Защо другите марки ни мразят?
Модератор: Общи модератори
- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
Re: Защо другите марки ни мразят?
Kойто ни мрази под нас да лази!Истинския автомобилен фен не мрази другите, аз съм ходил и на събори на Aуди,имам приятели- никой нищо не ми е казал,че съм BMWфен,иначе в България има и "хора" които са тъпи комплексирани копеленца и некадърници c малки пишки -завиждат и мразят,това им е лимита на възможностите.Kакво им обръщатe внимание.
PS: Те са Pussy-тa
PS: Те са Pussy-тa

- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
хаха аз със сигурност ще съм в графата - "MOST HATED".
Не само ще карам БМВ, ами отскоро съм с регистрация РК, а отгоре на всичко, вчера на отворен гюрук (добре че грейна слънце че бях свалил едни щанги и не можех да го затворя) трябваше да закарам колата до едно приятелче че оправяме гюрука ... та може да си представите как е изглеждало всичкото това нещо.
Относно слагането на етикети... ами на мен ми е било винаги странно когато хората се делят по религия, футболни отбори и т.н. сега вече разбирам, че хората сме си просто такива.... търсим си стадо и всяко друго не от стадото е неприемливо....
Признавам си - макар и шофьор на БМВ има адски много неща който не харесвам в марката, има адски много неща в е36 (такова карам) за който се чудя - "Ханс" ги е мислил и правил сънен и с палец в гъза, но все пак колата си ми доставя удоволствие и това кой какво говори най-малко ме интересува.
Не само ще карам БМВ, ами отскоро съм с регистрация РК, а отгоре на всичко, вчера на отворен гюрук (добре че грейна слънце че бях свалил едни щанги и не можех да го затворя) трябваше да закарам колата до едно приятелче че оправяме гюрука ... та може да си представите как е изглеждало всичкото това нещо.
Относно слагането на етикети... ами на мен ми е било винаги странно когато хората се делят по религия, футболни отбори и т.н. сега вече разбирам, че хората сме си просто такива.... търсим си стадо и всяко друго не от стадото е неприемливо....
Признавам си - макар и шофьор на БМВ има адски много неща който не харесвам в марката, има адски много неща в е36 (такова карам) за който се чудя - "Ханс" ги е мислил и правил сънен и с палец в гъза, но все пак колата си ми доставя удоволствие и това кой какво говори най-малко ме интересува.

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
За "омраза" е силно да се каже, но и аз изтръпвам, когато в трафика ме застигне някоя разкрачена кошница, буквално се качи на задната ми броня и започват едни безумни опити за изпреварване в завоите без видимост... Страшно мразя тройните изпреварвания, но все пак често участвам в такива и мога да кажа, че в половината от случаите виновникът е бил с BMW. Дори наскоро ми се случи - карам си съвсем спокойно в лентата, спазвам ограничението, пътят се спуска надолу с десен завой. Отдолу, в насрещната лента, идва тежък камион, изкачва се с около 60 икм/час и зад него - опашка няколко коли наредени. Внезапно последната кола (сребриста 5-ца с врачанска регистрация) се изнесе срещу мен и тръгна да изпреварва колоната. Като беше повече от ясно, че такава маневра няма как да стане, просто нямаше място за нея... Излязох с десните гуми на банкета и се разминахме (аз, камиона и 5-цата), веднага погледнах в огледалото и видях "нашият" все още в насрещната лента (изпреварва камиона), но вече в завоя... Е, какво да правиш с такъв, да го обичаш ли?
Excellent! Steven is my name!
- masimo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530i
Манталитет ...
В повечето случай колата която те засича, изпреварвя от дясно или паркира на пряко нее КИА
Разбира се, не всички шофьори на БМВ си позволяват това, просто процентното съотношение е по-високо спрямо други марки.
В повечето случай колата която те засича, изпреварвя от дясно или паркира на пряко нее КИА

Разбира се, не всички шофьори на БМВ си позволяват това, просто процентното съотношение е по-високо спрямо други марки.
- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Нищо учудващо , все пак ВР шофьорите са известни с надменният си стил на шофиране щом се качат в автомобил над 100кс
,мислят че са се качили в совалка...

gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
А тyк ние типично по нашенски си, почваме да храним нащо си..
Аз лично също мразя аyди..(мразя е силно казано, но за мен тази марка няма толкова достойнства, колкото и преписват и това ме дразни) А защо ни мразят..предполагам заради достойнствата, които притежава БМВ.

Аз лично също мразя аyди..(мразя е силно казано, но за мен тази марка няма толкова достойнства, колкото и преписват и това ме дразни) А защо ни мразят..предполагам заради достойнствата, които притежава БМВ.

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Vra4anin написа: ...
Разумна и цивилизована позиция, много добре изразена. Респект, Колега ...

Excellent! Steven is my name!
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
В тия фейсбуци пишат същите т***ци които спамят и в спортала и в новинарските сайтове и в разните други подобни.Ако сте обърнали внимание в коментарите под всяка статия в тия сайтове се говори за майки,бащи нареждат се до девето коляно , някви малоумници без какъвто и да е родителски контрол.
Аз съм далеч от мисълта че човек който се разбира с мозъка си и е изсипал 4 5 хилки за красиво А4 авант и си е сложил джанти от С8-ца примерно и си харесва и обича колата ще тръгне да ме мрази щото върху моето железо има друга емблема
Може да ме намрази ако ме види да му дера боята с ключ или да му сваля лайсните, да му сека пътя и да му покажа пръст,тогава ще си го заслужа.
Ама тия дето правят горните работи и ние трябва да ги мразим без значение кво карат.
Аз съм далеч от мисълта че човек който се разбира с мозъка си и е изсипал 4 5 хилки за красиво А4 авант и си е сложил джанти от С8-ца примерно и си харесва и обича колата ще тръгне да ме мрази щото върху моето железо има друга емблема

Може да ме намрази ако ме види да му дера боята с ключ или да му сваля лайсните, да му сека пътя и да му покажа пръст,тогава ще си го заслужа.
Ама тия дето правят горните работи и ние трябва да ги мразим без значение кво карат.

- bavaretca_tns
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Основно на запад и по писти.
Какво значение има каква кола се кара.Преди годинии по точно през 2007 като си взех е36 цените на такава кола започваха от 5000+ лв, а другите коли бяха с по 1000 лв и повече надолу /говоря за коли чиито собственици често ни мразят/.Преди да си взема БМВ карах една лада и като цяло съм привърженик на задното, ама не мразя предното или каквато и друга марка кола и хората който ги карат.Имам познат който има хонда но се събира с тези с БМВ-тата.А това че хората правят глупости това е манталитет има ги при останалите марки коли.Това за завиждането е типична байганьовска черта, гледайте си в собственото канче, а не в на комшията или на някой друг.
А за този чичка със спринтера и 190-ката да се замисли малко като коментира за задното, това може да се случи и кола спредно и да се замисли как злорадства, защото има една стара поговорка от устата в главата.
А за този чичка със спринтера и 190-ката да се замисли малко като коментира за задното, това може да се случи и кола спредно и да се замисли как злорадства, защото има една стара поговорка от устата в главата.
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Даже хората, които нямат кола ни мразят ... не чак ама не харесват БМВ и шофьорите им ... и това е заради постоянните изцепки НАВСЯКЪДЕ от шофьори на нашата марка. И наистина прави впечатление. И другите правят мизерии на пътя ... ама като видя БМВ и над 40% от случаите очаквам да почне сновене из лентите, святкане, бипкане паркиране в/у булевард и т.н.
Също доста "рискови" като цяло шофьори ... търсят и искат БМВ ... и при тия ниски цени на коли по около и над 200кс на задно и хора ламтещи да са следващия Кен Блок, Крис Харис и Стиг ... виждаме сами каква е статискитата.
А иначе ... има си и обикновената хейт логика ... споделям просто... чета Алфаромео форум заради един прител с 147 който човека нищо не разбира... влизам да гледам за често срещани проблеми, как се оправят разни работи ... да си помогнем. И си чета и раздела тунинг щото колегите имат хубави проекти... еми ще ме извиняват ама колегат "Ферариста", знам, че и тук пише и има търговска тема...
Прекрасен проект, прекрасна тема ... постнати времената на серес ... и първи комент от друг човек "ся тия БМВстите да се издат от яд, че си преди тях" ?! Вместо да похвалят човека, вместо да му се радват, че има такъв проект, че има топки да кара така ... те веднага почват.
Такъв си ни е манталитета, бая от народа само гледа да оплюе другия.
Също доста "рискови" като цяло шофьори ... търсят и искат БМВ ... и при тия ниски цени на коли по около и над 200кс на задно и хора ламтещи да са следващия Кен Блок, Крис Харис и Стиг ... виждаме сами каква е статискитата.
А иначе ... има си и обикновената хейт логика ... споделям просто... чета Алфаромео форум заради един прител с 147 който човека нищо не разбира... влизам да гледам за често срещани проблеми, как се оправят разни работи ... да си помогнем. И си чета и раздела тунинг щото колегите имат хубави проекти... еми ще ме извиняват ама колегат "Ферариста", знам, че и тук пише и има търговска тема...

