Маншон скоростен лост с м конци
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- Powerslide
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 330d Mpack
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: E90 330dA 12.2007 Titan Silber / M SPORT package / Style 193 / Navigation / Recaro / Shadow Line / Xenon / Light package
VD86338
E91 330dA 12.2006 Black sapphire metallic / Navigation / Recaro / PDC / Light package
SOLD
328iА sedan Technoviolett 12.1996 Mpack,LSD 3.15
AU60415
SOLD
318is coupe 10.1998 SOLD
E39 530d 1999 Mpack SOLD
Re: Маншон скоростен лост с м конци
Добре , защо просто някой , който ще поръчва , не поръча примерно 20 комплекта и после като пристигнат, да напише имам 20 бройки , ако някой иска мога да ги пратя по Еконт и това е 
Според мене няма как да останат непродадени , така че действайте

Според мене няма как да останат непродадени , така че действайте

- tcf
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 328i
- Мечтае да кара: E36 AC Schnitzer CLS / W140
Вчера ми писа колегата clarcky да ми каже че има въпросните маншони за скорости.Въпроса ми някой ще поръчва ли от него или си оставаме партията за ebay?
"I'm an artist. You give me a fucking tuba, I'll get you something out of it."

и аз се включвам колеги за маншон за скоростите, ако пазарувате ми пишете! 

- tcf
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 328i
- Мечтае да кара: E36 AC Schnitzer CLS / W140
zorizori написа:и аз се включвам колеги за маншон за скоростите, ако пазарувате ми пишете!
Къде се включваш колега?В партията за ebay или в партията от колегата clarcky?
"I'm an artist. You give me a fucking tuba, I'll get you something out of it."

По повод съмнението, че има оригинални кожени за Е36:

Пуснал съм го да се продава.

liloff написа:По повод съмнението, че има оригинални кожени за Е36:
Моят е същия. Едро грапав в тон с таблото. Маншонът на ръчната ми изглажда абсолютно единакъв с този за ръчката. Отвътре като бледосиня напа/велур на допир.
На комбито ми бяха пак такива, но шарката беше по-гладка и не толкова релефна като в седана. Но едната е36ца беше с велурен салон. Аз затова се учудих, че има и балатумни калъфи. Явно аз попадам на кожените по дефоут

Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
колкото неговата дадена дума.
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
А защо сивите маншони (дори без М-ков шев) са кажи-речи два пъти по-скъпи от другите? Само заради цвета ли?
25 лири са.
edit: Някаква разлика между http://www.ebay.com/itm/BMW-E30-E36-E34 ... 3a51f808af и http://www.ebay.com/itm/BMW-E30-E32-E34 ... 35a8d682b7 има ли? Освен в цената.
Ако някой от Русе ще поръчва нека драсне на лично да съгласуваме поръчка.

edit: Някаква разлика между http://www.ebay.com/itm/BMW-E30-E36-E34 ... 3a51f808af и http://www.ebay.com/itm/BMW-E30-E32-E34 ... 35a8d682b7 има ли? Освен в цената.
Ако някой от Русе ще поръчва нека драсне на лично да съгласуваме поръчка.
- niki7o0o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 316и
- Мечтае да кара: М5/М3
Някой ако има интерес да пише имам от тези ако ви харесват...
от естествена кожа са 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
jujko88 написа:аз съм съгласен мога да се включа с поръчка на маншони за скоростния лост и ръчната![]()
http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-E36-M3-3- ... 4155d598ad
Ако ще се прави групова поръчка на такива като конкретния модел и аз искам. Но повече от 10 лири не давам за 2 маншона. Ако всички смятате цената ДО 10 лири за комплект като разумна - бройте ме +1 ако ще се прави групова поръчка. Аз съм от Пловдив, така че ако има колеги от тук и Еконта ще цепим.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
Spit-Fire написа:jujko88 написа:аз съм съгласен мога да се включа с поръчка на маншони за скоростния лост и ръчната![]()
http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-E36-M3-3- ... 4155d598ad
Ако ще се прави групова поръчка на такива като конкретния модел и аз искам. Но повече от 10 лири не давам за 2 маншона. Ако всички смятате цената ДО 10 лири за комплект като разумна - бройте ме +1 ако ще се прави групова поръчка. Аз съм от Пловдив, така че ако има колеги от тук и Еконта ще цепим.
Колега, не знам как доставката ще е една лира, кой ще се набута заради "сините" ти очи.
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Е а говоря само за цената на маншоните.
И преди съм поръчвал и знам колко пари са доставките. Ако поръчаме 10 човека доставката няма да бъде повече от 2 лева на човек.
И преди съм поръчвал и знам колко пари са доставките. Ако поръчаме 10 човека доставката няма да бъде повече от 2 лева на човек.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- alexcivic
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ибрахим
- Мечтае да кара: е36-ца с предно :)
- Детайли за колата: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 4#p4004524
Добре де колеги и аз съм за,защо не се направи един списък кой иска кой не до коя дата примерно 30,01,2014 да се посочи крайна цена до бг,вече еконта е ясен 2,3лв. до всеки град примерно ако някой се наеме с цялата разправия има време излишно да си пребави по 1лв. от всеки комисионна и ако се съберем 20-30 човека ще му излезе комплектчето фрий.Ако не всеки да се спасява.
ако някой е навит да пише.

- baitun
- ентусиаст
-
alexcivic написа:Добре де колеги и аз съм за,защо не се направи един списък кой иска кой не до коя дата примерно 30,01,2014 да се посочи крайна цена до бг,вече еконта е ясен 2,3лв. до всеки град примерно ако някой се наеме с цялата разправия има време излишно да си пребави по 1лв. от всеки комисионна и ако се съберем 20-30 човека ще му излезе комплектчето фрий.Ако не всеки да се спасява.ако някой е навит да пише.
Еконт 2-3лв-нека бъдем точни-около 5лв. на разстояние над 200км с наложен платеж и данъци, доставката на мен лично ми излезе от Саутхямптън около 5 лири на маншон, поръчах два, но ми взеха 2х 5 лири. Явно зависи откъде доставят пратката. Предполагам както е писал колегата от по-горни постове, доставката може да е 1-2 лири, но това той знае най-добре.
- baitun
- ентусиаст
-
Spit-Fire написа:Е а говоря само за цената на маншоните.
Така може, но пак повтарям, че зависи откъде пазаруваш. На мен ми взеха двойна такса за два маншона-1х5 лири или 2х5 лири, а не 2х2.5 лири както и аз си мислех-за всеки маншон ти слагат доставка отделно, въпреки, че поръчах два на един адрес, дата и купувач-явно е стратегия на продавача.
- ///M Rider
- младши ентусиаст
-
- Кара: вече мечтата си !
- Мечтае да кара: Dodge Charger R/T 1969
- Детайли за колата: R/T HEMI + ///M3+ ///Alpina
Ехеее, много хора се запалиха за маншони с М конци !

Ако съзреш на огледалото за задно виждане четири фара и два бъбрека одбий в дясно и се наслади на хулигана!
"Drat! And Double Drat!"