова ако нямаше, ама като я куппих нищо читаво нямаше на пазара, а се бях навил за пореден път (ама тоя път потплатен с $) за Е38 и реших че тая е моята

Не искам да ти цапам темата с подробности, но си направи добре сметката ... ежтиното БМВ излиза мнооого скъпо накрая или поне си стъпва на цената. Не че скъпото е гаранция, де !
Аз предпочитам да си го направя и да знам какво е сменяно, отколкото да разчитам на "всичко е сменено" и да ме остави на пътя.
Все пак парите са си твои, както и избора. Каквото и да напишем тука, крайното решение ще е твое.
П.С.
Не съм карал такова със старите скотости, ама 4 предавки на 4.0 литра мотор ... не знам може да а дъъълги
- speedtool
- младши ентусиаст
-
- Кара: миньол
От всякъде си личи,че не е правена тази кола от истински фен и съм почти убеден,че не е на никой от форума.Тия двуцевки отзад,тоя цд плеър просто са достатъчен показател.Друго-сигурен съм на 200 процента,че цялата предница е за ремонт с тоя "един шарнир за смяна".А и да не забравяме,че всички от този форум знаят какво е да се обслужи цялостно тази кола и колко струва нищо ,че остаряха вече и има доста евтини неща за тях,а и в обявата пише "добро техническо състояние",което на мен ми стига да не я гледам хич В общи линии не е това колата,макар че това е на-хубавият мотор
- asennikolov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е 38 740i 1999г.
- Мечтае да кара: Lockheed SR-71 Blackbird
По моето скромно мнение, колега, потърси нещо по-скъпо и по-запазено. Хич не ми харесва количката, а пък и за тази цена, и с газов инжекцион, наистина не трябва да очакваш хубава кола. А и поддръжката на Е38 740 не е от най-евтините...
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
добре бе ходете си докарайте от немско по убави, само че там ще почнете от 4к ама в евро, без докарването..

49 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4