Прекрасен проект, прекрасна тема ... постнати времената на серес ... и първи комент от друг човек "ся тия БМВстите да се издат от яд, че си преди тях" ?! Вместо да похвалят човека, вместо да му се радват, че има такъв проект, че има топки да кара така ... те веднага почват.
Такъв си ни е манталитета, бая от народа само гледа да оплюе другия.
- ивайло81
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: Е90 пак бензин
Абе манталитета ни е такъв. Мразим, завиждаме и т.н. Скапан народ. Защо се поражда омразата към Бмв, ми вижда ме че съм си купил Бмв. Пък той има някво старо Ауди, не може да си позволи като моята кола и вика- Брей купи си БМВ като натъртва на БМВ. Ма те горят много, ма те със задно предаване. Ми извънградско си гори 7/100 с 90-100 км/ч. Ми в града гори повече, защото като и стъпя на газта тръгва, ми нека си гори
Ми с 4 нови зимни гуми, си правех на снега каквото аз искам , а не каквото колата казва. Така , че най-голяма е завистта, аз лично смея да твърдя от новите коли ми харесват и Ауди и Мерцедес. Мерцедес го слагам последен, че колкото и да са хубави е кола за по-улегнали хора. А аз не съм още. 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Голяма част от собствениците на е36 и е46 са мангали;
Голяма от посетителите на този форум не могат да си напишат и двете имена без грешка;
Голяма част от собствениците на 15 годишна амортизирана барака смятат, че карат нещо уникално бързо и по всякакъв начин се опитват да го докажат на останалите на пътя;
Голяма част от БМВ-тата са с "уникален звук";
Голяма част от собствениците смятат, че 15-годишната му кола е 100 пъти по-добра от всяка останала нова колана пътя.
Как да не ни мрязят?
Голяма от посетителите на този форум не могат да си напишат и двете имена без грешка;
Голяма част от собствениците на 15 годишна амортизирана барака смятат, че карат нещо уникално бързо и по всякакъв начин се опитват да го докажат на останалите на пътя;
Голяма част от БМВ-тата са с "уникален звук";
Голяма част от собствениците смятат, че 15-годишната му кола е 100 пъти по-добра от всяка останала нова колана пътя.
Как да не ни мрязят?
- turbonetic
- ентусиаст
-
- Кара: w202 C180 Vw golf 4 SDI,Vw PassatB5
- Мечтае да кара: W212 E400 biturbo E63 w213 biturbo stage 3
- Детайли за колата: Турбинирана
Не забравяй и лошия поглед ,които ти мятат по,някои път 

- rosendaal
-
-
- Кара: '74 3.0CSi
- Мечтае да кара: made by pininfarina
- Детайли за колата: винаги над 200 к.с.
да мрази може само бедния човек с комплекси ,който е дал мило и драго да събере цялото си его в едно парче желязо наречено автомобил.
Как може да ми завижда на двете бангии БМВ с които ме вижда понякога съседа отсреща,който си взе новия 313 к.с. дизел на Ауди??????
Как може да ми завижда на двете бангии БМВ с които ме вижда понякога съседа отсреща,който си взе новия 313 к.с. дизел на Ауди??????
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
rosendaal написа:да мрази може само бедния човек с комплекси ,който е дал мило и драго да събере цялото си его в едно парче желязо наречено автомобил.
За завист не знам, но винаги можеш да го вкараш в размисли за това и онова, взависимост от това какви са ти "бангиите"

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.