Защо другите марки ни мразят?
Модератор: Общи модератори
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Защо другите марки ни мразят?
Абе имам следния въпрос, породен от обикалянето по чужди марки.. и породено от постовете из другите групи във фейсбук ( ауди групата) Та.. защо толкова ни мразят? В един бмв форум или група не съм видял примерно как някоя марка не струвала или била контейнер или друго.. А в другите групи чак още малко и ще ни се надсмиват и сочат с пръст.. Е после кой кого гледа лошо? 

- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Re: Защо другите марки ни мразят?
няма токва неща като другите марки ни мразят, а просто повече дупета с БМВ-та карат като селяни, в Англия до скоро наричаха БМВ шофьорите biggest cocks, титла споделяна напоследък с Ауди Шофьорите.
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Бих го нарекъл Завист. Какво може да кажем за Ауди например,хубави коли ....които никога няма да си ги купя заради 1800 причини.
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Абе колеги... що изобщо ви пука дали някой си не харесва марката която карате? Боже мили... абе живейте си живота както ви е кеф. Ваш си е не е чужд!
А иначе по темата: може би заради ниската цена на 36-цата и множеството интерес към нея от разни странни субекти
А иначе по темата: може би заради ниската цена на 36-цата и множеството интерес към нея от разни странни субекти

- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Ето защо

както се въртеше по биг брадър ли кое беше забравих
Гледайти и завиждайтиии
Вече граааам не им обръщам внимание, даже гледам и аз ги базикам за тяхната марка.
Щото кошовете са си кошове!
п.с - държа да отбележа, че ако отсрещния човек с нищо не допринася или говори против бмв-тата изобщо държанието ми е друго, но ако тръгне да хейтва гледам да отвърна със същото на базик според зависи марката и какво съм чувал човека какви премеждия е имал с нея.
пример - вкарвам Е65-цата за смяна на масла и филтри и през това време се появява един чичка (нищо против възрасните хора, но арогантното им отнощение само щот имаш БМВ ме отвращава), по държанието и отношението си личеше, че има против хората, които притежават БМВ и заяви следните "Тея БМВ-та са наааааааааай-скапаните коли произвеждани някога. Зимата само леко да и подадеш и тръгва, върти се, никва стабилност даже и на сухо. За кво ги карате като може да се убиете на всеки завой??"
И понеже бях чувал за него какви премеждия е имал с mercedes sprinter (микробусчетата) му казах
"Чиче, не че нещо ама то не е до шофера, щот те и мерцедесите не са направени да се използват по езера ама има мераклии" дет се вика и с колело да си - пак може да се убиеш
историята е, че зимата при заледено се е хвърлил в едно язовир близо до ВТ, след това с една 190-ка на един завой пак зимата се обърна по таван (слава богу без жертви)
edit : гледам на злобните коментари и забележки да отвръщам с добро и малко хумор, че да се усетят как изглеждат отстрани..
Гледайти и завиждайтиии

Вече граааам не им обръщам внимание, даже гледам и аз ги базикам за тяхната марка.
Щото кошовете са си кошове!
п.с - държа да отбележа, че ако отсрещния човек с нищо не допринася или говори против бмв-тата изобщо държанието ми е друго, но ако тръгне да хейтва гледам да отвърна със същото на базик според зависи марката и какво съм чувал човека какви премеждия е имал с нея.
пример - вкарвам Е65-цата за смяна на масла и филтри и през това време се появява един чичка (нищо против възрасните хора, но арогантното им отнощение само щот имаш БМВ ме отвращава), по държанието и отношението си личеше, че има против хората, които притежават БМВ и заяви следните "Тея БМВ-та са наааааааааай-скапаните коли произвеждани някога. Зимата само леко да и подадеш и тръгва, върти се, никва стабилност даже и на сухо. За кво ги карате като може да се убиете на всеки завой??"
И понеже бях чувал за него какви премеждия е имал с mercedes sprinter (микробусчетата) му казах
"Чиче, не че нещо ама то не е до шофера, щот те и мерцедесите не са направени да се използват по езера ама има мераклии" дет се вика и с колело да си - пак може да се убиеш

историята е, че зимата при заледено се е хвърлил в едно язовир близо до ВТ, след това с една 190-ка на един завой пак зимата се обърна по таван (слава богу без жертви)

edit : гледам на злобните коментари и забележки да отвръщам с добро и малко хумор, че да се усетят как изглеждат отстрани..

