Защо другите марки ни мразят?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Re: Защо другите марки ни мразят?

Мнение от Borymeckata » 14 Яну 2014, 16:09

Значи по темата - не смятам, че аз (лично) съм дал повод на някого да ме мрази на пътя. Поне - не и съзнателно. Давам си сметка, че съм правил грешки, които сигурно са дразнили и ядосвали другите участници. Най-рядко такива грешки правя с БМВ-то, защото го карам съвсем внимателно. Много по-честно съм правил гафове със служебното си Пежо и с мотора... Прави ми впечатление, че когато съм с Х3-ката, като че ли повече неща са ми позволени, от мен сякаш очакват да бъда по-арогантен и незачитащ околните. А за мен и жена ми това е просто семейното комби, с което пътуваме, пазаруваме и ходим на пикник.

Основната ми идея е тази - да не даваме повод да ни мразят. От нас зависи какъв имидж ще имаме на пътя - ние самите и марката като цяло.
Excellent! Steven is my name!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 14 Яну 2014, 17:24

Не съм чел цялата тема,ама има некой келешчета с некакви умрели БМВ та дето все се опитват да правят неща които нито могат нито пък на място ги правят и за това обществото висящо по спирките ги кълне а участниците в движението ги чумосват.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe & E46 Coupe

Мнение от djkita » 14 Яну 2014, 17:46

Марки като БМВ и Мерцедес имат адски много фенове, но и адски много ''врагове''.
Нещата не са само такива при автомобилните марки - отбори като Ман.Ю., Барселона и Реал Мадрид са едни от най-големите отбори, с най-много фенове, но същевременно супер много хора ги мразят.
То виждате какво става за една проста операционна система, какви са спорове, какво е неща. За iOS и Андроид говоря. Коментарите също там са доста крайни.
При политическите партии нещата са същите. И още много, много примери мога да дам.
Свиквайте - щом искате да сте фенове или потребители на нещо голямо като марка, несъмнено ще чуете подобни коментари зад гърба си.
Ако не можете да свикнете то - купете си Шкода, бъдете фен на някой втородивизионен футболен отбор, подкрепяйте някоя малка политическа партия и изобщо няма да разберете за тези коментари в обществото.
Имаше подобна тема в Хонда форума, Опел форума и Ауди форума т.е. всеки си мисли, че го мразят :D
Сами виждате, че след всяка добре облечена жена вървяща по улицата коментарите са на 90% негативни, била к*рва и т.н.. Да не говорим ако е и в хубава кола.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 14 Яну 2014, 18:30

Понеже се сетих за една песен от миналата година на тема БМВ исках да прочета текста. Ползвам един сайт с текстове на много песни. Ето един нагледен пример за отношението на другите към нас и творчеството на колегите..не знам дали автора на песента знае за текста, който е въведен в сайта, но хейта си е хейт..подозирам, че нищо не знае затова :mhihi: :bchug:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Мнение от А.Марчев » 14 Яну 2014, 18:46

Как да не ни мразят и оплюват, като само се простее с тях. То те кара отвътре, а ние по този начин им се радваме хахаха.. :mrgreen: Хайде сега има и моменти когато всичко е мирно и кротко, но това се случва рядко. :roll:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 14 Яну 2014, 18:53

Моето впечатление определено е, че най-яко хейтват хондаджиите :mhihi: Във фейсбук обаче ебавките в car memes с хондички са бая повече, отколкото тези с БМВ :mhihi: Чак един път си признаха, че целенасочено търсят някакви гаври с БМВ в нета, за да се ебават :lol: Старите хондички иначе не са чак толкова лоши. Тези след 2003-2004 почват да стават зле, поне сивиците (особено онзи, на който волана му стърчи като к** от таблото).

П.П. Чуваш го, пък не идва. Що е то? - Хонда :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 14 Яну 2014, 18:54

А.Марчев написа:Как да не ни мразят и оплюват, като само се простее с тях. То те кара отвътре, а ние по този начин им се радваме хахаха.. :mrgreen: Хайде сега има и моменти когато всичко е мирно и кротко, но това се случва рядко. :roll:

Не е само простеенето. Има индивиди с Е60, Е65 и нагоре, т.е. 5-ци, 7-ци, Х-ове, които се навират по задръстванията гледат нахално, а накрая и едни аварийни не пускат. Какво мнение да имат хората. С големите модели на други премиум марки е същото, така че проблема не е само в нашия телевизор.
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 14 Яну 2014, 18:56

TNT написа:Във фейсбук обаче ебавките в car memes с хондички са бая повече, отколкото тези с БМВ :mhihi: :

Като най-силният им заводски модел е NSX, нормално да ги хейтят, защото те се оливат яко - "Много върви, много мощна, не си иска гумите" и накрая к'во - някой по-засилен дизел им се смее по светофарите.
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

ентусиаст
Аватар
Кара: чайник

Мнение от sas_88 » 14 Яну 2014, 19:34

Мен пък ми дреме на гъза,аз съм си "агро рацер" и си карам все едно пътя е мой,пък ми дреме що голфаджиите или опелджиите ме мразят :1:

1545968_646687815367911_1380127998_n.jpg
:mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: E30

Мнение от Beamerdriver » 14 Яну 2014, 20:39

bum_bum написа:Голяма част от собствениците на 15 годишна амортизирана барака смятат, че карат нещо уникално бързо и по всякакъв начин се опитват да го докажат на останалите на пътя;
Голяма част от БМВ-тата са с "уникален звук";
Голяма част от собствениците смятат, че 15-годишната му кола е 100 пъти по-добра от всяка останала нова колана пътя.

Как да не ни мрязят?

Съгласен съм с тези неща,но имам приятел който кара чисто нова KIA ми не е лоша за кола от 2013 ,но докато се возиш си викаш,че не е като E34 ...в смисъл че няма удоволствие от шофирането/ возенето,комфорт и така нататък- за какво говорим. :bchug: И сме най красиви и сме най добри! :yes:
По добре да ни обичат отколкото да ни мразят :mhihi:
39470

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от armani78 » 14 Яну 2014, 21:16

Дреме ми на ... кои ме мрази:) Карам си яко но и разумно,че се бутам се бутам,но пускам авариини винаги,но си ми и правят път хората:) Ако питате и един с мерцедес дето ми правеше некви стартове преди седмица и тои ще ме мрази,защото вървеше до към 230 и мерцо се изпрегна а аз му показах стоповете на Х-а .Така че караите разумно и да не ви дреме,по добре да ме мрази че карам БМВ от колкото да ми се смее че съм с хюндаи или рено и т.н :bchug: .

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Astra j 1.4 t

Мнение от b.bonev » 14 Яну 2014, 22:06

"Мразят" ни защото доста от бмв-тата се карат от разни кисели "гъзета", които участвайки в ежедневния трафик оставят неприятни впечатления у останалите участници в движението с различни "ГСП-та" да се чете като /груби селски прояви/. В подкрепа на това мога да споделя едно случка от есента или края на лятото от миналата година в град Пловдив, където карайки си моя автомобил е36 задминах друго бмв е36 цупе червено на цвят, като скоростта, с която го изпреварих да е била 70-80 км/h. Карайки с тази скорост наближих едно място на което в не рядък случай стоят полицаи и съответно леко си отместих крака от газта, колкото да не се надена на полицейския радар. За май късмет полицаи нямаше на обичайното място и точно в този момент въпросното бмв е36 цупе червено на цвят карайки зад мен през цялото време предприе маневра изпреварване /след като тактично изчака да се увери че няма полицаи на въпросното място/изкрещявайки обръщението "п.дал" по мой адрес и сочейки среден пръст. :bowdown: Ашкунсун евала драйвъре.......
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: E30

Мнение от Beamerdriver » 14 Яну 2014, 22:44

Трябваше да го догониш в стил Бързи и Яростни и да му теглиш един кютек :mhihi: :bchug:
39470

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от b.bonev » 14 Яну 2014, 22:52

Beamerdriver написа:Трябваше да го догониш в стил Бързи и Яростни и да му теглиш един кютек :mhihi: :bchug:

Тъпото на цялата работа е че 500 метра по-надолу имаше жп. прелез и "колегата" за да избегне изясняването с мен направи ляв завой от дясното платно засичайки още 5 коли
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от b.bonev » 14 Яну 2014, 23:21

Чшш сега се сещам за една друга случка, преди около 4-5 години пред офиса на Литекс в София в Лозенец близо до кръчмата Кошарите съм паркирал в една задънена улица в началото на която е въпросния офис и през деня там е фраш и излизането става само назаден. Тръгвам да излизам назаден и баш пред входа на офиса паркирало едно бмв - е60 ама аз не го виждам тъй като знаете как се кара назаден дясната ръка на гърба на пасажерската седалка и гледам назад докато е60-тка ми се пада от лявата страна и в тоя момент чувам някой почва да свири с клаксона, обръщам се на ляво и гледам в бмв-то Кубрат Пулев - боксьора на шофьорската седалка с още един на предната седалка. Както го гледам без отмествам поглед от него с дясната ръка натискам копчето на ел.стъклото което се намира на е36 до скоростния лост да питам ккво има, а отсреща Пулев почна да се върти из е60-тката/явно не беше негова/ и да търси откъде се отваря пасажерското странично стъкло, погледна към скоростния лост копчето не беше там и после го намери на шофьорската врата, свали стъклото и Кубрат са провикна ..."Ейййййййй давай напред уе" викам няма напред...пак са провикна "Давай напред уееи" викам не мога да обърна напред само назад се излиза и явно съм бил убедителен щото ми се размина без нокаути, фрактури ченета избити зъби и прочие ......... :lol:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата