настройки звук в е60
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
67 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- petarco
- Потребител
-
- Кара: овцете с кривака
- Мечтае да кара: сувалка
Re: настройки звук в е60
Аз искам да попитам под седалките имам бас-ове но не са активни не работят допълнително ли се свързват или активират или...? Иначе си има говорители като отвих капака се виждат но се вижда че не са активни...!
- petarco
- Потребител
-
- Кара: овцете с кривака
- Мечтае да кара: сувалка
Басовете под седалките допълнително ли се активирват или..? Понеже аз имам но не са активни свалих кората над тях и видях че имам но ... Как мога да ги активирам ..?
- vgza
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: A7
MadChicken написа:В никакъв случай не е зле, базовото Stereo е малко гадно, но HiFi не е никак лошо. Всичко зависи какво иска човек и дали музиката му е важна. Същото важи и за настройките й, за които автора на темата пита, тъй като там е доста индивидуално и си е според вкуса.
Иначе относно качеството, аз след като смених HiFi-то разбрах, че музика до момента съм нямал
С какво го смени?
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Първоначално с Logic7, в последствие с Individual Audio 
Само като видиш усилвателя и говорителите и ти става ясно защо струва 5к това озвучаване...
Logic 7 също е доста добър звук, някой ако има мерак за по-добро аудио съвсем скоро ще имам на разположение 7-те Logic 7 говорителя + много специален усилвател за продаване.

Само като видиш усилвателя и говорителите и ти става ясно защо струва 5к това озвучаване...
Logic 7 също е доста добър звук, някой ако има мерак за по-добро аудио съвсем скоро ще имам на разположение 7-те Logic 7 говорителя + много специален усилвател за продаване.
Only dead fish follow the stream...
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Трудно се намират пълни Logic 7 комплекти, но предполагам около и над 2000лв, а за Individual нямам идея. Има ги основно в М-ките така че ти е ясно колко са масови...
Only dead fish follow the stream...
- rosendaal
-
-
- Кара: '74 3.0CSi
- Мечтае да кара: made by pininfarina
- Детайли за колата: винаги над 200 к.с.
Има постоянно оферти за 7 лоджик.Зависи дали знаеш къде да търсиш.Като тази например.Въпреки уж твърдата цена всъщност подлежи и на коментар:
http://www.2dehands.be/auto-onderdelen-accessoires/auto-onderdelen/bmw/bmw-logic-7-top-hi-fi-170730500.html
да не говорим че по форумите редовно изскачат оферти.
http://www.2dehands.be/auto-onderdelen-accessoires/auto-onderdelen/bmw/bmw-logic-7-top-hi-fi-170730500.html
да не говорим че по форумите редовно изскачат оферти.
- rosendaal
-
-
- Кара: '74 3.0CSi
- Мечтае да кара: made by pininfarina
- Детайли за колата: винаги над 200 к.с.
Е то не може всичко да е снимано нали.
Който има интерес да пише на продавача ,обикновено са любезни и предоставят и още инфо.
Кабелите да са ти проблем.
Който има интерес да пише на продавача ,обикновено са любезни и предоставят и още инфо.
Кабелите да са ти проблем.
Здравейте,
макар че моето е Е83, имам въпрос по темата, виждам, че и един колега е питал в по-горен пост. Под предните две седалки имам по един буфер, но и двата не работят. Аудиото е "BMW Business CD".
Каква може да е причината да не свирят? Да са ги сложили, но да ги окабеляват ако си поръчаш по висок клас аудио, да липсва усилвател който също да върви с по горен клас аудио или през някаква опция се пускат.
Поздрави!
макар че моето е Е83, имам въпрос по темата, виждам, че и един колега е питал в по-горен пост. Под предните две седалки имам по един буфер, но и двата не работят. Аудиото е "BMW Business CD".
Каква може да е причината да не свирят? Да са ги сложили, но да ги окабеляват ако си поръчаш по висок клас аудио, да липсва усилвател който също да върви с по горен клас аудио или през някаква опция се пускат.
Поздрави!
- pepsin
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Луноход
Някой ако ми даде 1500лв.му свалям моя лоджик7, 2бр.бас+4бр.колонки
при това работещи 

Тук попаднах на интересни картинки.
Чак се учудих, че нямам колонки на кората отзад...
Чак се учудих, че нямам колонки на кората отзад...
- BMWDream
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW F01 740d xDrive
Ако сте имали е39 със сток музика,на е60 сток музиката ще ви се стори извънземна работа 

Малко е извън темата,но да си питам.Нужен ли е някакъв допълнителен цифров ТВ тунер за българските програми.При мен се появяват разни други /лошо/но не и БГ.Колата е 2008г.
- cocosas
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 / e46
В краина сметка още не е станало ясно как работят тези басове на стоковата музика. Предполагам искат усилвател ? И съответно ако искат, какъв трябва да бъде този усилвател с 2 канала само за басовете или с 6 за 4-те колони + 2та баса.
И да вметна че моите предни колони са сменяни с някакви двулентови и предполагам че звука е една идея по-добър от стоковия. А задните не съм ги гледал.
И да вметна че моите предни колони са сменяни с някакви двулентови и предполагам че звука е една идея по-добър от стоковия. А задните не съм ги гледал.
67 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5