Последна промяна doomy525 на 14 Яну 2014, 0:21, променена общо 2 пъти
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
От години разсъждавам върху този въпрос. Когато си купих първото бмв се започна и с критиките, странните погледи и тн. (то и тогава нямаше много бмв коли като сега) но в разговори с колеги и приятели от други марки и клубове установих, че реакцията им е едно страхопочитание. Всеки вътрешно се кефи на бмв.. Но реагират така за да не го покажат.. Поне така ми се струва
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
"Човек", като се е пре*бал с "голф" и хейти, няма как... После сменя "голфа" с "най-вървежената 3-ка баварец", за да е "вървежен" и си го кара както си кара "голфа", че и по-зле. И затова "ни" мразят
А, че не знае, че мотора не му е "Ве шес", и каква е тая синьо-бяла емблема на капака, какво го вълнува "човека"
Всеки да си интерпретира кавичките, както му харесва
ПС: Сигурно е 6-тата тема на подобна тематика

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
тази темичка няма много да изкара,затова ще се възползвам за да поздравя Ауди хейтърчетата с онова от подписа ми 

- tcf
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 328i
- Мечтае да кара: E36 AC Schnitzer CLS / W140
Nickelback написа:"Човек", като се е пре*бал с "голф" и хейти, няма как... После сменя "голфа" с "най-вървежената 3-ка баварец", за да е "вървежен" и си го кара както си кара "голфа", че и по-зле. И затова "ни" мразятА, че не знае, че мотора не му е "Ве шес", и каква е тая синьо-бяла емблема на капака, какво го вълнува "човека"
Всеки да си интерпретира кавичките, както му харесва
![]()
Съгласен съм с колегата,даже на скоро чух един такъв коментар от един пишман майстор:"Какво е BMW-ист,забогатял Golf-аджия.хаха".
Наистина има нещо вярно,защото всеки селяндур взе да минава на е30ка и е36ца и хората това виждат и не се замислят че тия коли са си супер коли със супер възможности и на разумни цени които са и причините ние да ги харесваме и да си ги взимаме а не защото еди кой си има такава или защото така сме щели да станем по-вървежни(за последното м/у другото не съм забелязал да ми тръгнало много,ама и аз съм си грозник).
А има и много фанатици(главно японски привърженици) на които колкото и да им демонстрирам че моята бие техните по абсолютно всички възможни параметри:комфорт,практичност,екстри,евтини и здрави части,мощ,handling и икономичност те продължават да ми я наричат "broken car" и да се аргументират само с "защото е broken"

Ама айде живи здрави и те колите им,аз ще си я карам моята и ще й се радвам.
"I'm an artist. You give me a fucking tuba, I'll get you something out of it."

- TheStorm
- младши ентусиаст
-
- Кара: E21; Е28; E30; Е34; E39; Z3
- Мечтае да кара: M-Пауър пакет, брат направо самолет
Мартооо,
както на опелите им викаме ръжди, на трабантите - кашони, на новите кенефи - кенефи ... така и нас ни хранят.
Има обаче и още нещо. 90% от бмв обществото са пълни малоумници ... включая и себе си
и доста често по улиците правим някоя друга "изява" ... и оттам наплашените неделни шофьори ни псуват супер много .. и така -
недей се впряга .. всичко си е в реда на традицията
както на опелите им викаме ръжди, на трабантите - кашони, на новите кенефи - кенефи ... така и нас ни хранят.
Има обаче и още нещо. 90% от бмв обществото са пълни малоумници ... включая и себе си

недей се впряга .. всичко си е в реда на традицията
- zafirovp
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW и VAG
Колегата от горния пост най-точно си го каза. Кой не е палил гуми на светофар със БМВ например?
Sent from my SM-T210 using Tapatalk
- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Все тая много им здраве..Аз сменям масло и филтри,те се чудят на кой майстор да идат.Аз сменям гуми щото съм разсипал събота и неделя на полигона тях ги е страх да не строшат каретата отпред.Наистина има много келеши дето гледат лошо тежат по 40 келца и карат безрасъдно и то като пилот изпитатели е как да не ни мразят.. За всичко си има място и време но наистина не допустима е да се кара така от неопитни шоферчета на по 18 години дето и представа си няма какво може да стане...А за хондаджиите няма да коментирам тяхната всеизвестна омраза към нас BMW обществото .
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Щото повечето собственици си мислят,че са ми бързи 2.8ците,че Е30 е най-хубавата кола и че БМВ е над другите.И не се притесняват да си изразят мнението.Ето за това. 

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
zafirovp написа:Колегата от горния пост най-точно си го каза. Кой не е палил гуми на светофар със БМВ например?
аз
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите